gebelik testi sonucu negatifse gittiğim başka hastane eski testlerimi görebilirmi??

İlişki yaşayipta öyle test yaptirmadim dediğim gibi size ben çok korkuyrdum bulaşmadan falan Bİ de psikolnjikmiydi bilmiyrum hamilelik belirtleri buluyOrdum kendimde nerde kimin naptgni bilemiyrz çok küçük ihtimalde olsa olablrms bunu hatta bakire olup hamile kalanlar bile var bu dünyada

bulaşmayla falan hamile kalınmaz insanlar aylafca yıllarca olması gerektiği gibi yapıyor hamile kalmak için ama hemen o şeklide bile olmuyor..bulaşmayla nasıl olurki spermcikler taa nerden nereye gidermi döllenmek için..ama doktor konusuna gelince busen hamile kaldığımda doktora gittiğimzde doktorun ilk dediği 2007 yılında da gelmişsin bana şöyle şöyleymiş peki şimdi 2007den bu yana neler yaptınız neler değişti dedi.(ben tedaviyle hamile kaldım o yüzden neler yaptınız neler değişti dedi )eğer eşimden gizli gitmiş olsaydım öğrenecekti eşim...yani aynı doktora denk gelirsen benim doktorum gibi geçmişi hemen okuyuverir sana canım..

Kizlik zarı ile bunu nasl bagladiniz çok merak ettim ben gecmisi görebilecgnzi düşündüm ama bu konuya baglayacgni düsünemedim ..bulaşma olayıni duydugmdan BERİ takintiliyim kimsenin lifini sabununu dahi kullanamiyorum onu gectim nisanlimin elini bile tutunça korkuyorum ya bi sey yaptysa o da elime bulstysa DİYE gidip hemen ellerimi yikiyorum düsndklrm yaptklarm normall değil ama elimde değill şu an bile her şeye ck dikkat ediyorum.

Aynı hastaneye gidince şöyleyebilr gözüküyor biliyrum ama ben daha once HİÇ gitmediğim bi hastaneye gittigmde de orda gözükurmu Kadin dogumda bunu merak edyrm bilginiz yok mu acaba bu konu da keşke yaptrmasaydim gidipte çok pismanim

ben pendik devlete giderim hep internet sitelerinde e sonuç/ e laboratuvar seçenekleri mevcut bakırköy dr sadi konuk mesela onda da aynı şekilde ilk gittiğim yıldan bugüne hepsi tek tek var.

özel hastaneden de dedginiz gibi sonuclarınıza bakabiliysunuz .. ama gebelik testinin sonucuna bakarken orada hangi hormona bakıyorlarsa hormonun adı ve miktarı yazıyor gebe olup olmadgınızı doktor söylüyor ..sonra da gebliz sistemine giriyor .ama burada doktorun hastayı bilgilndirmesi gerek , şayet doktor bana böyle bi uygulama olduugunu söylese ve sisteme girecegini söylese ben test falan yaptırmazdım .. kaydı alırken masa basındaki adam . sadece bu hasteneye gelip sorarlarsa ögrenilir demişti..
ki gittginiz hastaneyi de gören olmamışssa ya da size cok uzak bi yerdeyse die sorun etmemiştim emin olmak istemiştim . dış gebelik olmasın diye ..
sagolsun doktor hanım muayene bile etmedi ultrasnla dogru düzgün sadece test yaptı..

meslegini hakkıyla yerine getirmeyen cok doktor var.. milletin bacaklarının arasına karısacklarına azıcık bunları tespit etsin saglık bakanlıgı ..

