Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi sonucuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
71 olmuş yükselmiş Maşallah benimde yarın ya da pazartesi olmam lazım inşallah olmam ikimizde sağlıklı hamilelik geçiririz

Ben ikinci evlilik yaptım ilk evliliğimden 2 oğlum var ilaç kullanmadım eşim hareketli sperm sayısı 4 dü 1,5 yıldır olmadı tam tüp bebek için randavü aldık hamile kalmışım

Ben ikinci evlilik yaptım ilk evliliğimden 2 oğlum var ilaç kullanmadım eşim hareketli sperm sayısı 4 dü 1,5 yıldır olmadı tam tüp bebek için randavü aldık hamile kalmışım
Bende tüp bebek düşünüyordum artık her ay negatifleri görmekten psikolojim bozulmuştu resmen benimde bi kızım var 3 yaşına girecek geçen dua ediyordu Allahım bana kardeş ver ben onunla oyun oynucam birşeyler diyordu gebelik testi yaptığımda soruyordu anne orda kardeşim mi var kardeşim olucak mi çok istiyordu çok stresli bi süreç Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin bize de inşallah

Normal çok koyulaşma bekleme yarın kan testi verdiğinde güzel haberle karşılaşacaksın akşama ben de tekrar idrar testi alıp yapayım bakalım benim nasıl çıkacak gönderirim sana

Normal çok koyulaşma bekleme yarın kan testi verdiğinde güzel haberle karşılaşacaksın akşama ben de tekrar idrar testi alıp yapayım bakalım benim nasıl çıkacak gönderirim sana
Olur gönderirsin ikimizde aynı durumdayız belki kan vermeye giderim bugün belli olmaz gene kimyasaldan korkuyorum

Gebelik endişesi olan arkadaslar belirtileriniz neler öğreneblir miymm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…