Canım aynı benimki gibi senimde fotoda cok belli olmuypr gölge gibi bende adete 4 kala üsttekini yaptım 3 kalada alttakini aynı gün bthcg 8 cıktı smidide yükselmeye devam ediyor inşAllah saglıklı gebelikler nasip olur hepimzie
Silik çizgi var bence sabah yapın ben sabredemeyip aksam yaptm hayalet cıktı ertsü gün sabah yaptm pembe ve daha belirgin cıktıKuzu başka bı test yaptım akşam üstü simd yani
Kız ben merakımdan erken yaptım ondan düşük çıktı doktor bana dediki bekleyin değer artacak mı artı valla adet günümü bekledim baktım gelmedi tamam artıyor demek ki dedim öyle de olduSizin adete kaç kala bthcg 15 cıktı bende hcgde düşük degerle ögrendim ya az geldi kimyasalmı dıe korkuyorum 8 ile ogrendm bende
Naçizane fikrim idrar testiyle bosa vakit kaybetmeyn bence cnku iki kezde silik cıkms bende sitres olmstm yeter be dedim gidip kan vereyim varsada yoksada kurtulaym bu sitresten ve cıktı cok sukur sizinde cıkar adet gectimi yoksa daha varmıİçin içimi yiyo gidip kan vermemek için ama iki saatlik mesafe gitsem mi yoksa yarın test yapıp öyle mi gitsem
Allah razı olsunMaşallah gözlerinden öperim bicirigin
Naçizane fikrim idrar testiyle bosa vakit kaybetmeyn bence cnku iki kezde silik cıkms bende sitres olmstm yeter be dedim gidip kan vereyim varsada yoksada kurtulaym bu sitresten ve cıktı cok sukur sizinde cıkar adet gectimi yoksa daha varmı
Biz kadınlarn sabrı olmayan tek nokta bu gebelik olayı sanırım bende adet tarihime 3 gün varken verdim kan oyuzdenmı dusuk cktı yanı ah birde 5 ay öncesi 6 haftada düşük yaptm suan günler gecmiyo 6 haftayı gecmek istyrm bi an önnceKız ben merakımdan erken yaptım ondan düşük çıktı doktor bana dediki bekleyin değer artacak mı artı valla adet günümü bekledim baktım gelmedi tamam artıyor demek ki dedim öyle de oldu
İnşallah geciririsin sabret valla öyle ya bide ilk olcak sulalenin olursa nasip olursa oda onu verdigi bide heyecanBiz kadınlarn sabrı olmayan tek nokta bu gebelik olayı sanırım bende adet tarihime 3 gün varken verdim kan oyuzdenmı dusuk cktı yanı ah birde 5 ay öncesi 6 haftada düşük yaptm suan günler gecmiyo 6 haftayı gecmek istyrm bi an önnce
Kötü düşünme ve Rabbime onu senin için seviyorum ve istiyorum de duan hep bu olsun ben 2 gün kala yapmıştımBiz kadınlarn sabrı olmayan tek nokta bu gebelik olayı sanırım bende adet tarihime 3 gün varken verdim kan oyuzdenmı dusuk cktı yanı ah birde 5 ay öncesi 6 haftada düşük yaptm suan günler gecmiyo 6 haftayı gecmek istyrm bi an önnce
Benim adet tarihimde 30 ekim yani bugun benm adete 3 kala cıktıysa sizin varsa daha yuksek bi degerle cıkar bukdar silik cıkma sebebi sabah ilk idrarla yapmadgnz için bence28 29 Ekim tarihi âdetin bir gün gecikti
Aynen kuzum dediydin yarın nolcak bakalım erken deneyecem bu sefer olmadı pazartesi direk gözüm açar açmaz kanaBen demiştim Var diye
Bu arada bir oglumda var ikincidede aynı heves heycan olurmu diye dusunyodum ama oluyormus yahu istenen gebelikse onuncuda olsa insan aynı mutlulugu yasıyor benceKötü düşünme ve Rabbime onu senin için seviyorum ve istiyorum de duan hep bu olsun ben 2 gün kala yapmıştım
Sabretmenin mükafatı vercek rabbim bekletmesinde de hayır var biliyorum ama gelde ana anlatKötü düşünme ve Rabbime onu senin için seviyorum ve istiyorum de duan hep bu olsun ben 2 gün kala yapmıştım
Aynen öyle cnmBu arada bir oglumda var ikincidede aynı heves heycan olurmu diye dusunyodum ama oluyormus yahu istenen gebelikse onuncuda olsa insan aynı mutlulugu yasıyor bence
Gerçekten psikopatız ya cevremdekiler asla anlamıyor beniBen kendiminkini öyle gördüm kimse inanmadı ertesi gün kan verdim 15 yani demek ki ben 10 ile filan görmüşüm
Ağzın bal yesin kiz bacım seninValla ben burdayım diye el sallıyor bence sanaaa kan testine alalım seni burdan:))
Anlamiyo malesef derdimzi dert ortagimiz anlarGerçekten psikopatız ya cevremdekiler asla anlamıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?