Gebelik Testi ve Sonucunun Paylaşılması

yeniuyeyeniuye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
1
0
1
34
Arkadaşlar öncelikle seçtiğim konu başlığı yanlışsa eğer şimdiden kusura bakmayın. 24 yasındayım, çalışmıyorum ve sağlık sigortam annemin üstüne. Geçen gün hastanede gebelik testi yaptırdım. Fakat sigortalı olarak giriş yaptılar beni. Ve testin sonucunda pozitif çıktı. Benim sorum şu ki bu test sonucunda annemden kesinti yapılırken bu kan testini yaptırdıgımı, bunun hamilelik testi olduğunu ve pozitif cıktıgını görebilir mi? Ayrıca aile hekimiyle paylasılıyormuş sanırım eğer pozitif çıkarsa buda doğru mu yoksa eski bir uygulama mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Sigorta olayini bilmiyrm ama gebelik aile hekimine kayit ettiriliyr. Belli araliklarla hemsire arayip takip ediyr.

Hamile miyim

Eklentiler

• 2016-01-05 18.21.37.webp
    2016-01-05 18.21.37.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 126
Haydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.:KK46:bebislerimize kavusuruz inşallah... :KK54: SİZİ TOPİĞİME BEKLİYORUM HAMİLE KALMAYI İSTEYENLER TESTLERİ ATALIM MORAL TOPLAYALIM

Kesintiyi net olarak araştırırsa bilir arastirmazsa kimse arayıp ta gebelik testi yapıldı denmez ayrıca gizli mi kalması gerek bekarmisiniz?
Aile hekimine hemen gidecegini sanmam ben kızım da kanda baktır dim sigortalı pozitif aile hekime kendim gittim pozitif kagit ile dedim hamileyim kayıt actilar öğle bişi olsa bize hemen derlerdi biliyoruz diye :)

Back
X