arkadaşlar 28.haftamın içindeyim.50 gr şeker yüklemem 164 çıktı.100gr şeker yüklemem 168 çıktı.drum diyetisyene yönlendirdi.benim gibi olan arkadaşlar diyet listelerinizi paylaşabilirmisiniz? kafam çok karışık
arkadaşlar 28.haftamın içindeyim.50 gr şeker yüklemem 164 çıktı.100gr şeker yüklemem 168 çıktı.drum diyetisyene yönlendirdi.benim gibi olan arkadaşlar diyet listelerinizi paylaşabilirmisiniz? kafam çok karışık
ben 35. haftamdayım. 25. haftamda 100 gr yüklemede 197 çıktı dietısyene gönderdıler ama gitmedim. sana kaç kalorılık lıste verırlerse onu uygula merak etme canım bebeğın kg alacagı şeyler mevcut lıstelerde. ben ılk 2 gün kendımı çok aciz hissettim. sonra toparladım kendımı kendıne gel Allah beterınden korusun dedım. herşerde bi hayır varmış belkı dıet yapmasam kapılardan sıgmazdım :)) en azından çok kg almadım. 15 er gün arayla açlık tokluk 2 kez ölçüldü normal çıktı Allah a şükür. kendını üzme çok geçmiş olsun
benim de yüksek çıkmıştı. diyetisyen liste verdi uymaya çalışıyorum. diyetisyen sağlıklı insanların bile uyması gereken bir liste olduğunu söyledi benim listenin :) stres de etkiler takma kafana. ayrıca şeker sürekli değişen bir şey. dengeli beslendikten sonra şeker de dengede olur.