gebelik testi yapıp ikinci çizgisi silik çıkanlar var mı?

2 tane test yaptın sanırım. İkisi de pozitif. Benim testim seninkinden daha silikti. Şimdi oğlum 9 aylık.
Tebrikler.

cnm bnmkide silikti hatta bundan daha silikti adetim gelmeden once yapmistim dayanamayip..bencede hamilesinn..allahim isteyen herkese versin insallah...saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ..aminn..

amin canım rabbim herkese nasip etsin.gerçekten çok umut verdiniz bana allah razı olsun.bakalım kan testinde neler olacak

ayyyyy canımmm inşaallah sen şuan aksım annesi misin?
Tamam bugün kan sonucundan sonra hemen oradayımmm

ayyyyy canımmm inşaallah sen şuan aksım annesi misin?
Tamam bugün kan sonucundan sonra hemen oradayımmm

evet canım kasım annessi olucam inşallaaahh, son adet tarihime göre hesaplayınca 14 kasım görünüyor kısmet olursa
Bekliyoruzz canım, senin adınıda ekleriz 1.sayfada ki listeye

2 tane test yaptın sanırım. Ikisi de pozitif. Benim testim seninkinden daha silikti. şimdi oğlum 9 aylık.
Tebrikler.

canım evet akşam yaptım bitane,birinide bu sabah,sabahki daha belirgindi ama buraya eklediğim sabahkiler yanlşlıkla ikisinide koymuşum:)

rabbim sana da sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

Cnm yaptirdinmi test sonucunu aldnmi

Canim bencede hamissin. Sen buna silik diyosan benimkini gorme yani :) bnm ki isikta zar zor belli oluodu bak kocaman oldu simdi kizim karnnimdaaa :)

canım aldın mı sonuçlarını çok merak ettim İnşallah hamilesindir . .

O duyguyu tattın sanırım . . ne mutlu . . darısı başıma benim içinde dua edebilirmisin ?

Tabi ederim cnm bugun cuma gelmis gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizn ermislerimizin yuzu suyu hurmetine allah sana ve olmayanlara evlAt nasip etsn ins amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…