Çok heyecanlıyım bekleyebileceğimi sanmıyorum :)Olma ihtimali yüksek ozaman yine de en doğru sonucu kan testi verir. Bekleyebilirsen adeti bekle az kalmış sanırım silik olduğu için geç döllenme olabilir. Ben adetten baya önce öğrendim ona rağmen adet günü çok yüksek değildi değerim. Önce yapsam belki çıkmayacaktı üzülecektim o yüzden diyorum.
Bence bir tane de kaset test yapın onda da silik çıkarsa kan verinKaset test yapmadım. Testi tekrarladım bu şekilde testlerim
yok canım eşimde bende istiyoruz nasipse inşallahSizin var mı çocuğunuz?
İnşallah dolar sizinde kucaklarınız :)yok canım eşimde bende istiyoruz nasipse inşallah
inşallahİnşallah dolar sizinde kucaklarınız :)
Normal olanda ben gördüm. Kaç saat önce yaptın? Kuruma çizgisi mi bir kontrol et istersen küçük bir su tutup.Benim kafam karıştı kızlar biri erken gebelik testi biri normal? Sizde normal olanda görüyor musunuz ?
Prodoctor mu markası oysa pek güvenme geçen ay benimde öyle kan verdim yoktuMerhabalar, bunu daha öncede yaşadım şu an 3 gün var regl tarihime. 3 tane silik çizgili test var. Bunun anlamı nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Evet prodoctor kan verdim değerim 13.2 ne demek biliyor musunuz? Bata 2 gün varProdoctor mu markası oysa pek güvenme geçen ay benimde öyle kan verdim yoktu
13.2 çıktı değerim bilgin var mı?inşallah
Ben neden dış gebelikmiş gibi hissediyorum ya ağız tadıyla sevinemedim :/Hamilesin canım
Ben de gri tonlarda bir çizgi görüyorum dikkatli bakıncaBenim sabah yaptığım erken gebelik testide böyle yani ışığa tutunca belli oluyormuş gibi ben emin olamadım
Ben erken gebelik yanında kaset de yapmıştım. Kasetler kesin sonuç veriyorKaset test yapmadım. Testi tekrarladım bu şekilde testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?