Gebelik şekeri olanlar baksın lütfen🥺

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
34
Kızlar gebelik şekerim çıktı, inanılmaz demoralize oldum. Tatlı yok, meyve sınırlı sıkı bir diyet beni bekliyor salı günü endokrinolojiye görüneceğim. Tabiki bebeğim her şeyden önemli ve diyete uyacağım. Kiloluda değilim 6.ayım 2-3 kilo aldım ama yemeğide çok seviyorum bu konuda kısıtlanma psikolojisi beni yoruyor ve üzüyor 😭 aranızda gebelik şekeri olanlar var mı nasıl geciyor?

Benimde bugün 50 gr yüklemede 150 cıktı sekerim tıpkı senin gibi çöktüm moral olarak. Ne yaptın gittin mi endokrine ben yarın dahiliyeye gidicem.

Benimde bugün 50 gr yüklemede 150 cıktı sekerim tıpkı senin gibi çöktüm moral olarak. Ne yaptın gittin mi endokrine ben yarın dahiliyeye gidicem.
Yakın cevrede endokrin bölümüne randevu bulamadık resmen 3 arastırma üniversitesi 3üde ravdevu vermiyor. Bende dahiliye göründüm tekrar aclık tokluğa bakıldı iyidi. Yeme icmeye dikkat ediyoruz dendi şeker hamur yok

Ben varim, ilacla insulinle ve diyetle gecti hamileliklerim ama bebeler iyi cok sukur 🥰

Yakın cevrede endokrin bölümüne randevu bulamadık resmen 3 arastırma üniversitesi 3üde ravdevu vermiyor. Bende dahiliye göründüm tekrar aclık tokluğa bakıldı iyidi. Yeme icmeye dikkat ediyoruz dendi şeker hamur yok
Banada yeniden 75 lik yüklediler toplamda 3 saat başı kan alındı 153-119-50 cıktı sonuçlar ama doktorla görüşemedim mesai bitti. Sanırım pandemiden ötürü devlet hastaneleri hasta kabul etmiyor o yüzden randevu alamadın.

Banada yeniden 75 lik yüklediler toplamda 3 saat başı kan alındı 153-119-50 cıktı sonuçlar ama doktorla görüşemedim mesai bitti. Sanırım pandemiden ötürü devlet hastaneleri hasta kabul etmiyor o yüzden randevu alamadın.
Pandemi muhtemel tabi. Kadın doğumcum 3 hafta sonra tekrar bakarız dedi duruma ama 2. bi yüklemeyi yaptırmayacağım çok şükür bebeğimiz iyi beslenmede diyete gectim ölcüm yapıyorum doğuma kadar kontrollü gideceğiz, yeterki bebeklerimiz iyi olsun

Pandemi muhtemel tabi. Kadın doğumcum 3 hafta sonra tekrar bakarız dedi duruma ama 2. bi yüklemeyi yaptırmayacağım çok şükür bebeğimiz iyi beslenmede diyete gectim ölcüm yapıyorum doğuma kadar kontrollü gideceğiz, yeterki bebeklerimiz iyi olsun
Ben var mı yok mu diye düşünmekten stres olurdum canım o yüzden 2. yüklemeyi tercih ettim tabi sen direkt dikkat etmişsin o çok daha guzel inşallah Sağlıkla alalım kucagimiza.

Benim de gebelik şekerim çıktı çok zor ya resmen korkudan ölüyorm hiç birsey yiyemiyorum çok bunaltici cidden

Benim önceki gebeliğimde de çıkmıştı diyetle atlatmıştım. Bunda 75lik yapıldı 1saat 212 2saat 200 çıktı test sonrası 2 gün ne yesem midem yandı. Tatlı yok pilav makarna patates yok ekmek 1 dilim öğünlerde. Meyve 1-2 mandalina ya da portakal. Ara öğünlerde avakado çok iyi geliyor limon sıkıp yiyorum hamur işi yok arada börek yiyorum bol ıspanaklı. Beslenmeme dikkat etmezsem midem çok yanıyor. Bizde durumlar böyle. İlkinde de sıkı diyet yapmıştım az yiyince sıkıntılar yanmalar da olmuyor diyet yapmak iyi bir yandan gereksiz kilo da almamış oluyorsun

Ben var mı yok mu diye düşünmekten stres olurdum canım o yüzden 2. yüklemeyi tercih ettim tabi sen direkt dikkat etmişsin o çok daha guzel inşallah Sağlıkla alalım kucagimiza.
Dikkat ettim ama tokluk şeker düzeyim bozuldu 3 haftadır hic bir sıkıntı yoktu bu hafta değişen hic bisey olmamasına rağmen sıkıntı yaşıyoruz. Doktorum insüline gecicez gibi dedi

Dikkat ettim ama tokluk şeker düzeyim bozuldu 3 haftadır hic bir sıkıntı yoktu bu hafta değişen hic bisey olmamasına rağmen sıkıntı yaşıyoruz. Doktorum insüline gecicez gibi dedi
Sizde diyet işe yaramadı mı tokluk kaç çıkıyor

Selam kızlar benimde tokluk şekerim hareketsiz olursam yuksek hareketli olursam normal cikiyor bende şekeri kafama çok takıyorum stres oldukçada çıkıyor sizce dahiliyeye mı gitmeliyim

Back
X