- 21 Eylül 2023
- 141
- -33
- 18
- Konu Sahibi Loveyrdram
-
İkiside aynı dimi yada benmi öle görüyorum 8 gün gecikmede böyle silik çıkması normalmi acaba ki
Hamilesiniz idrarın yoğunluğuna göre değişir bu koyulaşma ve silik değil çizgileriniz hayırlı olsun şimdiden kan verinKızlar nolur yardımcı olun adetim 7 gün gecikti idrar testlerim bunlar ikisindede silik çizgi var sanırım yada öle görmek istiyorum yardımcı olun bana lütfen
Ayy inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben çok deneme yaptım doktor son çare tüp bebek dedi artık maddi anlamda tüp bebeğe hazırlık yapıyoduk inşallah vardır yanılmayız umarımHamilesiniz idrarın yoğunluğuna göre değişir bu koyulaşma ve silik değil çizgileriniz hayırlı olsun şimdiden kan verin
Akşam acile gidip bir kan verin bence ve testi başka marka gebelik testi ile tekrarlayabilirsinizAyy inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben çok deneme yaptım doktor son çare tüp bebek dedi artık maddi anlamda tüp bebeğe hazırlık yapıyoduk inşallah vardır yanılmayız umarım
Hamilesin canım hayırlı olsunKızlar nolur yardımcı olun adetim 7 gün gecikti idrar testlerim bunlar ikisindede silik çizgi var sanırım yada öle görmek istiyorum yardımcı olun bana lütfen
Tekrarladım ikisininde markası ayrı ikisinde de silik çıktı çizgi kuzumAkşam acile gidip bir kan verin bence ve testi başka marka gebelik testi ile tekrarlayabilirsiniz
Ya inşallahhh kuzum çok korkuyorum kan vermeye bu mutluluk çok başka gerçekten rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahHamilesin canım hayırlı olsun
Bende bu ay böyleyim diken üstünde hamile miyim değil miyim diye bende istiyorum yavrum reglime 12 gün var 5 test yaptım 3 tanesinde silik çizgi var 2 tanesi de negatif kan vermeye bende korkuyomYa inşallahhh kuzum çok korkuyorum kan vermeye bu mutluluk çok başka gerçekten rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bende bu ay böyleyim diken üstünde hamile miyim değil miyim diye bende istiyorum yavrum reglime 12 gün var 5 test yaptım 3 tanesinde silik çizgi var 2 tanesi de negatif kan vermeye bende korkuyom
Erken yaptım 1 tanesini ama onda çok çok silik bı çizgi varErken gebelik testi mi yoksa kaset test mi yaptınız
Erken yaptım 1 tanesini ama onda çok çok silik bı çizgi var
Günlerdir doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum bu şüphe yüzünden o yüzden artık test yapmiycam reglim gecikirse kan vercem yapacak bişey yok teşekkür ederim bebeğinizi sağlıklı bir şekilde doğurup büyütürsünüz İnşallah:)İnşallah hamilesinizdir ama biraz daha bekleyip kan testi verirseniz daha iyi olacaktır
Regle 12 gün olması biraz fazla
Günlerdir doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum bu şüphe yüzünden o yüzden artık test yapmiycam reglim gecikirse kan vercem yapacak bişey yok teşekkür ederim bebeğinizi sağlıklı bir şekilde doğurup büyütürsünüz İnşallah:)
Ben sizin yazdığınızı şimdi fark ettimÇok iyi anlıyyorum sizi
Bende kendimi sürekli frenliyorumbugün yaptım negatifi gördüm çok pişman oldum
Biraz unutup yaşamamız gerekiyor sanırım
İnşallah isteyen herkes pozitif haberler alır
Benim işte 7 gün geçti son 4 5 aydır düzenli şaşmadı adetlerim ama işte bi korku var yinede çizgiler ikisinde de silik çıkmaz galiba diyorum ama yaptırmamda lazım senin daha çok var kuzum sen bekle biraz gecikince tekrarla testlerini yoksa sonu hüsran olmasınBende bu ay böyleyim diken üstünde hamile miyim değil miyim diye bende istiyorum yavrum reglime 12 gün var 5 test yaptım 3 tanesinde silik çizgi var 2 tanesi de negatif kan vermeye bende korkuyom
Biraz bekle bakalım çok haklısın her ay aynı duyguları yaşamak çok zorluyo insanı rabbim kucağımızı boş bırakmasın sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inan bu yolda çok yoruldum son çare tüp bebektiBende bu ay böyleyim diken üstünde hamile miyim değil miyim diye bende istiyorum yavrum reglime 12 gün var 5 test yaptım 3 tanesinde silik çizgi var 2 tanesi de negatif kan vermeye bende korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?