Evet canım kizima kardeş istiyoruz eğer varsa coook mutlu olacağız :)Hayırlı olsun ikisinde de baya belirgin zaten :)
İnşallah istenilen bir gebeliktir
Allah hayırlı sonuçlar versin sağ Salim kucağına alırsın inşallah.Evet canım kizima kardeş istiyoruz eğer varsa coook mutlu olacağız :)
İnşaAllah canım ya sabah olmuyor sanki bu gece uyuyamam artık
ben positiv cikan testin hatasi olmaz diye biliyorum ama burda bi kac arkadaslarin basina gelmis malesef hemen uyu uyan... bi an önce kan sonuclari gelsin. bize haber vermeyi unutma
Aminnn inşaAllah :) çok sağolun ya inanın içimi rahatlattiniz ❤Konu sahibi eğer hamileyseniz hayırlı olsun inşallah, Allah tamamına erdirsin.
Normal yani değil miHamilesiniz. Test bekledikce o ekran bozulur, degisir
tabi ki, test durdukca deforme olur o ekran bozulur. Ben esime gostermek istedim, o gelene kadar ekran degistiNormal yani değil mi
Amin inşaAllah canım :)Ben her daim üstüste üç test yapardım tek test tatmin etmezdi beni:) Ama kan sonucu da yarın çıkacakmış zaten. Allah gönlünüze göre versin:)♡
Allah bağışlasın canım Maasallah :)Benimde testim silik cikmisti 3. Bebem elimde
Geçen gün benim bi arkadaşında başına geldi test bozuk çıktı en güvenlisi kan testi inş Rabbim gönlüne göre versin isteyen herkesin bizlerinde CanımÇok teşekkür ederim ben test bozuk diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?