- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Hayırlı olsun inşallah hamilesiniz.2 yıldır sürekli test yapıp tek çizgi çıkmasından si da sizde çift çizgi gördüm sevindim.belki bir gün bende böyle sevinir sizlere yazarım.allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Gebesin 4 haftalıkEki Görüntüle 2085477 Eki Görüntüle 2085481
Hayırlı geceler bu üsteki testi akşam 7 de yaptım aynen bu şekilde çıktı çizgi. Aradan 2 saat geçti ve test aynen altta ki resim gibi oldu bu normal mi lütfen bi şeyler söyleyin içimi rahatlatin böyle olan varkadaşlar mı sonra hamile olduğunu öğrenen. Sabah kan verdim yarın öğlen sonuç alacağım.
İnşaAllah canım bugün kan tahlili sonucu kesin bilgiyi vereyecek :)Gebesin 4 haftalık
Evet son regl tarihini baz alınca 4 haftalık gözüküyor :)Ayy zaten kimliğinde yazıyormuş 4, hafta diye
Sagol canim inşaAllah kan tahlilini görünce çok rahatlayacagim :)oo geliyor bebiş :) hayırlı olsun :)
Amin inşaAllah canım :)Hayırlı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Idrar orneginden nerden anladiniz haftasisniGebesin 4 haftalık
Son adet tarihinden hesaplanıyorIdrar orneginden nerden anladiniz haftasisni
Amin inşallah rabbim bilir iyisiniRabbim sanada nasip etsin arkadaşım evlat isteyenin kucağı boş kalmasın herşeyin hayırlı bir vakti vardır üzülme.
Biliyorum hesaplanma seklini ama doktor bile bumu soyleyemez.Son adet tarihinden hesaplanıyor
Biliyorum hesaplanma seklini ama doktor bile bumu soyleyemez.
Insallah :)Ama benimde o şekilde hesapladılar.
Bpd fl herşey 10 gün önde hatta doktora ben regl sonu ovülasyona giriyorum o yüzden bu şekilde önde desemde doğum tarihini son adet tarihine göre verdi bebeğin gelişimi önde sanıyor ama inşallah doģurmam yani verdiği tarihten önce
Insallah :)
Ama doktor dahi son adet tarihini sormus degilmi burada o bilgilerde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?