Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürüyüş plates aklıma ne gelirse yapıyorum yemek çok az yiyorum kaşıklarımı bile sayarak yiyorum ama nedense bi türlü düşmüyorBunlara rağmen dusmuyorsa ilaç kullanmak gerekebilir.
Iki gebeligimde de yasadim, ikisinde de diyetimi tam yaptım cok sukur hic sorun olmadi.
Yuruyus falan yapıyor musunuz?
Evet bir hafta evde ölçtüm ama yüksek hepBendede ilk ölçümde çıkmıştı.
ikinci ölçümü yaptırmadım. Şeker ölçü aleti aldım her yemek öncesi ve yemek sonrası ölçtüm. Hiç yüksek cıkmadı.
Böyle denedinizmi?
Canim iyi bir dahiliye uzmanina gitmeni öneririm bendede gebelik sekeri vardi. Inan korkutmak istemem ama gebelik sekeri cok tehlikeli ayrica dogumdan sonra dikkat et. Şeker kalıcı olabilir Ben dikkat etmedim şu an kalma ihtimali var kontrol altındayım dikkat edersen bebeğine hiçbir şey olmaz benim oğlum sağ salim doğdu çok şükür Ama dediğim gibi çok dikkat et. Ben insülin falan kullandım çok dikkat ettim diyetime hiçbir şey olmadıdiyetime çok uymama rağmen şekerim yüksek çıkıyor ne yapsam bilemedim resmen yarı açım üstelik 7 aylık olmama rağmen sadece 5 kilo aldım bu zamana kadar kilom da fazla değil ama yine de yüksek çıkıyor. şeker un nişasta tatlı herşeyden uzağım ama olmuyor ne yapabilirim??
+1☆☆☆Pirinc eve bile sokma
Meyve dikkat et
Yuruyus yap