Yakın cevrede endokrin bölümüne randevu bulamadık resmen 3 arastırma üniversitesi 3üde ravdevu vermiyor. Bende dahiliye göründüm tekrar aclık tokluğa bakıldı iyidi. Yeme icmeye dikkat ediyoruz dendi şeker hamur yokBenimde bugün 50 gr yüklemede 150 cıktı sekerim tıpkı senin gibi çöktüm moral olarak. Ne yaptın gittin mi endokrine ben yarın dahiliyeye gidicem.
Banada yeniden 75 lik yüklediler toplamda 3 saat başı kan alındı 153-119-50 cıktı sonuçlar ama doktorla görüşemedim mesai bitti. Sanırım pandemiden ötürü devlet hastaneleri hasta kabul etmiyor o yüzden randevu alamadın.Yakın cevrede endokrin bölümüne randevu bulamadık resmen 3 arastırma üniversitesi 3üde ravdevu vermiyor. Bende dahiliye göründüm tekrar aclık tokluğa bakıldı iyidi. Yeme icmeye dikkat ediyoruz dendi şeker hamur yok
Pandemi muhtemel tabi. Kadın doğumcum 3 hafta sonra tekrar bakarız dedi duruma ama 2. bi yüklemeyi yaptırmayacağım çok şükür bebeğimiz iyi beslenmede diyete gectim ölcüm yapıyorum doğuma kadar kontrollü gideceğiz, yeterki bebeklerimiz iyi olsunBanada yeniden 75 lik yüklediler toplamda 3 saat başı kan alındı 153-119-50 cıktı sonuçlar ama doktorla görüşemedim mesai bitti. Sanırım pandemiden ötürü devlet hastaneleri hasta kabul etmiyor o yüzden randevu alamadın.
Ben var mı yok mu diye düşünmekten stres olurdum canım o yüzden 2. yüklemeyi tercih ettim tabi sen direkt dikkat etmişsin o çok daha guzel inşallah Sağlıkla alalım kucagimiza.Pandemi muhtemel tabi. Kadın doğumcum 3 hafta sonra tekrar bakarız dedi duruma ama 2. bi yüklemeyi yaptırmayacağım çok şükür bebeğimiz iyi beslenmede diyete gectim ölcüm yapıyorum doğuma kadar kontrollü gideceğiz, yeterki bebeklerimiz iyi olsun
Korkarak stres yapma bebeği etkilersin canım dikkat edicez napalımBenim de gebelik şekerim çıktı çok zor ya resmen korkudan ölüyorm hiç birsey yiyemiyorum çok bunaltici cidden
Dikkat ettim ama tokluk şeker düzeyim bozuldu 3 haftadır hic bir sıkıntı yoktu bu hafta değişen hic bisey olmamasına rağmen sıkıntı yaşıyoruz. Doktorum insüline gecicez gibi dediBen var mı yok mu diye düşünmekten stres olurdum canım o yüzden 2. yüklemeyi tercih ettim tabi sen direkt dikkat etmişsin o çok daha guzel inşallah Sağlıkla alalım kucagimiza.
Evet öyle ama işte ill gebelik olunca çokkk evhamlı oluyorsunuzKorkarak stres yapma bebeği etkilersin canım dikkat edicez napalım
Sizde diyet işe yaramadı mı tokluk kaç çıkıyorDikkat ettim ama tokluk şeker düzeyim bozuldu 3 haftadır hic bir sıkıntı yoktu bu hafta değişen hic bisey olmamasına rağmen sıkıntı yaşıyoruz. Doktorum insüline gecicez gibi dedi
4.haftadır diyey yapıyorum 3 hafta hic bir sıkıntı olmadı gayet dengeliydi, bu hafta sıkıntı yaşamaya başladım, tokluğun 150-160 oldugu zamanlar oldu.Sizde diyet işe yaramadı mı tokluk kaç çıkıyor
Benimde ilk gebeliğimEvet öyle ama işte ill gebelik olunca çokkk evhamlı oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?