Gebelik testi silik pozitif , kan testi negatif

KLS001

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
19
2
6
26
Merhabalar,
Pcoslu biri olarak 14 temmuzda çatlatma iğnesi yapıldı bugün 26 Temmuz 12.gün evde erken gebelik testim silik çizgi çıktı kan verdim sonuç negatif ama henüz adet tarihim geçmedi.
Ne yapmalıyım böyle olup sonrasında kanda pozitif gören var mı ? Böyle bi ihtimal olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_4200.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 472
Ay heveslendirmek istemem ama sizin pozitif gibi duruyor ya marka ne

Bir ihtimal kimyasal gebelik olabilir 4 kez yaşamıştım ama benim hep gecikmede olmuştu. Kanda daha erken çıkar gebelik idrara daha geç yansır ama her ihtimale karşı gecikmenizde kan testini tekrarlayın bence. Umarım gönlünüzce olur sonuç

sonrasında pozitife dönen çok kişi oldu burada bemce bir kaç gün daha bekleyin ve kan testini tekrarlayın adetiniz gelmezse

Merhaba benimde adetime bir hafta var etken sonuçlu idrar testinde pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı siz ne dersiniz acaba buraya gelip danışmak istedim başına gelen varsa

Merhaba benimde adetime bir hafta var etken sonuçlu idrar testinde pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı siz ne dersiniz acaba buraya gelip danışmak istedim başına gelen varsa
Gelmez mi ? Geçen ay neredeyse 20ye yakın test yaptım herhalde.
Hepsinde ikinci çizgi var, silik de olsa .
Kendi kendime diyorum ki bu kadar test yanlış olamaz falan, adetim de gecikti kesin hamileyim dedim, kan testi verdim sonuç negatif..
2 gün gecikmeden sonra regl oldum.
Şu anda da reglime 7 gün var , sabah erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi yine var, silik ama bariz belli.
Acile gittim kan testi verdim, sonuç 0.100 negatif.
Daha reglime var, tamam da ben bu testlerden hiç bir şey anlamadım.
Her ay bir daha almayacam gecikme olursa gider kan testi veririm diyorum, ama duramıyorum işte.

Neden böyle oluyor acaba çok yıpratıcı bir durum

Hiç anlamadım, geçen ay da aynı şeyleri yaşadım, sinirim bozuldu oturdum ağladım bugün.
Kimyasal gebelik mi acaba diyorum, mümkün olabilir mi acaba 2 ay üst üste?
Kimyasal gebelik hakkında hiçbir bilgim yok yanlış birsey söylemek istemem ama moralinizi yüksek tutun Allah’ın izniyle olur inşallah

Rastgele marka almayın çoğu yalancı çizgi çıkarıyor awox öneririm sizi üzmez hayal kırıklığı yaşamazsın çok güvenilir bi test şimdiye kadar bende o hep negatif çıktı biliyorum o ikinci çizgiyi hepimiz çok arıyoruz awoxda hamilelik yoksa ikinci çizgi kuruyunca bile çıkmıyor

Aaa bende test yaptim iki tane biri awox pozitif net cizgi kan vercem yarin negatif ihtimali nasil oliyor bu testler yanlismi veriyor artik

Eklentiler

• 20250806_192521.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 291
Aaa bende test yaptim iki tane biri awox pozitif net cizgi kan vercem yarin negatif ihtimali nasil oliyor bu testler yanlismi veriyor artik
Yoo maşallah sizinki bariz belli pozitif, bayağı bir koyu çünkü ikinci çizgi. Bir de awox güvenilir diye duydum ben. Hiç denemedim ama çünkü yakınımdaki eczanelerde freely hariç başka marka bulamadım. Freely çok yanılttı beni çünkü. İnşallah sizinki yanlışlık değildir.

Insallah sagol canim Allah hepimise nasip etsin paxil kullaniyordum ne yapacagim bilmiyorum

Senle aynı durumdayım 5 tane gebelik testi yaptım pozitif çıktı hepsi adetim 3 gecikti kan tahlili verdim negatif çıktı şuan bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…