Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi 🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annemde hep bahseder yumutlama nedir bilmezdik derdi çağ değiştince herşey değişiyor

ben gördüm canim bu testler genelde yanlis gostermiyor testin varsa hergun yap hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim

Kız bnde aynıyım gebelik testi alalım dedim önlem alıyorum bebekten sonra da ama yine de gebelik testi alalım dedim bana diyo ki almam sen diyor alınca görüyon bebek diyo

Kız bnde aynıyım gebelik testi alalım dedim önlem alıyorum bebekten sonra da ama yine de gebelik testi alalım dedim bana diyo ki almam sen diyor alınca görüyon bebek diyo
Hahahaha o test gerekirse parçalanacak flaşlar açılacak shoplar yapılacak ama o çizgi gözükecek adjjdjsjs

Hahahaha o test gerekirse parçalanacak flaşlar açılacak shoplar yapılacak ama o çizgi gözükecek adjjdjsjs
Buna çok güldüm ya bütün kadınlar aynıyız galiba ben görüyorum eşim görmüyor hani nerde çizgi diyor çıldırıyorum kadınlara bi gölge bile umut erkekler kıpkırmızı çift çizgi görmeyi bekliyor

Off benımkıde aynı ben kaç kere hayali gördüm hani yok onun net olması lazım diyip hevesini kırıyo insanın oysa biz burda atomlarına ayırıyorız onu

Off benımkıde aynı ben kaç kere hayali gördüm hani yok onun net olması lazım diyip hevesini kırıyo insanın oysa biz burda atomlarına ayırıyorız onu
Tabi beylerin heves kırmakta üstlerine yok bende kaset testin üst kapagını açtım net gözüksün diye diyorki bunu niye açtınki olsa gözükür zaten ahh garibim bi bilse o teste flaşta gün ışığında sarı beyaz lamba ışığında 162728283 kere baktığımı deli bu heralde der hatta çöpe atıp aksama pişman olup bidaha çöpü karıştırıp bulup baktıgımı bilse flan amannn neler düşünür kestiremiyorum

HAHAHAHAHAH ay alemiz cidden bende yapıp mikroskopta inceliyormuş gibi bakıyorum eşim diyor ki aşkım napıyon iyi misingecende ofisteyken yapıp cöpe atmıştım sonra aklıma geldi dikkatli bakmadım diye çöpten geri aldım arkadaş diyo ki napıyosun kızım sen delirdin mi

Bunlar hep çok istemekten rabbim hevesimizi görüyor aratmasın inşAllah kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…