- Konu Sahibi beautiful11
-
merhaba arkdaşlar dün bi arkdaşımız kürtaj ile ilgili bi konu açmıştı onu okuyunca korkularım yine başladı iki günde psikoljim bozuldu ben 1.5 yıl önce bi hastanede gebelik test yaptırmıştım sonuç negatif konumu okuyunca beni yargılamayın lütfen niye yaptrdğımı açıklıyorum ben çok takınlı bir insanım bulaşmayla hamile kalındığını duymuştum annemden uyarmıştı beni dikkat et falan diye internnete araştırdım olabilirmiş bunu öğrendiğimden beri paranoyak bi haldeyimm ne zaman adetim çok geçikse bi yerden bişey bulaştı demeye başlıyorum bir zaman 2 ay adet olmadım kafayı yiyecektm en sonunda doktora gittim anlattm o da test yaptı kimseye söyleyemiyorum nişanlıma da söylesem kesin yanlış anlıycakkk inanmaz ki..pozitif sonuçların gözüktüğü söyleniyr forumda ya bnm kide gözükür mü doktor pat diye sen eskiden de test yaptrmışşsın sonuç negatifmiş der mi yani gözükür mü başka bir hastane de bnm bütün kan testlerim hormon ya da gebelik??bunu demesi de biraz saçma ama çk korkuyorum.lütfen bilgisi olan arkadar bana yardım edin yapmadığım şeylerin pişmanlıüını çekyrmm((((((((
bulaşmak???
birinin yeni boşaldığı yere çıplak oturarak mı?
fantezi falan mı bu
Yanlış anlama güzelim..dünde "kürtaj"ile ilgili bi konu açmışsın,"arkadaşım"için diye,bugünde bu konu??bence sen şu iki konuyu birleştirip bize başından geçenleri anlatırsan,sana daha iyi fikirlerimizi yazarız oki?
Herkes evli ve tecrübeli olmayabiliyor
Bence konu sahibi arkadaşla dalga geçmek yerine yardımcı olabilmeliyiz
Öncelikle yaptığın bütün testler, ameliyatlar hatta kullandığın ilaçlar araştırılırsa görünür evet geçmişinde, doktorunda zaten kayıtlı olarak var ve Türkiye maalesef bu konuda insanın özel yaşımının gizliliğine çok kolay tecavüz edilebilecek bir ülke.
Ama annen neden böyle bir şeyi araştırma gereği hissetsin durduk yere? Diyelim ki araştırdı, sen de açıklarsın anne böyle böyle ben henüz çok bilgili değilim bu konuda, içimde bir şüphe oluştu, evhamlandım, yaptırdım. Bu kadar basit.
Zaten sana güvenen, seni tanıyan bir nişanlın ve annen varsa, neden inanmasınlar?
hep bu saçma şehir efsaneleri yüzünden bu hale geliyor insanlar..lise de kızlar arasında çok konuşulurdu böyle şeyler;yok biri hamamda hamile kalmış yok biri wc de hamile kalmış...spermler sıçrayıp taa oradan kadına ulaşacak ve hamile kalacak mümkün mü bu? bulaşma yoluyla hamile kalma diye birşey olmaz..
soruya gelince doktorların böyle bilgiler vereceğini sanmıyorum.
Yanlış anlama güzelim..dünde "kürtaj"ile ilgili bi konu açmışsın,"arkadaşım"için diye,bugünde bu konu??bence sen şu iki konuyu birleştirip bize başından geçenleri anlatırsan,sana daha iyi fikirlerimizi yazarız oki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?