Gebelik şekeri olanlar sezeryan mı normal doğum mu ?

yakamoz1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
39
0
36
Eskişehir
Şekeri olup doktorunuz sezeryan mı normal mı doğum mu önerdi ?sizin fikriniz nedir?
ben çok kararsız kaldım.ilk gittiğim doktor 7.ayımda kontrole gittiğimde şeker olduğu için 38.haftada sezeryanla alırız dedi
çünkü ultrasonda yanılma payı olabilir bebek iri olursa riske atmayalım dedi.8
8.ayda ben doktorumu değiştirdim yani hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım.Bu doktorumda normal doğum dedi.38.haftada kontrolden sonra sezeryan olup olmadığına bakıcaz dedi.ama normal doğum öneriyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz doktorunuz ne önerdi?
ben günde 4 kez 3 ünite insülin kullanıyorum.Diyetime uymaya çalışıyorum ama kilo alımım durmuyor şubat ayında 4 kilo birden aldım.
napcam bilmiyorum....

şekeri olup doktorunuz sezeryan mı normal mı doğum mu önerdi ?sizin fikriniz nedir?
Ben çok kararsız kaldım.ilk gittiğim doktor 7.ayımda kontrole gittiğimde şeker olduğu için 38.haftada sezeryanla alırız dedi
çünkü ultrasonda yanılma payı olabilir bebek iri olursa riske atmayalım dedi.8
8.ayda ben doktorumu değiştirdim yani hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım.bu doktorumda normal doğum dedi.38.haftada kontrolden sonra sezeryan olup olmadığına bakıcaz dedi.ama normal doğum öneriyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz doktorunuz ne önerdi?
Ben günde 4 kez 3 ünite insülin kullanıyorum.diyetime uymaya çalışıyorum ama kilo alımım durmuyor şubat ayında 4 kilo birden aldım.
Napcam bilmiyorum....

bende de gebelik şekeri var ama insülin kullanmadım hiç diyetle kontrol altına alabildim çok şükür . Arada sırada dikkat etmezsem hemen yükseliyo şeker her gün en az 2 defa ölçüyorum . Benim doktorumda normal doğum dedi bende normal düşünüyorum

bende tansiyon artı şeker vardı diyetle çözdüm ve 38. haftam da 1 martta sezaryenle alındı bebeğim
ama çok minik son kontrollerde suyum eşi vs 3 kg civarıydı ama bebeğim 2230 gr doğdu
allah hepinizi kurtarsın

Ben de çok düzenli olmasa da diyet yapıyorum.
Yaklaşık 2 - 2,5 kg verdim.
Ama dr sezaryen olur diyor.
Acaba normal doğumla uğraşmak mı istemiyor?

Back
X