Gebelik testi bakarmısınız

Normal de polikistik over var bende adetim beli değil ama uygulama kulanıyorum ona göre hesap yaptım belirti var ama test negatif çıktı o kadar moralim bozuldu ki şu an anlatamam
Moralini bozma canım belli olmaz pcos olanlar çoğu zaman geçince anlıyor emin ol inşallah.sanada nasip olur canım

Moralini bozma canım belli olmaz pcos olanlar çoğu zaman geçince anlıyor emin ol inşallah.sanada nasip olur canım
Çok moralim bozuk canım çok istiyordum canımı sıkan bu kadar belirti yaşarken sonunda negatif çıkması

Eklentiler

• IMG_20230728_161053.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 84
Kendini üzme burda çok var pcos lu olup geç öğrenen belki o tarih değildir senin bide böyle düşün adet olmadığın sürece umut vardır
Üzülmemek elde değil canım çok umutlanmuştım sen de görmedin atığım teste ki çizgiyi di mi belki piskolojik olarak görüyorumdur

Üzülmemek elde değil canım çok umutlanmuştım sen de görmedin atığım teste ki çizgiyi di mi belki piskolojik olarak görüyorumdur
Telefonumun cami buraz kırik o yüzden net.gozukmuyor silik ve net testler gözüküyorda ama dediğin şekilde bende gözükmüyor

Canım inan rüyada hamile olduğumu gördüm ve eşime anlatım uyanır uyanmaz ve bana test yap dedi yaptım sonuç bu
Ne kadar mucizevi bende dün gördüm kız bebeğim vardı yere düşürdüm sonra bir şey olmamıştı ona hadi bakalım testin sonucunu mutlaka at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…