gebelik şekerini diyetle düşürenler önerileriniz??????????

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
33
diyetime çok uymama rağmen şekerim yüksek çıkıyor ne yapsam bilemedim resmen yarı açım üstelik 7 aylık olmama rağmen sadece 5 kilo aldım bu zamana kadar kilom da fazla değil ama yine de yüksek çıkıyor. şeker un nişasta tatlı herşeyden uzağım ama olmuyor ne yapabilirim??

Bunlara rağmen dusmuyorsa ilaç kullanmak gerekebilir.
Iki gebeligimde de yasadim, ikisinde de diyetimi tam yaptım cok sukur hic sorun olmadi.
Yuruyus falan yapıyor musunuz?

Bunlara rağmen dusmuyorsa ilaç kullanmak gerekebilir.
Iki gebeligimde de yasadim, ikisinde de diyetimi tam yaptım cok sukur hic sorun olmadi.
Yuruyus falan yapıyor musunuz?
yürüyüş plates aklıma ne gelirse yapıyorum yemek çok az yiyorum kaşıklarımı bile sayarak yiyorum ama nedense bi türlü düşmüyor (

Geçmiş olsun , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Ben de de gebelik diyabeti çıkmıştı .... Ekmek , pilav, makarna , patates her şey yasaktı... Bir süre sonra dayanamayıp ne bulduysam yemiştim Ne iyi gelir bilmiyorum...

Pirinç yok, tatlı yok, ekmek yok. Karbonhidrat minimum.
Bol ara öğün yap. Günde 7 8 kez beslen yani ağzın boş kalmasın şeker oynamasın.
Aşırı şekerli meyvelerden de kaçın.
Benim de vardı, tek eksisi iri doğması oldu.

öncelikle diyetisyenin verdiği diyete uyma, bana 9 dilim ekmek yazmıştı tam buğday ekmeği ki ben ekmek yemeyen biriyim, karatay usulü beslendim ben bol protein bol ev yoğurdu el verdiğince yürüyüş, bu kadar

Meyveden de uzak duruyorsanız tıbbi destek için doktorunuzla görüşün derim. Gebelik şekeri ciddi bir sorundur.
Karatay beslenme tavsiye ediyorum.

Bendede ilk ölçümde çıkmıştı.
ikinci ölçümü yaptırmadım. Şeker ölçü aleti aldım her yemek öncesi ve yemek sonrası ölçtüm. Hiç yüksek cıkmadı.
Böyle denedinizmi?

Canim iyi bir dahiliye uzmanina gitmeni öneririm bendede gebelik sekeri vardi. Inan korkutmak istemem ama gebelik sekeri cok tehlikeli ayrica dogumdan sonra dikkat et. Şeker kalıcı olabilir Ben dikkat etmedim şu an kalma ihtimali var kontrol altındayım dikkat edersen bebeğine hiçbir şey olmaz benim oğlum sağ salim doğdu çok şükür Ama dediğim gibi çok dikkat et. Ben insülin falan kullandım çok dikkat ettim diyetime hiçbir şey olmadı

Endokrin kliniğine götürdün mü sonuçlarını sana diyet listesi vermiş olmaları lazım kafana göre diyet yapamazsın. Benim de şekerim çıktı 3 ana öğün 3 ara öğün saatli yemek listesi yapıp verdiler ona uyduğum halde açlık şekerim yüksek çıkıyordu insüline başladım

Kızlar sorularınıza toplu cevap vereyim endokrine gittim evet diyetisyenede gittim verdiği listeye harfiyen uydum hatta 4 dilim ekmek yazmışsa bir dilim yedim ona rağmen yüksek çıktığı oldu bugün arka arkaya 3, kere ölçtüm saniyeler içinde 155,168,143 çıktı anlayacağınız cihaz arızalı moralim çok bozuldu cihazı sağlam olanlardan hangi marka olduğunu önerlinerini bekliyorum benimki lifechek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…