Gebelik testi yapanlar sonuçları buraya yazalım

adet günüme 4 gün var bu sabah yaptıp neg. çıktı en az 5-6 gün geçmeden bir daha deneyemeyeceğim çok büyük hayal kırıklığı oluyor senağlama

Dun yaptim pozitif cikti.. Inanmadim birdaha yaptimm gene pozitif.. Israrla inanmak istemedim doktora gittim gene pozitiff cikti...

slm arkadaşlar
bana geçen haftalarda tüp bebek transferi uygulandı.bugün 10 günüm ama dayanamayıp bugün tes yaptırdım ,kanda değerim 9,1 çıktı ne olduğunu bilemiyorum, dr aradım 2 gün daha bekle tahilii yenile dedi eğer katlanırsa bu rakam hamileymişim ama değer bana göre çok düşük bir rakam ,normalde 2 nin üzerinde oldumu hamile oluyormuşsun ,ama dr biyokimyasal gebelikte olabilir dedi çok üzgünüm...... moralim sıfır şuan , 2 gün bana asır gibi gelicek.yalvarıyorum Allahım dularımı kabul et.

kızlar bugün adet günüm dayanamayıp test yaptım sonuç negatif ama adet de olmadım akşama kadar bekleyim belki olurum eğer pazar gününe kadar da olmazsam gider kan testi yaptırırım artık inşallah hamileyimdir çok istiyorum ya allah dualarımı geri çevirmesin:):)

bayb durumlar nasıl baştan beri okudum topiğini bi ara sevindim hamilesin diye sora çatlma iğnesi diyince üzüldüm bizde 3 ay denedik çatlama iğnesini sora dedik adetlerimiz düzeldi aman biraz ara verelim ben hatta dedim ben kendim yumurtlarım ilaca ne gerk sora 3 ay düzenli adet oldum.üç ayın sonunda tam 23 gün günüm geçti doktora gittimama o arada kaç test yaptım. ve sonuç negatif meğer ilaçların etkisiyle 3 ay düzenli adet görmüşüm şimdi yine başladık. tedaviye 3 temmuzda çatlama iğnesi oldum göğüslerimde hassasiyet var başkada ara sıra kasıklarımda ince sızı ama sanki regl olacam umutlu değilim hayırlısı tedavini ihmal etme etsek bile yine yolumuz düşecek nasıl olsa doktora o zaman işte suçlu duruma düşüyoz. son durumdan haberdar et beni olurmueyvahedigeldismile

canımmm benimm biz doktora gitmeyi bıraktık en son farklı bi doktora gittiğimizde yapılan muayene ve testler sonucu hiç bir sorun çıkmadı yani ben psikolojikmen etkilendiğim için hamiş kalmayı geciktiriyor muşum doktor öyle söyledi ve bizde ilk defa bu ay gün aşırı ilişkiye girerek deniyoruz inşallak tutar ya ben pek kafaya takmamaya çalışıyorumm işte bu ay ama yinede düşünmeden edemiyorum işte napayımm eşim çok kızıyoo ama elimde değill hayırlısı olur inşallah ya allah isteyen herkese ve sana da nasip etsin canımm inşallah yüzümüz güler:dance: tatlım seninde haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir gelişmelerden haberdar et olur mu...

ya zaten doktorun bana çatlatma iğnesi vurması büyük bir hataydı çünkü ben 28 günde bi adet görüyorum ve yumutam kendiliğinden çatlıyo o çatlatma iğnesi hayatımı mahvetti hem kendimi hamile sandım hemde o günden sonra adet düzensizliği başladı bende hemen doktorumu değiştirdim ve tekrar eski sağlığıma geri döndüm şimdi adetlerim yine düzenli geliyo ve yavaş yavaş pisikolojimde düzeliyo inşallahh bu sefer hamile kalıcam allahın izniylee allah olmayan ve isteyen herkese versin aramak ve beklemek çok :gitme::gitme:zor:gitme:

Kızlar bende 3defa yaptım 2 negatif 1 geçersiz(bozuk) çıktı inşallah biran önce pozitifıde görürüz

üff bende 2 defa yaptım negatif 1 gün geçiyo olsa çıkardı sanırım

kızlar normalde benim dün adet görmem gerekiyordu bu sabah erkenden idrar testi yaptım negatif çıktı hala adet olmadım napcam bilmiyorum çok heyecanlıyım kan testi yapsam hemen sonuç alır mıyım?

Bugün regl günüm henüz olmadım ilkkez dayanamayıp az evvel ACON marka test kullandım NEGATİF Anlatsam çok uzun hikayem çok sıkıcı çok bunaldım daralıyorum hani yaşım biraz daha genç olsa daha sabırlı olabilirdim belki Yaşda alehime işliyor çok üzgünüm anlatamam şükrediyorum umutsuzluğumun içinde bile ümit yeşeriyor 3 senedir bu ay belki bu ay belki bu ay belki ama olmuyor olmuyor Dr klomen önerdi bu ay kullandım iğnesiz çatlamış yumurtam takipteydim progesteron sonucum iyi çıktı ama sanırım yine olmadı TEST koca bir NEGATİF BEYNİM
ÇATLIYCAK GİBİ anlatamam 3 sene evvel Dış gebelik geçirdim Myom diye girdiğim ameliyattan dış gebelik varmış diye çıktım sağ tüpüm alınmış olarak anlamıyorum kaç doktor gezdim memorial dahil bilemediler dış gebeligimi myom dendi ameliyat sonrası Myom + Dış gebelik oldu belkide sadece dış gebelik vardı güvenemiyorum SONUÇ 3 SENEDİR DRLADIM SORUN YOK DESELERDE olmuyor olmuyor ilk zamanlar okadar stres yapmıyordum olur nasılsa diye ama artık hayattan koptum resmen burda bazı arkadaşların Mutluluk haberleriye mutlu oluyorum benmişim gibi ağlıyorum RABBİM sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin okadar uzunki 3 senede yaşadıklarım sığmaz bu sayfalara

eczanede bulabileceğimiz en iyi marka hangisi kızlar??ben anlamadığım için iki kere almıştım,ikisininde markası farklıydı.biri 3tlydi,diğeri 5tlydi.2sinide farklı aylarda yapmıştım.markalar değişsede,sonuç değişmemiştibende çok umursamamıştım,çünki aklımda bebek sahibi olmak yoktu.diyorumki şimdi,önce evde yapıyım,sonrada kan tahliline giderim en olmadı.

Eğer kaliteli bir şey istiyorsan fortel erken gebelik testi var ama fiyatı biraz pahalı 25 TL. Femina diye bir marka var oda iyi, onun fiyati daha makul 10 TL. Eğer ucuz testlerden alacaksan miratech fena değil bir de acon marka alabilirsin. Ucuzların çoğu birbirine yakındır ama ilk yazdıklarım hassas olanlar.

bende carsamba gunu test yaptim negatif cikti erken oldugunu dusunuyorum dayanamayip yarin iyi bir markasi olan test alacagim regl gunum pazar gunu:18:
cok gerildim yaaa ufffff:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…