gebelik testi sonucu negatifse gittiğim başka hastane eski testlerimi görebilirmi??

Bulasma ile alakasi olmadigini sende biliyorsun. Neden hymenoplasty ile bilgi ariyorsun. Ha istedigini yap biz karisamayiz ama yaptigin sey dogru degil.

Nicklere bakmadım, kişisel bir şey değildi yani, eğer üstünüze alındıysanız kusura bakmayın :)
Sadece olabilir diye düşündüm, ülkemizde cinsellik konusunda pek bilgili olmuyor gençlerimiz, o yüzden :)

Dünkü konuyu bu arkadaş açmamış ama kızlık zarı dikimiyle ilgili yazdığı mesaj şüphe uyandırıcı
Açık açık yazsaydın daha çok yardımcı olabilirdik site halkı olarak konu sahibi

aman Allah herkese hayırlısını versin...

hem bulaştı sandım diyor hem o şekil..

yalnız şimdi orayı okumaya koyuldum çok değişik geliyor..üzüldüm

Buradaki kayıtlar bile ortaya çıktığına göre o da ortaya çıkar bir şekilde..

sanırım alacağı tepkilerden korktu o yüzden böyle mantık dışı bir sorunla başladı konusna ama eski msjlarının görüleceğini unutmuş.

ne olmuşsa yani sonuçta doktor kayıtları orada gizli kalır benim bildiğim herkesle paylaşılmaz.

ama son günlerde bu tip konular çok arttı çok garip..

gebelik testi yaptırıyorsun cinsel münasebette bulunmadığını söylüyorsun ama hymenoplasti konusunda ne işin var?
Yaşadığın şeyleri açıkca dürüstçe yazsaydın keşke böyle şeyler söylemek yerine seni kimse yargılamaz korkma
Doktor direk söylemez tabi de kayıtlarda olur hepsi

Çok rahat t.c. no ve bazı bilgileri bilenler ulaşabiliyor diye biliyorum ama nasıl onu bilmiyorum hiç denemedim

Çünkü daha 1 ay oldu olmadı gazetede bununla ilgili bir yazı okumuştum, güvenli değil, bilgilerimizin gizliliği tehlikede diye

bu arada ben hep aynı devlet hastanesine giderim e-labaratuvar diye bir şey var tc ile girip sonuclarımı çıktı alabiliyorum yani gidip sonuç odasına beklemem gerekmiyor ve bütün yıllar tek tek var kayıtlarda. Hani evleneceği insan bakim ne testler yaptırmış diye bakmazsa öğrenemez heralde. kısacası çok kolay bunu öğrenmek isterse

evet doğrudur,her davranışımızın bize hem getirdikleri hem götürdükleri oluyor sonuçlarına katlanmaktan başka yapılacak birşey yok.

ama bu konuların çok artması da düşündürücü.

Hadi kitap okumazsınız, program izlemezsiniz elinizin altında internet var be güzelim.
Kim demiş bulaşmayla hamile kalınır diye?
sperm hücresi sıcak ortamda 72 saat yaşar ama en ufak ısı değişiminde ölür. Yani mümkünatı yok.
Bir şey yaşadıysan bunu açıkça söylemekten çekinmemelisin.
Hastanede yapılan tetikleri ancak bir manyak araştırır ona da bilgi vermezler zaten.
Çocuk gibisiniz gerçekten.

aslında ben üzülüyorum bu olaylara..

ben evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadım ama

ilk gece kan filan gelmedi şaşırdım halada olsaydı diyorum

ama eşim birşey demedi ki ne diyebilir sonuçta böyle şeyler olabiliyor..

bu arkadaşlarda belki birşey yapmadıklarını bilseler benim gibi kan gelmediğinde

eşleri birşey demeyecek ama sanırım insanın kendi bilmesi rahat bırakmıyor..

onlarada üzüldüm..

evet doğrudur,her davranışımızın bize hem getirdikleri hem götürdükleri oluyor sonuçlarına katlanmaktan başka yapılacak birşey yok.

ama bu konuların çok artması da düşündürücü.

İnsanlar bir şeyleri gizlemek yerine karşılarındakine dürüst davransın, birbirlerini olduğu gibi kabul etsin ya da ille gizleyeceğim diyorsa hiç utanacağı, gizleyeceği bir şey yapmasın bence...

Ne bakımdan düşündürücü kadesa?

Konu sahibi bu kadar saf olamaz heralde zaten baştan önlemini almış hemen tepki göstermeyin diye bi kılıf uydurmuş
bence gerçekleri anlatsanız kk kadınınları size daha iyi yardımcı olur emin olun

Boyle konularin akibeti bellidir
Bu kiz dogruyu anlatsa burda taslanacagini biliyordur ...

Toplum olarak pek bir merakliyiz, yardimci olmak yerine yargilamaya ....

Soruyla ilgili olarak da aklina duserse ogrenir
ama bunu yaparsa da zaten sana hic guvenmemis demektir...

işte yukarıda dediğin anlamda düşündürücü..herkes özgür istediğini yaşar ama nasıl bir başkasına bu tip yalanlar söylenir ve acaba bu tip olaylar da bir artış mı var?

doğru diyorsun da kendisi konuyu anlatırken aklınıza kötü bişi gelmesin böyle endişelerim var demiş, onun yerine direkt sorusunu sorsaydı eski hamilelik testleri çıkıyormu kayıtta diye biri neden sordun nolduki demezdi dese de hepimiz sanane derdik , kendi kendine dikkatleri üstüne çeken konu sahibi . yargılamak değil alaya alınma durumu var

Yorum yazanlara çok teşekkr ediyorumm bazı arkadaşlar önyargli yaklaşmişlar BENİM diğer konu ile alakam yok ben acmadim zaten o konuyu görünce korkmaya bsladim HİÇ aklımda yoktu unutmustum yine korku sardi

Direk öyle sorabilrdim haklisinz ama her şeyi acikca yazmak İstedim açıklama yapmasam yapmadgm bi sey de önyargıli olacaktiniz BELKİ de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…