gebelik testi yapıp ikinci çizgisi silik çıkanlar var mı?

Jasminaa3

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
81
2
6
35
İstanbul
Kızlar merhaba,benim son adet tarihim 29 ocak,27 şubatta kan testi yaptırdım değerim çok düşük çıktı 0.58 ve gebelik yok dendi.bu gün 7 mart adetim 7 gün gecikti.ben dün akşam ve bu sabah test yaptım.ikinci çizgi açık pembe ve silik.sizce hamile miyim?benim yaşadıklarımı yaşayanlar var mı?:2:

fotoğrafı da ekliyorum:)

Çok da silik bir çizgi değil. Gayet belirgin aslında, kopkoyu değil sadece.

Bence hamilesiniz,
Yine de emin olmak için bir kan tahlili yaptırın, hayırlı olsun

Canm bnce hamile olabilirsin kan tahlilini tekrar yaptir benimde silik cikmisti simdi iki yasinda oglum var allah isteyen herkese versin

hamilesiniz gözünüz aydın benimki de böyleydi

regl tarihinizin ilk günü nedir onu söyleyin doktora gidip gitmemenizi söyleyim ben size

en son 29 ocakta adet gördüm.genelde adetim 2-3 gün gecikir.bu arada akşama doğru gitmeye karar verdim.şuan çalışıyorum.git gel yapmim dedim.akşam erken çıkıp gideceğim inşaALLAH

en son 29 ocakta adet gördüm.genelde adetim 2-3 gün gecikir.bu arada akşama doğru gitmeye karar verdim.şuan çalışıyorum.git gel yapmim dedim.akşam erken çıkıp gideceğim inşaALLAH

29 ocak olduğunuz tarih değil mi... Doktor da bunu baz alacak. Buna göre 5 haftalık hamilesiniz. Şuan kese var bebek oluşmadı. Ultrasonda sadece kese görünür. 6. haftadan sonra oluşuyor kalp. 10 gün sonra filan gidin doktora. Şimdilik tahlil yeterli

Sigara kullanıyorsanız bırakın, kullandığınız ilaç vara doktorunuzla görüşün. Ağrı kesici ya da asprin olsa bile ilaç almayın. Hayırlı olsun. İnşallah kalbini de duyarsınız.

ASLINDA 25 OCAKTA LEKELENME İLE BAŞLADI 29 OCAKTA TAM KANIM GELDİ:)HERHANGİ Bİ İLAÇ ALMIORUM,SADECE FOLİSASİT İÇİYORUM.İNŞAallah rabbim kanda ve kalbinide duymayı nasip etsin bana:) çok teşekkür ederimmmmmmmmm

hayırlısı olsun canım gözünaydın hamilesinnnn rabbim tamamına da erdirsin

Benimde ilk gebeligimde çizgi silik çıkmıştı . Bence sen bi daha bir daha bir kan testi yaptir

canımm Allah arzı olsun....çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
Cnm bnmkide silikti hatta bundan daha silikti adetim gelmeden once yapmistim dayanamayip..bencede hamilesinn..Allahim isteyen herkese versin insallah...saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ..aminn..

Benim daha silik çıkmıştı ve aynı gün kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim :)
Hayırlı olsun canım, hamilesinn :) Tamamına erer inşallaaahhh
Kan testinden sonra 2014 Kasım Anneleri topiğine bekliyoruzzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…