Kızlar merhaba,benim son adet tarihim 29 ocak,27 şubatta kan testi yaptırdım değerim çok düşük çıktı 0.58 ve gebelik yok dendi.bu gün 7 mart adetim 7 gün gecikti.ben dün akşam ve bu sabah test yaptım.ikinci çizgi açık pembe ve silik.sizce hamile miyim?benim yaşadıklarımı yaşayanlar var mı?:2:
fotoğrafı da ekliyorum:)Eki Görüntüle 1012012 Eki Görüntüle 1012023
ayyy canım Allah hayırlısı ile büyütmeyi nasit etsin.korkuyorum kan testine gitmeye ya yoksa die
cnm ogle arasi git esini hafta sonu suprizi yaparsintamam canım gideceğim öğle arasında yada yarın
Canım bence hamilesin benim daha silik cıkmıstı ..tamam canım haber vereceğimm
Kızlar merhaba,benim son adet tarihim 29 ocak,27 şubatta kan testi yaptırdım değerim çok düşük çıktı 0.58 ve gebelik yok dendi.bu gün 7 mart adetim 7 gün gecikti.ben dün akşam ve bu sabah test yaptım.ikinci çizgi açık pembe ve silik.sizce hamile miyim?benim yaşadıklarımı yaşayanlar var mı?:2:
hamilesiniz gözünüz aydın benimki de böyleydi
ayyy canım ağzından bal damlamışşşş:) şimdi gideceğim sanırım kana baktırmaya,sizde direk doktoramı gideyim ultrasonda çıkar mı?
regl tarihinizin ilk günü nedir onu söyleyin doktora gidip gitmemenizi söyleyim ben size
en son 29 ocakta adet gördüm.genelde adetim 2-3 gün gecikir.bu arada akşama doğru gitmeye karar verdim.şuan çalışıyorum.git gel yapmim dedim.akşam erken çıkıp gideceğim inşaALLAH
29 ocak olduğunuz tarih değil mi... Doktor da bunu baz alacak. Buna göre 5 haftalık hamilesiniz. Şuan kese var bebek oluşmadı. Ultrasonda sadece kese görünür. 6. haftadan sonra oluşuyor kalp. 10 gün sonra filan gidin doktora. Şimdilik tahlil yeterli
Sigara kullanıyorsanız bırakın, kullandığınız ilaç vara doktorunuzla görüşün. Ağrı kesici ya da asprin olsa bile ilaç almayın. Hayırlı olsun. İnşallah kalbini de duyarsınız.
hayırlısı olsun canım gözünaydın hamilesinnnnrabbim tamamına da erdirsin
Cnm bnmkide silikti hatta bundan daha silikti adetim gelmeden once yapmistim dayanamayip..bencede hamilesinn..Allahim isteyen herkese versin insallah...saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ..aminn..canımm Allah arzı olsun....çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?