sence belirtisi bu olabilir mi paranoyaklık mı yapıyorum acaba İDRAR YAPSAM ÇIKAR MI bilmiyorum belki uyduruyorum
kızlar bugün adet günüm dayanamayıp test yaptım sonuç negatif ama adet de olmadım akşama kadar bekleyim belki olurum eğer pazar gününe kadar da olmazsam gider kan testi yaptırırım artık inşallah hamileyimdir çok istiyorum ya allah dualarımı geri çevirmesin:):)
bugün test yaptım doktorada gittim veeeeeeee HAMİLEYİMMM :):)
bugün test yaptım doktorada gittim veeeeeeee HAMİLEYİMMM :):)
bayb durumlar nasıl baştan beri okudum topiğini bi ara sevindim hamilesin diye sora çatlma iğnesi diyince üzüldüm bizde 3 ay denedik çatlama iğnesini sora dedik adetlerimiz düzeldi aman biraz ara verelim ben hatta dedim ben kendim yumurtlarım ilaca ne gerk sora 3 ay düzenli adet oldum.üç ayın sonunda tam 23 gün günüm geçti doktora gittimama o arada kaç test yaptım. ve sonuç negatif meğer ilaçların etkisiyle 3 ay düzenli adet görmüşüm şimdi yine başladık. tedaviye 3 temmuzda çatlama iğnesi oldum göğüslerimde hassasiyet var başkada ara sıra kasıklarımda ince sızı ama sanki regl olacam umutlu değilim hayırlısı tedavini ihmal etme etsek bile yine yolumuz düşecek nasıl olsa doktora o zaman işte suçlu duruma düşüyoz. son durumdan haberdar et beni olurmueyvahedigeldismile
bayb durumlar nasıl baştan beri okudum topiğini bi ara sevindim hamilesin diye sora çatlma iğnesi diyince üzüldüm bizde 3 ay denedik çatlama iğnesini sora dedik adetlerimiz düzeldi aman biraz ara verelim ben hatta dedim ben kendim yumurtlarım ilaca ne gerk sora 3 ay düzenli adet oldum.üç ayın sonunda tam 23 gün günüm geçti doktora gittimama o arada kaç test yaptım. ve sonuç negatif meğer ilaçların etkisiyle 3 ay düzenli adet görmüşüm şimdi yine başladık. tedaviye 3 temmuzda çatlama iğnesi oldum göğüslerimde hassasiyet var başkada ara sıra kasıklarımda ince sızı ama sanki regl olacam umutlu değilim hayırlısı tedavini ihmal etme etsek bile yine yolumuz düşecek nasıl olsa doktora o zaman işte suçlu duruma düşüyoz. son durumdan haberdar et beni olurmueyvahedigeldismile
eczanede bulabileceğimiz en iyi marka hangisi kızlar??ben anlamadığım için iki kere almıştım,ikisininde markası farklıydı.biri 3tlydi,diğeri 5tlydi.2sinide farklı aylarda yapmıştım.markalar değişsede,sonuç değişmemiştibende çok umursamamıştım,çünki aklımda bebek sahibi olmak yoktu.diyorumki şimdi,önce evde yapıyım,sonrada kan tahliline giderim en olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?