- 20 Aralık 2022
- 4.255
- 1.697
- 63
Moralini bozma canım belli olmaz pcos olanlar çoğu zaman geçince anlıyor emin ol inşallah.sanada nasip olur canımNormal de polikistik over var bende adetim beli değil ama uygulama kulanıyorum ona göre hesap yaptım belirti var ama test negatif çıktı o kadar moralim bozuldu ki şu an anlatamam
At canım testiBu da az önce yaptığım test
Çok moralim bozuk canım çok istiyordum canımı sıkan bu kadar belirti yaşarken sonunda negatif çıkmasıMoralini bozma canım belli olmaz pcos olanlar çoğu zaman geçince anlıyor emin ol inşallah.sanada nasip olur canım
Kendini üzme burda çok var pcos lu olup geç öğrenen belki o tarih değildir senin bide böyle düşün adet olmadığın sürece umut vardırÇok moralim bozuk canım çok istiyordum canımı sıkan bu kadar belirti yaşarken sonunda negatif çıkması
Aşırı silik bir çizgi var ama telefonda tm gözükmüyor inanmıyorum belki testin gölkesidirAt canım testi
Üzülmemek elde değil canım çok umutlanmuştım sen de görmedin atığım teste ki çizgiyi di mi belki piskolojik olarak görüyorumdurKendini üzme burda çok var pcos lu olup geç öğrenen belki o tarih değildir senin bide böyle düşün adet olmadığın sürece umut vardır
Telefonumun cami buraz kırik o yüzden net.gozukmuyor silik ve net testler gözüküyorda ama dediğin şekilde bende gözükmüyorÜzülmemek elde değil canım çok umutlanmuştım sen de görmedin atığım teste ki çizgiyi di mi belki piskolojik olarak görüyorumdur
Bak burda negatif şimdi pozitif çıkmış canım üzme sıkma caniniÇok moralim bozuk canım çok istiyordum canımı sıkan bu kadar belirti yaşarken sonunda negatif çıkması
Canım inan rüyada hamile olduğumu gördüm ve eşime anlatım uyanır uyanmaz ve bana test yap dedi yaptım sonuç buBak burda negatif şimdi pozitif çıkmış canım üzme sıkma canini
Ne kadar mucizevi bende dün gördüm kız bebeğim vardı yere düşürdümCanım inan rüyada hamile olduğumu gördüm ve eşime anlatım uyanır uyanmaz ve bana test yap dedi yaptım sonuç bu
Tmm cane atarımNe kadar mucizevi bende dün gördüm kız bebeğim vardı yere düşürdümsonra bir şey olmamıştı ona hadi bakalım testin sonucunu mutlaka at
Sonuç negatif canım çok yoruldum artık bıktımNe kadar mucizevi bende dün gördüm kız bebeğim vardı yere düşürdümsonra bir şey olmamıştı ona hadi bakalım testin sonucunu mutlaka at
Inanamiyprum çok üzüldüm ya biz bu testlere de mi guvenemicez kac çıktı betaSonuç negatif canım çok yoruldum artık bıktım
0.5 çıktıInanamiyprum çok üzüldüm ya biz bu testlere de mi guvenemicez kac çıktı beta
Yok artık ya bayada düşük cikmis bu hangi marka canım bir daha almayalim0.5 çıktı
Üzülme0.5 çıktı
Adet oldun mu canım ben olmadım soğan suyu içmeye başladımÜzülmehayırlı zaman değildir belkide
Oldum canımAdet oldun mu canım ben olmadım soğan suyu içmeye başladım
Ben de olmadım cane soğan suyu içtim birkaç gün sonra hayıt içtim olmadım hala ama sancım var olmasa adet sökücü içecemOldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?