Gebelik testi bakarmısınız

Rıca ederim canım valla ben çoktan gitmiştim belirtilerin var mı canım benim çok belirtim oldu ama bu günkü tersten sonra umudum kesildi eşime de gösterdim testi direk hamile değilsin diyince kötü oldum

Rıca ederim canım valla ben çoktan gitmiştim belirtilerin var mı canım benim çok belirtim oldu ama bu günkü tersten sonra umudum kesildi eşime de gösterdim testi direk hamile değilsin diyince kötü oldum
Sen lh yapiyon ki hcg yapsan farklı çıkacak belki niye moralini bozuyorsun

Belirtilerim var aniden kasigima ağrı giriyor ve adetten bazen alttan ağrı girer anlık ondan var bugün çok oldu ya.. akintim normalde fazla olurdu akintim çok azaldı dünden önceki gün midem bulandı kendimi lavaboya zor attım ama o zamandan sonra olmadı şuan bu kadar aklıma geliyo

Dün aşkam teste baktım ne zaman oldu bu ikinci çizgi bilmiyorum ama ikinci çizgi çıkmış

Eklentiler

• IMG_20230727_093735.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20230727_093733.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 116
Aynen canım ben de hep deniyordum kuruduğunda da ikinci çizgi çıkmıyor du bekliyorum inşallah vardır ikimizin de burda yazalım hep olur mu
Olur canım yazarım ya benim 3 gündür karnımın alt kısmı beni mahvetti ya şiş birde ağrı var 2 gündür genital bolgeme adet olcagimizda vuran Bi ağrı vsrya ondan var valla bıktım yani kötü Bi his

Benim de öyle canım arada sağ kasığıma batma şeklinde ağrı oluyor çok halsizim uyuma isteğim var uyuduğum zaman hiç kalkmak istemiyorum

Benim de öyle canım arada sağ kasığıma batma şeklinde ağrı oluyor çok halsizim uyuma isteğim var uyuduğum zaman hiç kalkmak istemiyorum
Yani bunun üstüne de hamile cikmazsak zaten ben başka hamilelik belirtisi aramayacagim 4 aydır bütün gebelik belirtilerini yasadim

Kızlar varmı 31temmuz adet normalde 4 Ağustos ama uyulama.gore testi yaptım adete 6 gün kala yaptim

Eklentiler

• IMG_20230727_180421_1.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20230726_103145_1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 112
Belirtileriniz var mı adete kaç gün kaldı
Belirtilerim var canım adete 10 gün kala oldu belirtileri m.uyku.halindeyim.halsizlik
Kasıkta batma kramp
Göğüslerim dolgun ağrıyor uyuyamıyorum ağrısından yanıyor bile
Mide yanması var arada
Adetim uygulama da 31 temmuz normalde 4 Ağustos olmali test.yapiyorum silik çıkıyorlar anlamdım bende diğer hamileliğimde adete üç gün kala yapmıştım net çıkmıştı buda bir hafta var silik çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…