Gebelik testi yapanlar sonuçları buraya yazalım

inş hayatım yaaa şimdi duzensız oldundan bırseyde denmıyor yaa ıns hamılesındır tatlım yaaa

inşallah canım benim bu arada sadece c.tesileri girmene üzüldüm laflardık ya senin gibi hamile arkadaşlarla konuşmak beni rahatlatıyo umudum oluyorsunuz karamsar düşünmüyorum onların olmuş benim de bi gün olur diyerek kendimi rahatlatıyorum...

hayatım sen benım durumumda olsan napardın bak sana bı olay anlatım bızımkının abısının esı hamıle kaldı her anında ultrosana gırerken karnında tekmelerken yenı dogum yaptı dogdugu an ya bebısle ılklerı olan her anlarında yanındaydım bırebır yasadım onunla he cok mutlu oldum ama bı an geldı cok agladım ama onu hıc yanlız bırakmadım kendı ewladım benım bebegım dedım yengesıne ne tekmeler salladı hele annesı kendını toplayana kadar ılk benım kucama verdıler bende aranıyodu acıkmıs ogle bı agladımkı canımdan can koptu ama hıc uzak durmadım onlardan rabbım bana nasıp etmesse o gusellıklerı hıssetmek ıstedım karsılık beklemedım allahım halımı gordu kalbımıde bılıo bana o dogmadan nasıp etmıs megersem 25 ocakta dogdu eltımın bebısı benım suan 6 haftalık falan tahmınıme gore ınsanlardan kacma allaha heran herfırsatta dua et ozellıkle gece yatarken ayetel kursıyı oku allaha sana saglıklı sıhatlı hayırlı ewlat vermesı ıcın dua et bı tanem

sağol canım benim her fırsatta dua ediyorum dilimden ayetel kursı düşmüyo o kandil gecesinde 2 rekat namaz kılıp allaha bana hayırlı bir evlat vermesi için yalvardım ogece herkes için dua ettim isteyen herkese evlat ver hamile olanları sen kurtar yarabbi
m dedim ve dilek duası vardı onu okudum allahım inşallah dualarımı kabul eder.. benim eltiminde bebeği var çok seviyorum onu kıskanma huyum yok allaha şükür sadece içimde burukluk oluyo ama kıskanma değil ben bütün bebekleri severim hamile olanlara yardım bile ederim çünkü birgün bende hamile kalırsam bana da aynı yardımı eden birileri olur diye allah görüyo herşeyin hayırlısı diyorumsositososito

yanlıs anlama yazdıklarımı yawrum yanı ınsanların dusunmuormusunuz olmuyomu tedavı goruonuzmu artık bebek dusunun bu laflardan bıkıp ınsan arasına karısmaktan korkuyodum bıkıyor ınsan çok zor insanlar eger anlayıslı olsa karsısındakının uzulebılecegını dusunur hamıle kalsa bılırler heralde soylenır ama onlar ılla yokluyacak mıllete neyse bırde mesela esının arkadasının esı hamıle kaldıysa ewde bı suskunluk oluyo yada esının yuzunde bır burukluk goruyosun kendını kotu hıssedıyorsun benım yasadıklarımın senınde yasayacabılecegını dusunup yazdım tatlım

esıme testı verdıgımde ınanmadı gece nobetcı eczane aradı testı gosterdı eczaneci esın hamıle demıs olsun sen bı test daha ver demıs aldı geldı yıne test yaptım yıne cıft cızgı cıktı yıne gıttı eczaneye teste guvenmedı takı hastanede ultrasonda gorunene kadar:roflol:

canım yalnış anlamıyorum ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz sen kurtuldun:dance: benimki devam edecek yani bi düşünseler hamile olsam zaten söylerim ısrar etmeleri çok yalnış karşı tarafın üzüleceğini düşünmüyorlar neyse tatlım tedavi oluyoruz yani eşim oldu spermleri az ameliyat oldu birayı geçti şimdi spermleri 22bine çıkmış ve %55 hareketli doktor sonuç çok iyi dedi tam herşey düzeldi bi engel kalmadı derken benimde fsh yüksek çıktı ve doktor p.tesi allttan ulturosonla baktığında sağ tarafta yumurta dedi ve 13 cm küçük dedi ve klomen verdi adetinin 5. günü başla dedi hap bitince 2 gün ara ver yanıma gel dedi ama hafta sonu yani bugün ve yarın ilişkiye gircez doktor bi deneyin spermler arttığın için belki olur dedi olmazsada zaten klomeni kullancam işte adet günümü bekliyorumm

