- 4 Kasım 2022
- 22
- -32
- 6
- Konu Sahibi Wednesday12336
-
Allianz sigortada poliçeye ek doğum paketinde 1 yıl şartı var. Hamile kalmadan bir yıl öncesinde sigortalı olman gerekiyor yani.Hanımlar yardımcı olurmusunuz ?????
Sağlık sigortası yaptırdıktan sonra hamile kalan varmı bi adet dönemi geçirmek şartmı yoksa tam 1 aymı geçirmek zorundayız ? Yada şimdi poliçeyi kestirsek 1 hafta sonra adet görmeden hamile kalsam sigortadan yine yararlanabiliyomuyum?
Anadolu sigortada böyle bir şart yok sanırım sadece 1 ay varmış galiba ama adet görmek şartmı yada tam 1 aymı veya kesildikten sonra çocuk denemelerine başlasak 1 haftadan sonra sigortaya geçersiz olurmu bilemiyorum bilgide alamıyorum tam net olarak zaten hemen kalıp kalamıyacağımda belli değilAllianz sigortada poliçeye ek doğum paketinde 1 yıl şartı var. Hamile kalmadan bir yıl öncesinde sigortalı olman gerekiyor yani.
Benim sigortamda da 1 yil sarti var, groupama bendekiHanımlar yardımcı olurmusunuz ?????
Sağlık sigortası yaptırdıktan sonra hamile kalan varmı bi adet dönemi geçirmek şartmı yoksa tam 1 aymı geçirmek zorundayız ? Yada şimdi poliçeyi kestirsek 1 hafta sonra adet görmeden hamile kalsam sigortadan yine yararlanabiliyomuyum?
Acente yetkilinizle görüşün bence en doğru bilgi içinAnadolu sigortada böyle bir şart yok sanırım sadece 1 ay varmış galiba ama adet görmek şartmı yada tam 1 aymı veya kesildikten sonra çocuk denemelerine başlasak 1 haftadan sonra sigortaya geçersiz olurmu bilemiyorum bilgide alamıyorum tam net olarak zaten hemen kalıp kalamıyacağımda belli değil
Evet onu duydum a segment sanırım o birde farklı sigorta olduğu için sanırımBenim sigortamda da 1 yil sarti var, groupama bendeki
ne kadar ödüyosunuz aylıkAnadolu sigortama ek doğum paketi eklettim bir ay bekleme süresi vardı ben daha hamile kalamadımönümüzdeki aylarda hamile kalırsam seneye de paket almak zorunda kalacağım sanırım.
doğum teminatınız ne kadar peki7 bine yaptırdım tamamlayıcı sigorta+doğum paketi aylık 930 tl
%100 yazıyor inanır mısınız daha önce bakmadım bile. İlk doğumu da sigortayla yaptım 1 senelik ilk iki ay hamile kalmayacaktım ondan sonra 4. ayda hamile kaldım tam sigorta bitimine yakın doğum yaptım liv hospital de beş kuruş ödemedim üstelik sadece 2 bine yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam içinde kontrol ve tahlillerde vardı. Bu sigorta da öyle 10 hakkım var tahlil, test ve doğum şeklinde. Doğum için ayrı bir rakam yazmıyor şu kadara kadar karşılar diye.doğum teminatınız ne kadar peki
inşallah sorun yaşamazsınız ben tam doğuma yakın sigortanın doğumu karşılamayacağını öğrendim benim 8500 teminatım vardı kontrolllerde onu kullandılar şu an doğuma yetecek teminat kalmadı o yüzden sordum size de sonrasında sorun yaşamayın diye%100 yazıyor inanır mısınız daha önce bakmadım bile. İlk doğumu da sigortayla yaptım 1 senelik ilk iki ay hamile kalmayacaktım ondan sonra 4. ayda hamile kaldım tam sigorta bitimine yakın doğum yaptım liv hospital de beş kuruş ödemedim üstelik sadece 2 bine yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam içinde kontrol ve tahlillerde vardı. Bu sigorta da öyle 10 hakkım var tahlil, test ve doğum şeklinde. Doğum için ayrı bir rakam yazmıyor şu kadara kadar karşılar diye.
Hiç aklıma gelmemişti aslında her şey uçtu gidiyor sigorta şirketleri de kendini garantiye almak istiyor. Konuşacağım sigortacımla.inşallah sorun yaşamazsınız ben tam doğuma yakın sigortanın doğumu karşılamayacağını öğrendim benim 8500 teminatım vardı kontrolllerde onu kullandılar şu an doğuma yetecek teminat kalmadı o yüzden sordum size de sonrasında sorun yaşamayın diye
evet hem hastaneler hem sigortalar kendini garantiye almışlar yoksa normal tss ile bile doğum yapan arkadaşlarım vardı benim ama şimdi tss de gebelik kontrolü bile yapılmıyorHiç aklıma gelmemişti aslında her şey uçtu gidiyor sigorta şirketleri de kendini garantiye almak istiyor. Konuşacağım sigortacımla.
