kızlar benim 8 günlük gecikmem var. bugün sabah test yaptım ve negatif cıktı... çok üzüldüm. sizce testin yanlış olma olasılığı varmıdır?
merhaba arkadaşlar 10 gün oluyo çatlatma iğnesi olalı 16 şubat salı regl günüm ama ben 15 şi pazartesi günü gebelik testi yapıcam önce sabah idrar testi, öğleden sonrada hastaneye gidip kan tahlili yaptırayım diyorum yani adetime 1 gün kala gebelik belli olur demi kızlar daha fazla beklemek istemiyorum bu arada size bişi sormak istiyorum gerçi utanıyorum sormaya ama başka kimseye soramam ben idrarımı yaparken uzun sürüyo yani işe işe bitmiyo önceden çok kısa sürerdi şimdi ise o kadar çok idrar geliyo ki anlayamadım birde sağ kasığıma ara ara ama sık değil bazen batma gibi bişiler oluyo şuan bile çok hafif ağrıyor gibi sizce bunların sebebi ne olabilir :CüvCüv:hamilelik ihtimalim var mı? 9 gün oluyo çatlatma iğnesi olalı
slm,iaynı durumdayız benimde beklenen adet günüm bugün ve bende bariz regl belirtlileri var,hiç bir hamilelik belirtim yoksende durum ne çok merak ettim.umarım iyi haberler verirsin :))
slm kızlar dün aksam kan testi yaptırdım 4,89 cıkmıs deger labaratuardaki bayan sonuc ne negatif nede pozitif ama hamile olma olasılıgınız var testi tekrar edin jınekologunuzla gorusun dedı.heycanlıyım acaba değerlerımde artıs olucakmı cok merak edıyorum. yarın tekrar test yaptırıcam ınsallah guzel haberlerımı yazarım allahım nolur hayırlara cıkar
cnm ben kan testi yaptırdım 6.49 çıktı hcg değerim doktor pozitif hamilesin dedi ve hemen folik asit verdi günde bi tane içiyorum işte 2 gün sonra perşembe günü tekrar kan testi yapıcak umarım bebeğim tutunmuştur ve hamileliğim devam ediyordur içimde korku var ama herşey perşembe günü belli olucak inşallah hamileyimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?