• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi pozitif

burcusenay123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
1
0
36
Bursa
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
öncelikle şöyle söyleyim erkek arkadsımla ilişkiye girdik sürtünme yoluyla ve adet günüme de 1 hafta vardı adet günümden 9 gün geçti ve ben hasta olamadım test aldım ve 2 cubuk pozitif cıktı ertesi gün aklıma geldi norlevo aldım içtim
ama napıcamı bilemiyorum bu cocugu istemiyorum cunku yaşım 19 ve ilk defa bi iliskiye girdim sevgilimle ailem falan kimse bilmiyor yardım edecek birini arıyorum lütfennn ne yapmam gerek düşmesi için ?

biz aylarca deneriz olmaz nasıl basardın tek seferde ya nedir bunun yontemı ?? cnm hamılesın buyuk ıhtımal hap falan faydasız hemen gıt doktora vakıt kaybetmeden

öncelikle şöyle söyleyim erkek arkadsımla ilişkiye girdik sürtünme yoluyla ve adet günüme de 1 hafta vardı adet günümden 9 gün geçti ve ben hasta olamadım test aldım ve 2 cubuk pozitif cıktı ertesi gün aklıma geldi norlevo aldım içtim
ama napıcamı bilemiyorum bu cocugu istemiyorum cunku yaşım 19 ve ilk defa bi iliskiye girdim sevgilimle ailem falan kimse bilmiyor yardım edecek birini arıyorum lütfennn ne yapmam gerek düşmesi için ?
oncelıkle cocuk varmı emın bıle değilsin once ona emın ol doktora gıt yasında cok kucuk daha ne acelen vardı bunları yapacak

biz aylarca deneriz olmaz nasıl basardın tek seferde ya nedir bunun yontemı ?? cnm hamılesın buyuk ıhtımal hap falan faydasız hemen gıt doktora vakıt kaybetmeden

Aynen aynen... Çok zor bi durumun içine düşmüş konu sahibesi, çocuğu istememe sebebin yaşının daha 19 olmasımı? Erkek arkadaşınla ciddi düşünüyosan eğer yani ne bileyim yazık yaa çocuğu aldır diyemiyorum kii. Durum böyle ise evlen demekte olmuyor :S Bir günah işlemişsiniz bari kürtaj olup 2.yide yapma be arkadaş :31:

test yaptıktan sonra norlevo içtiysen, bunun bir anlamı yok ki
o ilişkiden sonra içiyor bildiğim kadarıyla.. ama eğer durum böyleyse çözüm bulmak lazım,
kendi kendine de düşmesini denemek çok riskli, ya da nasıl bir yöntemi var hiç bilmiyorum.. gerçekten yardımcı olmak isterdim, çok zor bir durum çünkü:2:

daha neler duyacağız.sürtünme yoluyla kim hamile kalabilir ki.bunu yazan herhalde erkek.normal bir ilişki yaşayıp hamile kalmışsın ve istemiyorsanda doktora git.çocuk düşürme formülü yoktur.arama boşuna.doktor halleder anca.

daha neler duyacağız.sürtünme yoluyla kim hamile kalabilir ki.bunu yazan herhalde erkek.normal bir ilişki yaşayıp hamile kalmışsın ve istemiyorsanda doktora git.çocuk düşürme formülü yoktur.arama boşuna.doktor halleder anca.

ilişkinin nasıl olduğunun bir önemi yok ki, belki utandı yazamadı..
sonuçta bir gebelik varsa öyle ya da böyle çözüm bekleyen bir sorun var demek ki bu durumda....

ilişkinin nasıl olduğunun bir önemi yok ki, belki utandı yazamadı..
sonuçta bir gebelik varsa öyle ya da böyle çözüm bekleyen bir sorun var demek ki bu durumda....

arkadaşım bunu soran kişi ilişkiye girdim ve hamileyimde diyebilir.o kadarda utangaç olduğunu sanmıyorum.önerimide söyledim.doktora gitmesi gerektiğini ve düşük içinde bir formül olmadığını.genç kızlar bu yüzden çok dikkatli davranmalı.19 yaşında hamile ve erke arkadaşı bile bilmiyor.umarım öğrenince yanında olur.

pozitifse yapacak bişy yok ama bi idrar testi yaptırın ya da kan kesinleşsin çocuk düşüren haplara filan inanmayın istemiorsa çocuğu ki bu kötü bi durum mecbur kürtaj olucak!

ertesı gün hapı adı üzerınde ertesı gün ıcılcek 9 gün sonra gectı borun pazarı sür esegını nıgdeye olmus:)) sürtünmeyle nasıl hamıle kalıyonuz süpersınız ya valla türk fılmlerınde varya askı falan sokuyolar büküp gıt dra aldır hamıelysen düşürmesımı olurmus bunun taktık vrellım kansızlıktan öl gıt üstümüze kalsın bıde:)

sürtünme yoluyla hamile kalınabilir, arkadaşlar haklı çok çok zor ama tıbben mümkün, öğrenciyken örnekleriyle de karşılaştım hem bakire hem hamile olan kızlar oluyor çünkü, artık sperm nası bi spermse taa ordan oraya yetişiyor yani :1:

neyse ciddi olalım. bence sen hiç vakit geçirmeden bir devlet hastanesine kadın doğum polikliniğine başvur, evet çok günah çokyazık ama kürtajdan başka yol yok gibi, erkek arkadaşın evlenmek istese bile istemeden yapılan bu ani evlilik seni ve aileni yorar. hem geleceğine hem psikolojine zarar, sen bilirsin tabi. sakın kendi kendine düşürmeye çalışma, bi daha çocuğun olmaz, hatta enfeksiyon kapar ölürsün ya da sakat bi çocuk doğurursun... bu çok ciddi bir durum git istemiyorsan hemen aldır. sonra da aile planlaması bölümüyle görüş.

Back
X