2 ekim son adet tarihimSenin çok erken olduğu için şuan öyle çıkmış olabilir beta bence pazartesi bir doktora görün son adet tarihin ne zamandı
Kaset hiç yok elimde yarın nöbetçi bulabilirsem alırımBen erken gebelik yanında kaset de yapmıştım. Kasetler kesin sonuç veriyor
Yumurtlamadan kaç gün geçtiKaset hiç yok elimde yarın nöbetçi bulabilirsem alırım
Benim 29 Eylül benimki geç döllenme falan mı acaba varsa2 ekim son adet tarihim
İnanın hiçbir bilgim yok takip etmiyordumYumurtlamadan kaç gün geçti
Senin ne zamandı son adetin?Benim 29 Eylül benimki geç döllenme falan mı acaba varsa
Ben de 1 hafta önce yaptığım testte hiçbir şey yoktu29 Eylül
Tebrik ederim hamilesin 5 in üstü değer gebelik oluyor daha çok yeniEvet prodoctor kan verdim değerim 13.2 ne demek biliyor musunuz? Bata 2 gün var
Teşekkür ederim. Karnım büyüyene kadar sanırım inanamayacağımTebrik ederim hamilesin 5 in üstü değer gebelik oluyor daha çok yeni
Nasılsın? Testi tekrarladın mı?Benim adetime 5 gün var üstekini dün yaptım alttaki bugün ben hamile değilim sanırım o yüzden sende var yani 3ündede çıkmış
merhaba canım iyi değilim aslında pazar günü kan testi yaptım 0,31 çıktı yani yok bugün adet olmam gerekiyor olmadım bir garipim aslındaNasılsın? Testi tekrarladın mı?
Kimyasal gebelik geçirmişsin canım değerin düşmüş artmamış regli şeklinde atarsın onu zaten.merhaba canım iyi değilim aslında pazar günü kan testi yaptım 0,31 çıktı yani yok bugün adet olmam gerekiyor olmadım bir garipim aslında
Ben bir yıldır korunmuyorum baya uzun bir süreçti. Sanırım hamileyim. Moralini bozma ama akışına bırakmak en iyisi.merhaba canım iyi değilim aslında pazar günü kan testi yaptım 0,31 çıktı yani yok bugün adet olmam gerekiyor olmadım bir garipim aslında
neye göre kimyasal gebelik peki ben anlayamadımKimyasal gebelik geçirmişsin canım değerin düşmüş artmamış regli şeklinde atarsın onu zaten.
Bırakamıyorum eşimde bende çok istiyoruz umarım bir an önce olurBen bir yıldır korunmuyorum baya uzun bir süreçti. Sanırım hamileyim. Moralini bozma ama akışına bırakmak en iyisi.
UmarımBırakamıyorum eşimde bende çok istiyoruz umarım bir an önce olur
Geç döllenme oluyor olabilir ya da dış gebelik. Net çizgi var gördüm. Kan verin tekrar. Değer yükselmiş olabilir.Benim o size attığım testler böyle olmuş yok diyince ben takmadım attım bir köşeye şimdi çöpe atmak için baktım böyle sadece biri ara günlerde yapmıştım sanırım çizgi çıkan son yaptığım kızlar birşey diyin sizce olabilir mi hala adet olmadm
10 dkdan sonra gözüken çizgiler dikkate alınmaz. Kuruma çizgisidir.Benim o size attığım testler böyle olmuş yok diyince ben takmadım attım bir köşeye şimdi çöpe atmak için baktım böyle sadece biri ara günlerde yapmıştım sanırım çizgi çıkan son yaptığım kızlar birşey diyin sizce olabilir mi hala adet olmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?