Gebelik testi yapanlar sonuçları buraya yazalım

çatlatma iğnesi oldum 10 gün geçtikten sonra mide bulantısı ve kusma nedeniyle hastaneye giitim kan testi yaptırdım kan testi değerleri şöle

beta HCG 6.49 mIU/mI
gebe değ < 5
0.2-1 ha 5- 50
1-2 haft 50- 500
2-3 haft 100-5000
3-4 haft 500-10000
4-5 haft 1000-50000
5-6 haft 10000-100000
6-7 haft 15000-200000
8-12 haft 10000-100000
ERKEK < 5

değerler böle bu değerlere göre doktorum hamilesin dedi ama bebeğin tutunması lazım dedi bu needemek hamilemiyim değilmiyim birde şu testin en altında yazan erkek <5 ne anlama geliyor arakadasşlar
birde adetime 3 gün var ama ben dün adet oldum şimdi üsütne görmüş olabilirmiyim. doktor perşembe günü tekrarlıcaz demişti testi hamilemiyim şimdi kızlar yada neden ozamn kanda değerler pozitif

bnmde bugun adet günümdü test yaptım malesef yine negatif testi arkadaımm aldı biraz dandik gibi kullandınız mıdaha önce bebe time

kızlar geçen ay 13 unde adet olmustum bu ay 11 inde beklıyordum adetımı henuz gelen bısey yok evde 3 kez test yaptım negatif sizce evdeki testlerde cıkması ıcın sure erkenmi daha.yada gercekten hamıle degılmıyım kafam allak bullak oldu.hamıle degılsemde neden adet olmuyorum oda kafama takılıyor

canm vala stres baska sebebi yok niye olmuyom dsedikce olmuyosun bnde dün yaptım tek cizgi bnde 2 gün gecti ama hala gelen giden yok ama bn bu ay yumrta takibi yaptırdım catlama gününmüde biliyorum o yüzden gec dollenme diyipte avutamm kendimi gelecek adet bekliyorum kuzu kuzu 16.gün catladı yumurtam bugun 15 gün gecti catlamanın üstünden

slm ktg
hayırlısı olur inşallah hakkımızda ve bir mucizemiz olur umarım.inşallah geç döllenmedir diye umutlanıyorum
bu akşam eve giderken kan testi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum içim pır pır.
sen yaptırmayı düşünüyormusun kan testi.

slm kızlar adetime 5 gün kala kan testi 0.81 cıktı bugün adetimin bgün gelmesi lazımdı gelmedi test yaptım silik cizgi cıktı inanmayıp yine yaptım yine silik cıkıo sizce olabilirmi ki

sat 9 ocak 30 gunde bir oluyo adetim yani 8 subatta olmam gerekiyodu ama hala olmadi bugun 1 saat aralikla 2 test yaptim ama ikiside negatifti.. hamile olma imkanim yinede varmi acaba??

slm kızlar dün aksam kan testi yaptırdım 4,89 cıkmıs deger labaratuardaki bayan sonuc ne negatif nede pozitif ama hamile olma olasılıgınız var testi tekrar edin jınekologunuzla gorusun dedı.heycanlıyım acaba değerlerımde artıs olucakmı cok merak edıyorum. yarın tekrar test yaptırıcam ınsallah guzel haberlerımı yazarım allahım nolur hayırlara cıkar

slm,iaynı durumdayız benimde beklenen adet günüm bugün ve bende bariz regl belirtlileri var,hiç bir hamilelik belirtim yok sende durum ne çok merak ettim.umarım iyi haberler verirsin :))

bende biraz önce test yaptım pozitif çıktı :) rabbim herkesin gönlüne göre versin inş

slm,iaynı durumdayız benimde beklenen adet günüm bugün ve bende bariz regl belirtlileri var,hiç bir hamilelik belirtim yok sende durum ne çok merak ettim.umarım iyi haberler verirsin :))

cnm ben kan testi yaptırdım 6.49 çıktı hcg değerim doktor pozitif hamilesin dedi ve hemen folik asit verdi günde bi tane içiyorum işte 2 gün sonra perşembe günü tekrar kan testi yapıcak umarım bebeğim tutunmuştur ve hamileliğim devam ediyordur içimde korku var ama herşey perşembe günü belli olucak inşallah hamileyimdir...

cnm 5 ve üzeri olması gerekiyo hcg değerin ama yeni oluşuyorsa embiriyo normal olabilir yani inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin canım bende perşembe yaptırdım 6.49 çıktı doktorum hamilesin dedi çok mutlu oldum ama 18 şubatta tekrar edelim dedi testi doğrulamak açısından inşallah hamileyimdir gerçekten dua edin...

bende haftaya yapıcam testi kızlar çok heyecanlıyım.Adetim 2 gün gecikti inş hamileyimdir yaa :))

çok sevindim canımm yaa :)) inşallah sağlıklı bir hmailelik geçirirsin.darı başımızaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…