- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
cnm bnmkide silikti hatta bundan daha silikti adetim gelmeden once yapmistim dayanamayip..bencede hamilesinn..allahim isteyen herkese versin insallah...saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ..aminn..
benim daha silik çıkmıştı ve aynı gün kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim :)
hayırlı olsun canım, hamilesinn :) tamamına erer inşallaaahhh
Kan testinden sonra 2014 kasım anneleri topiğine bekliyoruzzz :))
ayyyyy canımmm inşaallah sen şuan aksım annesi misin?
Tamam bugün kan sonucundan sonra hemen oradayımmm
2 tane test yaptın sanırım. Ikisi de pozitif. Benim testim seninkinden daha silikti. şimdi oğlum 9 aylık.
Tebrikler.
evet canım kasım annessi olucam inşallaaahh, son adet tarihime göre hesaplayınca 14 kasım görünüyor kısmet olursa
Bekliyoruzz canım, senin adınıda ekleriz 1.sayfada ki listeye
Cnm yaptirdinmi test sonucunu aldnmiKızlar merhaba,benim son adet tarihim 29 ocak,27 şubatta kan testi yaptırdım değerim çok düşük çıktı 0.58 ve gebelik yok dendi.bu gün 7 mart adetim 7 gün gecikti.ben dün akşam ve bu sabah test yaptım.ikinci çizgi açık pembe ve silik.sizce hamile miyim?benim yaşadıklarımı yaşayanlar var mı?:2:
fotoğrafı da ekliyorum:)Eki Görüntüle 1012012 Eki Görüntüle 1012023
Kızlar merhaba,benim son adet tarihim 29 ocak,27 şubatta kan testi yaptırdım değerim çok düşük çıktı 0.58 ve gebelik yok dendi.bu gün 7 mart adetim 7 gün gecikti.ben dün akşam ve bu sabah test yaptım.ikinci çizgi açık pembe ve silik.sizce hamile miyim?benim yaşadıklarımı yaşayanlar var mı?:2:
cnm ogle arasi git esini hafta sonu suprizi yaparsin:-D
Haberini bekliorum ins vardir
siliği geçtim toz pembeye bile razıyım yeterki ikinci çizgiyi göreyim . .
İns gorrsun cnm
İnşallah . . heyecandan bayılırmıyım acaba :)
Kızlar merhaba,benim son adet tarihim 29 ocak,27 şubatta kan testi yaptırdım değerim çok düşük çıktı 0.58 ve gebelik yok dendi.bu gün 7 mart adetim 7 gün gecikti.ben dün akşam ve bu sabah test yaptım.ikinci çizgi açık pembe ve silik.sizce hamile miyim?benim yaşadıklarımı yaşayanlar var mı?:2:
İns kuzu bayilma kuzum kim kaldircak o anda esinde heyecan dan bayilir
eşim bayılasın ben bayılayım ayılayım o sonra bayılsınnasıl bir duygu acaba :) o zaman sevinçten deliririm
O duygu bska cnm heleki hareketlernini ilk hissettigin an ck guzel testne zman yapion
O duyguyu tattın sanırım . . ne mutlu . . darısı başıma benim içinde dua edebilirmisin ?
Tabi ederim cnm bugun cuma gelmis gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizn ermislerimizin yuzu suyu hurmetine allah sana ve olmayanlara evlAt nasip etsn ins amin
Kizlar bu evde yapilan gebelik testlerinde tam olarak cikmasi icin nekadarlik olmasi gerekiyor biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?