Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi 🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

Sizin adete kaç kala bthcg 15 cıktı bende hcgde düşük degerle ögrendim ya az geldi kimyasalmı dıe korkuyorum 8 ile ogrendm bende
Kız ben merakımdan erken yaptım ondan düşük çıktı doktor bana dediki bekleyin değer artacak mı artı valla adet günümü bekledim baktım gelmedi tamam artıyor demek ki dedim öyle de oldu

İçin içimi yiyo gidip kan vermemek için ama iki saatlik mesafe gitsem mi yoksa yarın test yapıp öyle mi gitsem
Naçizane fikrim idrar testiyle bosa vakit kaybetmeyn bence cnku iki kezde silik cıkms bende sitres olmstm yeter be dedim gidip kan vereyim varsada yoksada kurtulaym bu sitresten ve cıktı cok sukur sizinde cıkar adet gectimi yoksa daha varmı

28 29 Ekim tarihi âdetin bir gün gecikti

Kız ben merakımdan erken yaptım ondan düşük çıktı doktor bana dediki bekleyin değer artacak mı artı valla adet günümü bekledim baktım gelmedi tamam artıyor demek ki dedim öyle de oldu
Biz kadınlarn sabrı olmayan tek nokta bu gebelik olayı sanırım bende adet tarihime 3 gün varken verdim kan oyuzdenmı dusuk cktı yanı ah birde 5 ay öncesi 6 haftada düşük yaptm suan günler gecmiyo 6 haftayı gecmek istyrm bi an önnce

İnşallah geciririsin sabret valla öyle ya bide ilk olcak sulalenin olursa nasip olursa oda onu verdigi bide heyecan

Kötü düşünme ve Rabbime onu senin için seviyorum ve istiyorum de duan hep bu olsun ben 2 gün kala yapmıştım

Kötü düşünme ve Rabbime onu senin için seviyorum ve istiyorum de duan hep bu olsun ben 2 gün kala yapmıştım
Bu arada bir oglumda var ikincidede aynı heves heycan olurmu diye dusunyodum ama oluyormus yahu istenen gebelikse onuncuda olsa insan aynı mutlulugu yasıyor bence

Sabretmenin mükafatı vercek rabbim bekletmesinde de hayır var biliyorum ama gelde ana anlat elif napti mamaktaki ne gitti dayanamadı test aldı geldi

Pazartesiye ne kaldı şunun şurasında canım bende pazatesi kan verecegim deger katlanmısmı diye çünkü öyle bikez kan vermeklede emin olunmuyo artık ahh canım anam adetimiz geçtimi hamileyiz derdik cinsiyeti dogunc ögrenirdik diyor onlar nasıl sabretmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…