Uğraştım emek verdin cnm hakkını ödeyemem helal et hakkını çok çok çok teşekkür ederim uğraştın icinRenklerle oynamayı severimçizgi burda belli
İnsallh cnmHadi hayırlısı olsunn
İnşallah cnm hayırlısı olsunHayırlı olsun
Rica ederimUğraştım emek verdin cnm hakkını ödeyemem helal et hakkını çok çok çok teşekkür ederim uğraştın icin
Kız bende test yaotıgımda sana atcam benımkıne de çizgi belli etRenklerle oynamayı severimçizgi burda belli
Yapcam cnm zaten erken olandan yapcam yarın bugün benim içinde dua et nolur kuzu tek ihtiyacım olan şeyKuzum yakınlaştırınca gözüküyo gibi yarın ilk idrara tekrarlamalısınn:)))
Onu hangi programla yaptın kzuum kız merak ettimRenklerle oynamayı severimçizgi burda belli
Ben kendiminkini öyle gördüm kimse inanmadı ertesi gün kan verdim 15 yani demek ki ben 10 ile filan görmüşümKız bende test yaotıgımda sana atcam benımkıne de çizgi belli et
Meslek sırrıOnu hangi programla yaptın kzuum kız merak ettim
Resimlerde hiç ikinci çizgi yok ya da ben göremedimKızlar sizce var mı yarın tekrarlayım mi yoksa
Hayirli olsun kuzu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen kendiminkini öyle gördüm kimse inanmadı ertesi gün kan verdim 15 yani demek ki ben 10 ile filan görmüşüm
Doğrudur cnm bnde tam emin olmadım için yinede teşekkürlerResimlerde hiç ikinci çizgi yok ya da ben göremedim
Rica ederim ama yine de inşallah vardırDoğrudur cnm bnde tam emin olmadım için yinede teşekkürler
Canım aynı benimki gibi senimde fotoda cok belli olmuypr gölge gibi bende adete 4 kala üsttekini yaptım 3 kalada alttakini aynı gün bthcg 8 cıktı smidide yükselmeye devam ediyor inşAllah saglıklı gebelikler nasip olur hepimzieHayirli olsun kuzu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahşimdi kaç hafta oldu
Doğurdum kız bn 4 aylıkHayirli olsun kuzu rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahşimdi kaç hafta oldu
Sizin adete kaç kala bthcg 15 cıktı bende hcgde düşük degerle ögrendim ya az geldi kimyasalmı dıe korkuyorum 8 ile ogrendm bendeBen kendiminkini öyle gördüm kimse inanmadı ertesi gün kan verdim 15 yani demek ki ben 10 ile filan görmüşüm
Kuzu başka bı test yaptım akşam üstü simd yaniKuzum yakınlaştırınca gözüküyo gibi yarın ilk idrara tekrarlamalısınn:)))
Kuzum yakınlaştırınca gözüküyo gibi yarın ilk idrara tekrarlamalısınn:)))
Maşallah gözlerinden öperim biciriginDoğurdum kız bn 4 aylık
İçin içimi yiyo gidip kan vermemek için ama iki saatlik mesafe gitsem mi yoksa yarın test yapıp öyle mi gitsemCanım aynı benimki gibi senimde fotoda cok belli olmuypr gölge gibi bende adete 4 kala üsttekini yaptım 3 kalada alttakini aynı gün bthcg 8 cıktı smidide yükselmeye devam ediyor inşAllah saglıklı gebelikler nasip olur hepimzie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?