- Konu Sahibi beautiful11
-
ilk gittginiz yıl demişssiniz ya , o hastaneye gittginiz sonuclar mı yoksa başka hastanedeki sonuclarda mı gözüküyor?ben pendik devlete giderim hep internet sitelerinde e sonuç/ e laboratuvar seçenekleri mevcut bakırköy dr sadi konuk mesela onda da aynı şekilde ilk gittiğim yıldan bugüne hepsi tek tek var.
eczanedeki testlern yanılma gibi bir durumu oluyor ,ayrıca dış gebelik durumunu da doktordan baska kimse anlayamaz öyle bir durum olursa ölüm ile bile sonuclanır..BiRdahakine eczaneden test al bak bari..
ilk gittginiz yıl demişssiniz ya , o hastaneye gittginiz sonuclar mı yoksa başka hastanedeki sonuclarda mı gözüküyor?
tesekkür ederim bade hanım :)
bende öyledr diye tahmn ettm sadece seyi anlamıyorum tc nosu ile böyle bi testi yaptrdgımız nasıl ögrenilir ?
umarım bunu da bilen arkdas vardr..
tam olarak şöyle ismini bile bilmedikleri bi hastanede test yaptırdım .. doktor hanımda bu tarz testleri baba üstünden yapmıyoruz ..(onun sigortasndan yararlandıgm için) dedi.. kaydı özele al kendi üstüne dedi. böylece heralde babamın sigortasndan yararlanamdım .tam olarak nasıl yani? eğer gidilen hastane bilinirse dediğim yolla tc ile bulmak kolay olur yoksa diğer şekilde tkhk dan tanıdık varsa rahatça öğrenilir. onun dısında tc ile başka yolla öğrenilebileceğini sanmıyorum bilgi vermezler yakın olsa dahi. ama kim oturup böyle bir şeyi araştırır ki. test sonuclarını tek tek incelemek gibi mesela. ben bile kendi sonuclarıma dur bi bakayım diyip bakmazken. :)
nsıl yani direk niye hamilelk testi yazılıyr anlamdım?Hayir gorunmez.gorunse bile sorun degil bircok hastanede bizimki de dahil kadin dogum kliniginde bakireyim diyene bile direk hamilelik testi yaziliyor. Her hastaya usg,hormon ve hamilelik testi yazilip sonuclarla ilk muayene yapiliyo. Kizlik zari bulasma yoluyla hamile kalmanizi engeller zaten.diger turlu de bulas yolluyla hamilelik milyarda 1 ihtimal.
tam olarak şöyle ismini bile bilmedikleri bi hastanede test yaptırdım .. doktor hanımda bu tarz testleri baba üstünden yapmıyoruz ..(onun sigortasndan yararlandıgm için) dedi.. kaydı özele al kendi üstüne dedi. böylece heralde babamın sigortasndan yararlanamdım .
teste ve muayene ücretine fazldan para verdm galiba .cünkü calışmıyorumm . teste negatif cıktı ..
o yüzden saglık ocagına bilgi gitmedi .. eger pozitif cıksaydı yanmıştım ..
böyle bi bilgiyi doktorlarında vermesi lazım.. gebliz die bir sisteme giriyoruz kaydınızı diye.(bu sistemlede sanırsam istatistikleri bellirliyorlar, su kadar kişi hamile dogum oranı şu vs diiye). ben kayıt sadece o hastanede kalıyor diye testi yaptırma cesaretini buldum kendimde..
nsıl yani direk niye hamilelk testi yazılıyr anlamdım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?