Canım bu kullandığın ovulasyon testı mı yoksa gebelık testi mi ben de bata 4 gun kala idrar testı yaptım böyle silik cıktı ben hamıleyım kan verirsen cıkar ama teste göre var gıbı canım yenı bır test yap yıne silik cıkarsa kesin varSelam,arkadaşlar.Azerbaycandan yazıyorum.İlk önce özür dilerim eğer yanlış kelimeler kullanırsam..Ben dün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı.Bata 3 gün var.Bugün ultrasonda baktılar hiçbir şey görülmedi.Hamilelik yokmuş.Ama yumurtlama olmuş.Adetim geçtikten sonra hamilelik olma ihtimalim var mı acaba?Ultrasonda gözükmemesi normal mi?
Hayır canım gebeıik testi.kan vermedim,ultrasonda baktı hiçbir şey gözükmedi.hamilelik yok dedi doktorCanım bu kullandığın ovulasyon testı mı yoksa gebelık testi mi ben de bata 4 gun kala idrar testı yaptım böyle silik cıktı ben hamıleyım kan verirsen cıkar ama teste göre var gıbı canım yenı bır test yap yıne silik cıkarsa kesin var
Hayır canım gebeıik testi.kan vermedim,ultrasonda baktı hiçbir şey gözükmedi.hamilelik yok dedi doktor
Canım gebelık hemen bellı olmaz kese adetten ancak 1 hafta sonra cıkıyor yanı su an ultrasonda gözükmez kan ver canım kanda cıkarHayır canım gebeıik testi.kan vermedim,ultrasonda baktı hiçbir şey gözükmedi.hamilelik yok dedi doktor
Selam,arkadaşlar.Azerbaycandan yazıyorum.İlk önce özür dilerim eğer yanlış kelimeler kullanırsam..Ben dün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı.Bata 3 gün var.Bugün ultrasonda baktılar hiçbir şey görülmedi.Hamilelik yokmuş.Ama yumurtlama olmuş.Adetim geçtikten sonra hamilelik olma ihtimalim var mı acaba?Ultrasonda gözükmemesi normal mi?
Aynen benim degerım 3300 len bıle kese gözükmemişti 4 ay önce ama maalesef o bebegımı kaybettim düşük yaptım su an hamılelık var ama daha kese gözükmesine en az 1 hafta varDirek nasıl ultrason dan bakıp hamilelik yok diyorlar ilk defa duydum. Direk senden kan almaları lazım. İlk zamanlar sadece kan alınarak takip edilip sonra ultrasondan bakılır.
Tüp bebek yaptırdım ben idrar testi negatif çıkmıştı kan testi pozitif çıktı çokta güvenmemek lazım idrar testlerine bence kan testi yaptırın kesin sonuç alırsınızSelam,arkadaşlar.Azerbaycandan yazıyorum.İlk önce özür dilerim eğer yanlış kelimeler kullanırsam..Ben dün idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı.Bata 3 gün var.Bugün ultrasonda baktılar hiçbir şey görülmedi.Hamilelik yokmuş.Ama yumurtlama olmuş.Adetim geçtikten sonra hamilelik olma ihtimalim var mı acaba?Ultrasonda gözükmemesi normal mi?
Bende çok üzüldüm gebelik yok diyeCanım gebelık hemen bellı olmaz kese adetten ancak 1 hafta sonra cıkıyor yanı su an ultrasonda gözükmez kan ver canım kanda cıkar
Yok cnm adet gecmeden hiç ultrasonsa cıkar mı kan ver bence kanda hemen bellı olurBende çok üzüldüm gebelik yok diye
Yarım saatte çıkmadı ikinci çizgi.testi yaptıktan sonra çıktı,dakika geçtikce daha da belirginleştiKan testi isteseydi keşke dr.
Ultrasonda gözükmezse de kanda çıkabilir.
Ama idrar testlerine de güven olmuyor, özellikle ilk yarim saat sonrasında beliren çizgiler genelde buharlaşma çizgisi oluyor.
Hamilelik şansı var gibi gözüküyor o zaman.Yarım saatte çıkmadı ikinci çizgi.testi yaptıktan sonra çıktı,dakika geçtikce daha da belirginleşti
Canım kan ver tam net bellı olsun hayırlısı olsun cnm Üzülme nasipKızlar,adete 2 gün kala bugün idrar testi yaptım şimdi de negatif. çatlayan yumurtam vardı ama yine olmadı
Kistiniz vardı mı o zaman?2 kez pozitif silik cikti ve degildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?