Gebelik sebepli catlaklar

caylakbridet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
161
68
98
35
Hanımlar merhaba 4 ay önce doğum yaptım ve sadece karnımda çatlaklar oldu bu çatlakların tedaviyle görünümü azalır mi? Bir de bana zamanla görüntüsü azalacak boşa tedaviye gitme sen bile goremjceksin diyorlar sizce bu doğru mu? Resim ekliyorum. Bu arada benim çatlakların hiç kırmızı olmadı yani ben kırmızı bir çizgi görmedim ve 38.haftamda oldular .

Eklentiler

• 20190718_161925.webp
    20190718_161925.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 66
düzelir çatlaklar kırmızıyken mezoterapi ile düzeliyor. ama sizin hiç kırmızı olmadıysa veya kırmızı oldu da sonra cilt rengine döndüğünde başka tedaviler de var. bir cildiye uzmanına görünün size bilgi verir.

düzelir çatlaklar kırmızıyken mezoterapi ile düzeliyor. ama sizin hiç kırmızı olmadıysa veya kırmızı oldu da sonra cilt rengine döndüğünde başka tedaviler de var. bir cildiye uzmanına görünün size bilgi verir.
Siz yaşadınız mı bu durumu eğer tedavi olduysanız iyileşme oranı yüz de kaç olur acaba

Siz yaşadınız mı bu durumu eğer tedavi olduysanız iyileşme oranı yüz de kaç olur acaba
mezoterapide iyileşme oranı %80 90 diyorlar diğer yöntemde daha az tabi kişiye göre değişiyor. ben muayene oldum ama yaptırmadım. sonrada o kadar rahatsız etmemeye başladı

mezoterapide iyileşme oranı %80 90 diyorlar diğer yöntemde daha az tabi kişiye göre değişiyor. ben muayene oldum ama yaptırmadım. sonrada o kadar rahatsız etmemeye başladı
Şuan emziriyorum zararı olur mu terapilerin bilmiyorum o yüzden bıraz daha bekleyeceğim umarım kendiliğinden azalır gerek kalmaz gitmeme

Back
X