Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi surekli silik cizgi cikiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merviskvk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
176
En iyi cevaplar
1
63
18
33
Kizlar 5,5 haftalikti 5 ekimde dusuk yaptim en sonra hcg degerime 3 kasimda kan da baktirdim 117 idi
Ben 1 haftadir test yapiyorum evde surekli silik cizgi cikiyor 3 kasimdan bugune 17 kasim a sifirlanmamis'olamaz degil mi? Ben bi ara adet oluyorum sandim ama sadece 2 3 gun leke geldi kesildi. Hamile olsam cizgi koyulasmasi lazim gun gectikce ama degisiklik pek yok gibi kafam cok karisti acaba tam'olarak adet olmadigim icin mi silik cikiyor? Kan vermeye gittim ama bugun almiyolarmis yarina kaldi yine :/
348F9417-F9EC-4CBC-891C-DF832BC81FE4.webp

Eklentiler

• 6B3064EF-7CED-482D-945E-E98B733C0B13.webp
    6B3064EF-7CED-482D-945E-E98B733C0B13.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 129
Kizlar 5,5 haftalikti 5 ekimde dusuk yaptim en sonra hcg degerime 3 kasimda kan da baktirdim 117 idi
Ben 1 haftadir test yapiyorum evde surekli silik cizgi cikiyor 3 kasimdan bugune 17 kasim a sifirlanmamis'olamaz degil mi? Ben bi ara adet oluyorum sandim ama sadece 2 3 gun leke geldi kesildi. Hamile olsam cizgi koyulasmasi lazim gun gectikce ama degisiklik pek yok gibi kafam cok karisti acaba tam'olarak adet olmadigim icin mi silik cikiyor? Kan vermeye gittim ama bugun almiyolarmis yarina kaldi yine :/Eki Görüntüle 2953913
Kan değerlerinizi takip ettirmedinizmi? Birde leke hamileyken mi geldi neden hastaneye gitmediniz

Kan değerlerinizi takip ettirmedinizmi? Birde leke hamileyken mi geldi neden hastaneye gitmediniz
Hayir ben dusuk yaptim 5 ekimde suan normalde hamile degilim bu hcg degeri dusukten sonra sifirlanmasi 1 ay surebiliyor benimki henuz sifirlanmamisti en son baktigimda 117 idi ztn ama aradan 14 gun gecti sifirlanmis olmasi lazim ben idrar testi yaptigimda hala silik cizgi cikiyor acaba tekrar hamile kalmis olabilirmiyim diye suphe ediyorum adet olmam gerekiyordu oldugumu sandim bi kac hafta once ama adet gibi degil kahve rengi leke gibi bi kac hun geldi ara ara sonra kesildi bu sebepten suphe Ettim bu durumu yasayan var mi

Ben 1 haftadir test yapiyorum evde surekli silik cizgi cikiyor 3 kasimdan bugune 17 kasim a sifirlanmamis'olamaz degil mi? Ben bi ara adet oluyorum sandim ama sadece 2 3 gun leke geldi kesildi. Hamile olsam cizgi koyulasmasi lazim gun gectikce ama degisiklik pek yok gibi kafam cok karisti acaba tam'olarak adet olmadigim icin mi silik cikiyor? Kan vermeye gittim ama bugun almiyolarmis yarina kaldi yine :/Eki Görüntüle 2953913
Muhtemelen henüz sıfırlanmamş canım. Tekrar bi kan baktir

Hayir ben dusuk yaptim 5 ekimde suan normalde hamile degilim bu hcg degeri dusukten sonra sifirlanmasi 1 ay surebiliyor benimki henuz sifirlanmamisti en son baktigimda 117 idi ztn ama aradan 14 gun gecti sifirlanmis olmasi lazim ben idrar testi yaptigimda hala silik cizgi cikiyor acaba tekrar hamile kalmis olabilirmiyim diye suphe ediyorum adet olmam gerekiyordu oldugumu sandim bi kac hafta once ama adet gibi degil kahve rengi leke gibi bi kac hun geldi ara ara sonra kesildi bu sebepten suphe Ettim bu durumu yasayan var mi
Anladım canım kusura bakma yani olabilir bende geçen sene kimyasal geçirdim betam birden 5 in altına düştü ve 10 gün kanamam oldu siz en yakın zamanda kan verin inşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin 🤗

Bu kadarlık bir çizgi zaten en az 100-150 civarındayken çıkar hiç mi azalmamış hcg acaba ? Düşük kendiliğinden mi olmuştu ? Bence bir doktora gidin

Düşük yaptım derken nasıl oldu kanama geldiği için mi düşük olduğunu düşündün tam olarak kese gözükmüş müydü

Bu kadarlık bir çizgi zaten en az 100-150 civarındayken çıkar hiç mi azalmamış hcg acaba ? Düşük kendiliğinden mi olmuştu ? Bence bir doktora gidin
Kendiliginden oldu dusukten bi kac gun sonra bakti ultrasonla temizmisti yavas dusuyor dedi ama bi daha baktiramadim

Kızlar ne anlmaa geliyor bu adetim 2 gün gecikti

Eklentiler

• IMG20211117143426.webp
    IMG20211117143426.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 231
Back
X