Atım canım bütün belirtiler de var bende anlamadım niye ikinci çizgi gölgesi birbirine bu kadar yakınFotoğraf atar misin canim
Şimdi gördüm belli değilAtım canım bütün belirtiler de var bende anlamadım niye ikinci çizgi gölgesi birbirine bu kadar yakın
Bir de hemen çıktı çizgi testi bekletmedim bileŞimdi gördüm belli değil
Test bozuk gibi geldi bana testi tekrarlamanızı öneririm sabah ilk idrarlaBu şekilde canım
Ademimin gecikmesini beklicem artık umudum da kalmadıTest bozuk gibi geldi bana testi tekrarlamanızı öneririm sabah ilk idrarla
Adetim geciksin tekrar ederim artık Belirtilerin var ama test yapmaktan bıktımSen testini bir daha yap çok yakın cizgiler
Hamile misiniz şimdiEki Görüntüle 3277831
Benimde 8 gün kala yaptığım test dün yaptım ışık tutunca daha net belli de normalde böyle olması gerekti acaba üretilirken yanlış mı ürettiler o kadar yakın çıkmaması lazim
Daha dün yaptım testiHamile misiniz şimdi
Bence var hamile olabilir siniz kan tahlili yaptırın kesin çıkar Allah hayırlısını nasip etsin inşallahDaha dün yaptım testi
Kimisi kuruma cizgisi değil diyor kimisi hamile diyo bende anlamadım ama ilk 5 dk çıktı yani birde t çizgisinde ilk 5 dk golge direkt çıktı testin bugün dişini çıkarttım tamamen hani t çizgisine golge yapacak şey de yokBence var hamile olabilir siniz kan tahlili yaptırın kesin çıkar Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Bence var canım kan tahlili yaptır acildenKimisi kuruma cizgisi değil diyor kimisi hamile diyo bende anlamadım ama ilk 5 dk çıktı yani birde t çizgisinde ilk 5 dk golge direkt çıktı testin bugün dişini çıkarttım tamamen hani t çizgisine golge yapacak şey de yok
Ben olsam beklemem hemen acile giderimKimisi kuruma cizgisi değil diyor kimisi hamile diyo bende anlamadım ama ilk 5 dk çıktı yani birde t çizgisinde ilk 5 dk golge direkt çıktı testin bugün dişini çıkarttım tamamen hani t çizgisine golge yapacak şey de yok
Yaaa çok teşekkür ederim olumlu yorum içinBence var canım kan tahlili yaptır acilden
Yaaa çok teşekkür ederim olumlu yorum içinbende az daha bekliyorum bir test daha yapıp ona göre gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?