anladım canım dedıgım gıbı allah vercek zamanını bılıyordur bak benım 5 sene olmadı artık yeter tedavı gorcem dedım ama hamişmişim canım yuce rabbım sanada nasıp etsın kardesım tepemde hadı hadı dıo oyuna gırmesı lazımmıs ben aksam ustu yıne gırerım bıtanem allaha emanet ol hersey gonlunce karnında bebişin olsun inşallaahhh:ecrin_bebek:

canım eşimin spermleri 12 binden sonra 8 bine düştü ve hareketliliği %35 di doktor bu sonuçlarla hamile bırakamazsın dedi yeterli değil dedi ve ameliyat olman gerekli dedi eşimde varikosel çıktı benimde fsh 14.9 çıktı doktor bana diğer edet gününde gel testi tekrarlayalım dedi bazen yüksek çıkabiliyormuş neyse canım ben gittim yaptırdım gene fsh 9.7 e düşmüş doktor öncekinden iyi ama fsh değerin 3 lerde olsa çok çok iyi olucak dedi eşimde bu arada ameliyat oldu ve ilk sperm tahlilinde sonuç 22 bin doktor bile inanamadı normali 20 bin olması gerekiyormuş çünkü ama fazlası göz çıkarmazyerimseniben sonra işte anlattığım gibi bana baktı ve adetinin 5. günü klomene başla bitince 2 gün ara ver gel dedi ve hafta sonu ilişkiye girin belki tutar dedi deneme amaçlı yani ne komik demi:roflol: hamile kalıyor muyum diye denicez biraz saçma geliyordue sizesırnaşık şeysırnaşık şey

inşallah canım allah razı olsun allah sana tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder.. kendne iyi bak tatlım görüşürüzzzzz:1hug:

inşallah canım allah razı olsun allah sana tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip eder.. kendne iyi bak tatlım görüşürüzzzzz:1hug:

amin rabbım hamılelerı saglıklı sıhatlı dogurup cocuklarına kavustursun olmayanlarada bır an once hamılelıgı tattırsın inşşşş:ecrin_bebek:

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza herkese selam. birşey sormak istiyorum. 3 aydır korunmuyorum.bu ayın 22 sinde regl olmam gerekiyordu 3.gündür olmadımbu sabah idrar testi yaptım olmadı kesin netice3 günde çıkar mı merak ediyorum.

kızlar ben de şu çift çizgiyi bi türlü göremedim hamile kalmışım kanamam vardı o yüzden anlamadım direk doktora gittim kan tahlilinde öğrendim eşime diyorum ki bi türlü göremedim hamileyken alıp yapsam mı diyekaydirigubbakcemile3. Allahım tüm isteyenlere içinde size de nasip eder inşallah ben de ilk bebekde düşük yapmıştım düşükten 6 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden ikiz oldu ama o 6 ay boyunca insana sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyor. o yüzden size çokkkkkkkkkkkkkkk içten dua ediyorum inşallah dualarım kabul olur

hayırlısı olsun canım tebrik ederim seni ne güzel inşallah bende hamile kalırım bu ay tatlım bişi sorcam sana hamileyken kanamam vardı demişsin adet mi gördün canım sormamın nedeni bende hamilelikten şüphelenirken adet oldum ama 2 gün sürdü benim normalde adetim 4 gün sürer ama yine kanamam oldu diye test yapmadım hamile değilimdir diye yarın doktora gidicem işte... senin nasıl oldu canım anlatır mısın biraz...

kızlar merhaba şubat ayında düşük yaptım 11 haftalık korunmadık 3 gündür vajinamda ıslaklık var farkındayım aynı hamilelik gibi birazda koku hasasiyeti var tahlil yapayım mı düşük yapalı tam bir ay oldu ne olur akıl verin yardım

canım öncelikle geçmiş olsun... bence bi tahlil yap derim eğer kan tahlili yaptırırsan hemen sonucu öğrenirsin inşallah hakkında hayrlısı olur...

sence belirtisi bu olabilir mi paranoyaklık mı yapıyorum acaba ıDRAR YAPSAM ÇIKAR MI bilmiyorum belki uyduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…