Son düzenleme:
ben pendik devlete giderim hep internet sitelerinde e sonuç/ e laboratuvar seçenekleri mevcut bakırköy dr sadi konuk mesela onda da aynı şekilde ilk gittiğim yıldan bugüne hepsi tek tek var.
ilk gittginiz yıl demişssiniz ya , o hastaneye gittginiz sonuclar mı yoksa başka hastanedeki sonuclarda mı gözüküyor?

tesekkür ederim bade hanım :)
bende öyledr diye tahmn ettm sadece seyi anlamıyorum tc nosu ile böyle bi testi yaptrdgımız nasıl ögrenilir ?
umarım bunu da bilen arkdas vardr..

tesekkür ederim bade hanım :)
bende öyledr diye tahmn ettm sadece seyi anlamıyorum tc nosu ile böyle bi testi yaptrdgımız nasıl ögrenilir ?
umarım bunu da bilen arkdas vardr..

tam olarak nasıl yani? eğer gidilen hastane bilinirse dediğim yolla tc ile bulmak kolay olur yoksa diğer şekilde tkhk dan tanıdık varsa rahatça öğrenilir. onun dısında tc ile başka yolla öğrenilebileceğini sanmıyorum bilgi vermezler yakın olsa dahi. ama kim oturup böyle bir şeyi araştırır ki. test sonuclarını tek tek incelemek gibi mesela. ben bile kendi sonuclarıma dur bi bakayım diyip bakmazken. :)

tam olarak şöyle ismini bile bilmedikleri bi hastanede test yaptırdım .. doktor hanımda bu tarz testleri baba üstünden yapmıyoruz ..(onun sigortasndan yararlandıgm için) dedi.. kaydı özele al kendi üstüne dedi. böylece heralde babamın sigortasndan yararlanamdım .
teste ve muayene ücretine fazldan para verdm galiba .cünkü calışmıyorumm . teste negatif cıktı ..
o yüzden saglık ocagına bilgi gitmedi .. eger pozitif cıksaydı yanmıştım ..
böyle bi bilgiyi doktorlarında vermesi lazım.. gebliz die bir sisteme giriyoruz kaydınızı diye.(bu sistemlede sanırsam istatistikleri bellirliyorlar, su kadar kişi hamile dogum oranı şu vs diiye). ben kayıt sadece o hastanede kalıyor diye testi yaptırma cesaretini buldum kendimde..

Hayir gorunmez.gorunse bile sorun degil bircok hastanede bizimki de dahil kadin dogum kliniginde bakireyim diyene bile direk hamilelik testi yaziliyor. Her hastaya usg,hormon ve hamilelik testi yazilip sonuclarla ilk muayene yapiliyo. Kizlik zari bulasma yoluyla hamile kalmanizi engeller zaten.diger turlu de bulas yolluyla hamilelik milyarda 1 ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
nsıl yani direk niye hamilelk testi yazılıyr anlamdım?

Şimdi anladım. Evet sadece yaptırdığın hastanede kalır kayıt. o sistemleri normal vatandaş öğrenemez sağlık çalışanı olmadığı sürece. merak etme her ne koşulda olursa olsun aynı doktora gitmedikçe şöyle şöyle olmuş demiyor hiçbir dr.

nsıl yani direk niye hamilelk testi yazılıyr anlamdım?

cunku Kadin dogum kliniginde once gebelik dislanir.siz cinsel iliskim yok deseniZ de bakilir kesinlestirilir.bunu anlatma amacim su; ilerde karsiniza gelirse test yaptirdiginiz bunun cok yaygin olarak yapildigini bilin ve rahatlayin istedim.hamilelik testi pozitif cikmadigi surece genel sistemde adiniz test yaptirdi olarak gecmez..

Son düzenleyen: Moderatör:
burda safi oynayip bizi mi saf yerinene koyuyorsunuz acaba kendinizi mi tatmin ediyorsunuz siz cvbi cok iyi biliyorsunuz iliski yasamissin ve hamile kalma ihtimalinde var olabilir bu kadar basit

Herkes başlamış yine yok ilişki yaşamışsın, yok bizi kandırıyosun. Kızı tanıyo muyuz hayır haliyle çekinecek bi'şeyi de yok diye düşünüyorum:44:

Arkadaşım da senin gibi takıntıları yüzünden gitmişti. Ozaman da doktor "yoo biz bu değerlere adet düzensizliği olandan da istiyoruz" demişti. Çünkü kist, tümör vs. gibi şeylerde de o kan testi yapılıyo. Zaten bi'şey yaşamadıysan evlendiğinde eşin anlar aptal bi'teste bakıp acaba gebelik için mi yaptırdı demez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…