normal canım ilk teste göre gebesin zaten
sonra ne olursa olsun ilk 10 dk da cıkan sonuç önemli
hayırlı olsun
ilk teste gore hamilesiniz zaten.
2 saat sonra illa ki koyulasir onu pek onemsemeyin.
Çok teşekkür ederim ben test bozuk diye düşündümHamilesin tebrikler
İlk testte de zaten çift çizgi var
Evet 3 dk için de çıktı ilk çok silikti sonra koyulaştı iyice 10 dk içinde üsteki resim gibi oldu sonra işte bekledikçe altta ki resim gibi koyulaştıIlk testtede hamilesin zaten hemen cikti degilmi ikinci cizgi.
İlk 5 dk da çıkan sonuç önemli zaten testin içinde yaZıyor bejledikten sonra dikkate almayın diyw
Hayirli olsun o zaman bir test daha al ama saglam testin belli.istiyordunuz umarim :)Evet 3 dk için de çıktı ilk çok silikti sonra koyulaştı iyice 10 dk içinde üsteki resim gibi oldu sonra işte bekledikçe altta ki resim gibi koyulaştı
Allah razı olsun canim :) test pozitif çıkıp sonra kan da negatif çıkan varmıdırAllahim testi görünce benim basim döndü sanki ben hamileyim. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Çok istiyorum inşaAllah dediğin gibidir :)Hayirli olsun o zaman bir test daha al ama saglam testin belli.istiyordunuz umarim :)
.Eki Görüntüle 2085477 Eki Görüntüle 2085481
Hayırlı geceler bu üsteki testi akşam 7 de yaptım aynen bu şekilde çıktı çizgi. Aradan 2 saat geçti ve test aynen altta ki resim gibi oldu bu normal mi lütfen bi şeyler söyleyin içimi rahatlatin böyle olan varkadaşlar mı sonra hamile olduğunu öğrenen. Sabah kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım.
Allah razı olsun canim :) test pozitif çıkıp sonra kan da negatif çıkan varmıdır
İnşaAllah canım ya sabah olmuyor sanki bu gece uyuyamam artıkben positiv cikan testin hatasi olmaz diye biliyorum ama burda bi kac arkadaslarin basina gelmis malesef hemen uyu uyan... bi an önce kan sonuclari gelsin. bize haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?