Ben tss ile doğum yaptım hiçbir şekilde ödemede yapmadım canım. Allianz tss + doğum paketi yaptırdım 2021 eylülde 3000-3500 tl arasıydı tam hatırlamıyorum. (1 yıl bekleme süresi var ilk doğum paketini 2020 eylülde yaptırdık. 1800tl idi tss + doğum paketi) 2021 aralıkta tüp bebekle hamile kaldım. Sonrasında gebelik kontrollerim,tahliller ve sezaryen doğumu %100 karşıladı. İzmir medicalparkta doğum yaptım 1 eylülde.evet hem hastaneler hem sigortalar kendini garantiye almışlar yoksa normal tss ile bile doğum yapan arkadaşlarım vardı benim ama şimdi tss de gebelik kontrolü bile yapılmıyor
ben bu süreçte çok yoruldum özelde kontrole git git devlette doğum yap falan bakalım nasıl olacak o yüzden sizde üzülüp gerilmeyin şimdiden iyi araştırın
valla böyle gördükçe sinirim bozuluyor işte bizim şirket yapıyor ama bizde doğum için üstüne ek ödeme falan yaptık şimdi sorun çıkıyor sigorta şirketiyle de alakalı sanırım acibadem sorunluBen tss ile doğum yaptım hiçbir şekilde ödemede yapmadım canım. Allianz tss + doğum paketi yaptırdım 2021 eylülde 3000-3500 tl arasıydı tam hatırlamıyorum. (1 yıl bekleme süresi var ilk doğum paketini 2020 eylülde yaptırdık. 1800tl idi tss + doğum paketi) 2021 aralıkta tüp bebekle hamile kaldım. Sonrasında gebelik kontrollerim,tahliller ve sezaryen doğumu %100 karşıladı. İzmir medicalparkta doğum yaptım 1 eylülde.
Acıbadem eski sigortamdı. Herhalde onayları en geç gelen şirkettir. 2019da hastanede yatmak zorunda kaldım 3.gün anca onay geldi. O 3 gün hem hastalıkla uğraştım hemde acaba onay gelecek mi diye strese girdim (geceliği 3000idi çünkü) çok şükür allianz hiç sorun çıkartmadı. Bütün aileye allianz yaptırdık biz. Hepsini acıbademden taşıdımvalla böyle gördükçe sinirim bozuluyor işte bizim şirket yapıyor ama bizde doğum için üstüne ek ödeme falan yaptık şimdi sorun çıkıyor sigorta şirketiyle de alakalı sanırım acibadem sorunlu
ne güzel inşallah seneye şirkette başka sigortaula anlaşırda ben doğum yaptıktan sonra bi anlamı kalmayacakAcıbadem eski sigortamdı. Herhalde onayları en geç gelen şirkettir. 2019da hastanede yatmak zorunda kaldım 3.gün anca onay geldi. O 3 gün hem hastalıkla uğraştım hemde acaba onay gelecek mi diye strese girdim (geceliği 3000idi çünkü) çok şükür allianz hiç sorun çıkartmadı. Bütün aileye allianz yaptırdık biz. Hepsini acıbademden taşıdım
Canim peki dogumdan sonra bebege yapilan tetkikleri karsilasimi isitme testi kan alimi falan oluyorya bende simdi hamileyim allianz tss var dogum paketli hic biseye odemiyorum neredeyse bi detayli uktrasona odeyecegim ama biyerde okudum bebekle alakali hic biseyi karsilamis dogumdan sonra hastaneden cikarken falan bir suru ucret cikartmislar valla gozuk korktuBen tss ile doğum yaptım hiçbir şekilde ödemede yapmadım canım. Allianz tss + doğum paketi yaptırdım 2021 eylülde 3000-3500 tl arasıydı tam hatırlamıyorum. (1 yıl bekleme süresi var ilk doğum paketini 2020 eylülde yaptırdık. 1800tl idi tss + doğum paketi) 2021 aralıkta tüp bebekle hamile kaldım. Sonrasında gebelik kontrollerim,tahliller ve sezaryen doğumu %100 karşıladı. İzmir medicalparkta doğum yaptım 1 eylülde.
Sadece işitme testini ödedik oda bir para değil zaten 500tl miydi neydi diğer kan testleri bebek doktor muayenesi falan ödemedik bir şey. Bebeğede 15.gün dolunca yapılıyor sigorta o zaman yaptırdık yalnız bir ebeveynle yapılma şartı var. Benimkide bitiyordu denk geldi birlikte yenilettikCanim peki dogumdan sonra bebege yapilan tetkikleri karsilasimi isitme testi kan alimi falan oluyorya bende simdi hamileyim allianz tss var dogum paketli hic biseye odemiyorum neredeyse bi detayli uktrasona odeyecegim ama biyerde okudum bebekle alakali hic biseyi karsilamis dogumdan sonra hastaneden cikarken falan bir suru ucret cikartmislar valla gozuk korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?