- Konu Sahibi beautiful11
-
Dalga geçmek için yazmadım,yanlış anladınız..sanırım tepki almaktan çekindiği için,farklı başlık ve nick le konu açmış arkadaş diye düşündüm..konuları birleştirip yazsa,daha yardımcı olabiliriz diye düşündüm.
ya herkes çok iyi niyetli ya da ben fazla fesatım.
otobüste ,dolmuşta birilerinin sperminden hamile kalınabileceğini düşünen bir insan fellik fellik kızlık zarı diken doktor aramaz
herhalde.:26:
ha onun da kendi farkında olmadan dış mihraklar tarafından bozulmuş olduğunu düşünüp kimlik bilgisi almadan ameliyat eden
doktorlara bakıyorsa bu kadarı beni gerçekten aşar.
sanırım alacağı tepkilerden korktu o yüzden böyle mantık dışı bir sorunla başladı konusna ama eski msjlarının görüleceğini unutmuş.
ne olmuşsa yani sonuçta doktor kayıtları orada gizli kalır benim bildiğim herkesle paylaşılmaz.
ama son günlerde bu tip konular çok arttı çok garip..
Buradaki kayıtlar bile ortaya çıktığına göre o da ortaya çıkar bir şekilde..
Çok rahat t.c. no ve bazı bilgileri bilenler ulaşabiliyor diye biliyorum ama nasıl onu bilmiyorum hiç denemedim
Çünkü daha 1 ay oldu olmadı gazetede bununla ilgili bir yazı okumuştum, güvenli değil, bilgilerimizin gizliliği tehlikede diye
evet doğrudur,her davranışımızın bize hem getirdikleri hem götürdükleri oluyor sonuçlarına katlanmaktan başka yapılacak birşey yok.
ama bu konuların çok artması da düşündürücü.
İnsanlar bir şeyleri gizlemek yerine karşılarındakine dürüst davransın, birbirlerini olduğu gibi kabul etsin ya da ille gizleyeceğim diyorsa hiç utanacağı, gizleyeceği bir şey yapmasın bence...
Ne bakımdan düşündürücü kadesa?
Boyle konularin akibeti bellidir
Bu kiz dogruyu anlatsa burda taslanacagini biliyordur ...
Toplum olarak pek bir merakliyiz, yardimci olmak yerine yargilamaya ....
Soruyla ilgili olarak da aklina duserse ogrenir
ama bunu yaparsa da zaten sana hic guvenmemis demektir...
doğru diyorsun da kendisi konuyu anlatırken aklınıza kötü bişi gelmesin böyle endişelerim var demiş, onun yerine direkt sorusunu sorsaydı eski hamilelik testleri çıkıyormu kayıtta diye biri neden sordun nolduki demezdi dese de hepimiz sanane derdik , kendi kendine dikkatleri üstüne çeken konu sahibi . yargılamak değil alaya alınma durumu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?