yüreğine sağlık çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun . .
Bencede hamile olabailirsiniz , inşallah olursunuz hayırlısını rabbim nasip etsingüzel haberler bekliyoruz darısı bütün bebek isteyen anneler :)
Cnm bnm iki gn gecmisti silik ckmisti tabi 5 gun gecmesi gerekir tam cikmasi icin[/QUOThim testte ciktiginda bebeginiz nekadarlikti acaba
evet canım kasım annessi olucam inşallaaahh, son adet tarihime göre hesaplayınca 14 kasım görünüyor kısmet olursa
Bekliyoruzz canım, senin adınıda ekleriz 1.sayfada ki listeye
Canm bnce hamile olabilirsin kan tahlilini tekrar yaptir benimde silik cikmisti simdi iki yasinda oglum var allah isteyen herkese versin
canımmmm 4 haftalık hamişim şükürler olsunnn
amin canım allah razı olsun bende sana dua edeceğim
Tsk ederim cnm allah ikinizde korusunn ins annelik duygusu bskabi duygu hamile klmadan bile insan o duyguyu ysamaya bsliyor
evet canım ben taa Kutsal topraklarda hissetmiştim:) Rabbim hepimizi koruusun,olmayanlara en kısa zmaanda versin.bu arada unuttum ya eski mesajalrı okumadım:) sen hangi ay anne olacaksın kısmetse:)
ayyyyy çok pardonnnnnn
rabbim bidaha nasip etsin o zamannn
yaşşşşş 26
aslen adana:) ama 5 yıldır istanbulda yaşıyorum yeni evliyim 7 nisanda 1 yıl olacak:)
Hayirli olsun memleketlim :) bana da dua edin ya tam 18 aydir bebeis askiyla yaniuorum Rabbimin bildigi is vakti zamani var ama biz kullari sabredemiyoruz bebeisin tekrar hayirli olsun canim
canımmmm 4 haftalık hamişim şükürler olsunnn
Canım çok sevindim, kucağına aldığın günleri görmekte nasip olur inşallaahhh
inşaALLAH CANIM,KASIM TOPİĞİNE BENİ YAZARSINIZ ARTIK:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?