Gebelik testi yapanlar sonuçları buraya yazalım

kızlar sonucumu aldım pazartesi gunu degerım 4,89 du bugun 28,11 olmus insallah yukselme devam eder. sizce artış nasıl. son adetim 13 ocaktı

ben dayanamadım yaptım ya adetim 3 gün gecikti ama negatif çıktı.Erken yaptım galiba pzt yine yapıcam..

adetime 3 gün var.idrar testi taptım.ilkönce tek çizgi birkaç saat sonra ikinci çizgi çıktı.hemen kan testi yaptırdım negatif çıktı.hamilemiyim çok merak ediyorum.ayrıca kasık ağrısı,bel ağrısı aşırı akıntı var.ne dersiniz ???

kızlar olmadı dün sonucu aldım hcg değerim 1.80 çıktı hamile değilim meger çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkmış çok üzgünüm arkadaşlar bi karar aldım birz ara vericez eşimle çok yıprandık çünkü 4 ay gibi bi ara dan sonra başlıcaz bu sefer başka doktorlara gidicez:sinifsinif:

kızlar bende idrar testimde hemen sonuç alamadım kanda cıktı endişelenmeyın adet olmadıgınız sürece testlere devam opuyorumnanaktan

slm kızlar bende beta hcg yaptırdım 0.38 çıktı bu değere göre hamıle olabilirmiyim?
deılsem neden adet olmadım bılmıyorum.gec dollenme dıye bıseyler okudum acaba kımlerde oluyo gec döllenme
cevaplarsanız sevinirim

canım malesef hamile değilsin. Üzülme olur mu?

bu ay vurulmadım çatlatma iğnesi doktor vermedi şuan kasıklarım o kadar çok ağrıyo ki yumurtam çatlıyo hissediyorum kızlar ya inşallah hamiş kalırım ama hiç umudum yokki:Saruboceq:

bu ay vurulmadım çatlatma iğnesi doktor vermedi şuan kasıklarım o kadar çok ağrıyo ki yumurtam çatlıyo hissediyorum kızlar ya inşallah hamiş kalırım ama hiç umudum yokki:Saruboceq:

canım benim umudunu yitirme Allahım inşallah en kısa zamanda verir bence sende bnm gibi çok kafana takıyorsun ve doktor kafaya çok takarsanız asla olmaz dedi canım sende bişeylerle oyalan bi süre kafandan sil at herşeyin hayırlısı be güzelimm ikide bir test yaptırıp durma benim adetime 6 gün var ben idrar testini bile adetim çok gecikirse yapcm.çünkü geçen ay çok erkenden yaptım silik çıktı ümitlendim kan teseti negatiif çıkınca yıkıldım eniyisi adetin birkaç gün gecikmesini beklemek

ewt canım kafana pek takmıcaksın demesı kolay ama uygulamak zor bende 5 yıllık ewlıyım artık bu yıl tedavı olmayı dusunuyordum adetım gecıktı 13 subatta test yaptım hamıleyım esıme gece yarısından sonra sevgılıler gunu hedıyesı verdım ıns rabbım sızede nasıp eder benm hemen ultrasonda gorundu ama pazartesı net nekadar oldugu hesaplanacak ama bulantılarım basladı galıba 6 haftalık umudunuzu hiç yitirmeyin allah verecek zamanını biliyordur sabır ama duyduklarınızı denemeyı tedavıyıde gıtmeyı ıhmal etmeyın ben neler denedım bır bılsenız ...

ewt tatlım bende aynı şakilde adet günümü bekliycem test için kafamı dağıtmak için de kendimi oyalıcak şeylerle ilgileniyorum ama çok zor ya ne kadar düşünmemeye çalışsamda çat kapı bi masafir geliyo bebekli yada :CüvCüv:hamile olan sonra bütün sinirlerimsenağlama alt üst allahtan sabır diliyorum canım herşeyin hayırlısı inşalah sende bende bu ay :CüvCüv::teytey:hamileyiz diye topik açırız yüce allah artık duyy sesimi ve isteyen herkese evlat sevgisini tatdır yarabbim aminnnn....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya inş rabbim nasip eder çok zor seni anlıyorum son adet donemin nezamandı canm tabı soylemek ıstersen ben en son 9 ocak da olmustum ılk adet gunum yanı

ayy canım benim hayırlısı olsun çok sevindim :dance:gerçekten inşallah bende hamile :CüvCüv:kalırım da mayısta evlilik yıldönümümüz tam bir sene olucak bende eşime hamileyim diyerek ona en güzel hediyeyi vermiş olurum:1hug: :Saruboceq::Saruboceq: allah seninde biran önce sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder.. allah bebeğini korusun canımm kendine çok dikkat et fazla ayakta kalma sık sık uzan dinlen tatlım kendini yorma.:hulya::ecrin_bebek:

valla 5 yıldan sonra allahım nasıp ettı yatmamak elde degıl allahım ıns sanada ewlılık yıldonumu hedıyesı vermen ıcın esıne sanada bır bebıs verır ınan yurekten soyluyorum canım allahım olmayan herkese nasıp etsın

canım ya inş rabbim nasip eder çok zor seni anlıyorum son adet donemin nezamandı canm tabı soylemek ıstersen ben en son 9 ocak da olmustum ılk adet gunum yanı

canım benim 16 şubat salı günü olmam gerekiyordu ama 13 şubat cumartesi geldi ve 4 gün sürdü bu ay ne zaman gelcek bilmiyorum doktorum çatlatma iğnesinden dolayı düzensiz gelebilir çünkü adet günün değişti dedi bende bu ay kaçında gelcek bilmiyorum aslında hiç gelmese daha iyi inşallah hamile kalırımm :Saruboceq:

Son düzenleme:

samimiyetine bende yürekten inanıyorum canım inşallah allah bana da eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin canım allah olmayan ve isteyen herkese bu sevgiyi tatdırsın aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…