Annemde hep bahseder yumutlama nedir bilmezdik derdi çağ değiştince herşey değişiyorPazartesiye ne kaldı şunun şurasında canım bende pazatesi kan verecegim deger katlanmısmı diye çünkü öyle bikez kan vermeklede emin olunmuyo artık ahh canım anam adetimiz geçtimi hamileyiz derdik cinsiyeti dogunc ögrenirdik diyor onlar nasıl sabretmis
Annemde hep bahseder yumutlama nedir bilmezdik derdi çağ değiştince herşey değişiyor
evet burda belli biraz bende ilk yaptigimda boyleydi gunden gune kpyulasti sabah deneyin cunku gun icerisinde benim 5 gunlukken bile net cikmiyordu bide ovulosyom varsa onuda deneyebilirsiniz orda daha koyu cikiyorRenklerle oynamayı severimçizgi burda belli
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun yarın ilk isim tekrarlamak olcak inşallah vardır varsa yrn belli olcak pazartesi ile birlikte
Haber verin banaAynen kuzum dediydin yarın nolcak bakalım erken deneyecem bu sefer olmadı pazartesi direk gözüm açar açmaz kana
Demi inşallah bu sefer sağlıklı hayırlı bi kızın olurBu arada bir oglumda var ikincidede aynı heves heycan olurmu diye dusunyodum ama oluyormus yahu istenen gebelikse onuncuda olsa insan aynı mutlulugu yasıyor bence
Eşim inanmadı kız çevreyi boşverGerçekten psikopatız ya cevremdekiler asla anlamıyor beni
Tam cnmHaber verin bana
Benımkıde öyle kız artık dalga geçiyor benleEşim inanmadı kız çevreyi boşver
Kız bnde aynıyım gebelik testi alalım dedim önlem alıyorum bebekten sonra da ama yine de gebelik testi alalım dedim bana diyo ki almam sen diyor alınca görüyon bebek diyoBenımkıde öyle kız artık dalga geçiyor benlesen diyo işine gelince hamile oluton işine gelmeyince ee daha değilim diyosun diyo askım erken gebelik testi yapalım hadi diyorum hayır diyo gidiyorum ben gizli gizli alıp yapıyork ahdjsjsj
HahahahaKız bnde aynıyım gebelik testi alalım dedim önlem alıyorum bebekten sonra da ama yine de gebelik testi alalım dedim bana diyo ki almam sen diyor alınca görüyon bebek diyo
Buna çok güldüm yaHahahahao test gerekirse parçalanacak flaşlar açılacak shoplar yapılacak ama o çizgi gözükecek adjjdjsjs
Off benımkıde aynı ben kaç kere hayali gördüm hani yok onun net olması lazım diyip hevesini kırıyo insanın oysa biz burda atomlarına ayırıyorız onuBuna çok güldüm yabütün kadınlar aynıyız galiba ben görüyorum eşim görmüyor hani nerde çizgi diyor çıldırıyorum kadınlara bi gölge bile umut erkekler kıpkırmızı çift çizgi görmeyi bekliyor
Tabi beylerin heves kırmakta üstlerine yok bende kaset testin üst kapagını açtım net gözüksün diye diyorki bunu niye açtınki olsa gözükür zaten ahh garibim bi bilse o teste flaşta gün ışığında sarı beyaz lamba ışığında 162728283 kere baktığımı deli bu heralde der hatta çöpe atıp aksama pişman olup bidaha çöpü karıştırıp bulup baktıgımı bilse flan amannn neler düşünür kestiremiyorumOff benımkıde aynı ben kaç kere hayali gördüm hani yok onun net olması lazım diyip hevesini kırıyo insanın oysa biz burda atomlarına ayırıyorız onu
HAHAHAHAHAH ay alemiz cidden bende yapıp mikroskopta inceliyormuş gibi bakıyorum eşim diyor ki aşkım napıyon iyi misinTabi beylerin heves kırmakta üstlerine yok bende kaset testin üst kapagını açtım net gözüksün diye diyorki bunu niye açtınki olsa gözükür zaten ahh garibim bi bilse o teste flaşta gün ışığında sarı beyaz lamba ışığında 162728283 kere baktığımı deli bu heralde der hatta çöpe atıp aksama pişman olup bidaha çöpü karıştırıp bulup baktıgımı bilse flan amannn neler düşünür kestiremiyorum
Bunlar hep çok istemekten rabbim hevesimizi görüyor aratmasın inşAllah kimseyeHAHAHAHAHAH ay alemiz cidden bende yapıp mikroskopta inceliyormuş gibi bakıyorum eşim diyor ki aşkım napıyon iyi misingecende ofisteyken yapıp cöpe atmıştım sonra aklıma geldi dikkatli bakmadım diye çöpten geri aldım arkadaş diyo ki napıyosun kızım sen delirdin mi
Amin inşallahh isteyen herkese versinnBunlar hep çok istemekten rabbim hevesimizi görüyor aratmasın inşAllah kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?