gebelik testi sonucu negatifse gittiğim başka hastane eski testlerimi görebilirmi??

şimdi benm testim negatif cıkmış ise gebliz e bu kayıt girmiyor degil mi?
yani pozitif cıksa idi orda gözükecekti .. negatif cıktıgı için sadece testi yaptırdgım hastanede gözükür bu?
bi de söyle yeni birşey var artık herkesin yaptırdıgı tahliller testler tüm hastanelerden bilgi olarak alınıp kişi adına bilgiler toplanacakmış iletişim bilgileri , medeni durumu gibi ...
yeni torba yasasından mı ne cıkmış o konuda bir bilginiz var mı?

evet ben ilişki yasadım . yasamadım demiyorum böyle bi baslık acmış arkadas benim de derdim vardı yardımcı olan arkadasdan bilgi almaya calışıyorum . bu arada cok tesekkür ederim cevap verdiginiz için.

bu arada evet benmde pko 'm vardı bi ara .o zamanda kan tahlili falan yapmıştı zaten doktorum .. ayrıca bi de bu dış gebelik için doktora gitmiştim bahsettigim gibi .. ordada kendim özel hastanenin sitesine girip bakmıştım . sadece hormonun adı vardı .. o degere bakıp doktor yok hamile degilsin demişti.. yani doktor olmayan biri o hormonun ne oldgunu bilmez..
ama bu yeni gelecek sistem kafamı kurcalıyor .. artık düşünmekten delirmek üzereyim ..

Son düzenleme:

aynen öyle..pozitif çıkarsa bilgiler sisteme girer aile hekimliğinizden telefon alırsınız çünkü aile hekiminiz gebeliğinizin sağlıklı gidip gitmediğini dzenli olarak kontrol etmek zorunda.. negatif çıkarsa sisteme girilme gereği yok çünkü sizi kontrol etmek gibi bir durumları yok.. daha açık anlatmam gerekirse lise 2 ye geçtiğim sene annem adet olmadığım için beni hastaneye götürdü orda bile annemin yanında hamilelik testi istedi doktor :) son sınıf tıp öğrencisiyim açıkça şunu söylüyorum bhcg sadece gebelik için yapılan bir izlem değil.. şuan bizim ünv hastanesinde kadın doğuma başvuran ne kadar bayan varsa hepsine bakireyim dese de kan testi yapılıyo sonuçları da pozitif olanlar dışında sisteme girilmiyo.. ama evet biz kendi hastanemizden daha önce yapılmış bütün testleri görebiliriz ve bu sizin illa ilişki yaşadığınızı da kanıtlamaz.. adetim gecikti diyin biz test yazarız adet düzensiz diyin yine yazarız akıntım var diyin yine yazarız.. size haddim olmayarak tek tavsiyem var ilişki yaşamaya devam ediyorsanız ciddi bir korunma yöntemi secin.. bunun dışında o görür bu görür derdiniz olmasın..

teşekür ederim beni anlıyabildiğiniziçin bi şey yaşayıpta o testi yaptırsam söylerdim tabi ki sonuçta kimseyi tanımıyorum:))))))dediğiniz gibi öyle durumlar olabiliyor insan bazen saçma sapan şeylere takabiliyor :)

öncelikle cok tesekkür ederim bilgiler için ..
ilişki yasamaya cok şükür ki devam etmiyorum .. :)
bi hataydı geldi gecti sadece hayatımı etkilesin istemiyorum .. cok cok tesekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…