gebelik testi yapıp ikinci çizgisi silik çıkanlar var mı?

Bencede hamile olabailirsiniz , inşallah olursunuz hayırlısını rabbim nasip etsin güzel haberler bekliyoruz darısı bütün bebek isteyen anneler :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr dün testtt yaptırdımmm rabbime binlerce şükür olsun ki yaklaşık 4 haftalık hamişim
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin,güzel sözleriniz için hepinize teşekkür ederim

evet canım kasım annessi olucam inşallaaahh, son adet tarihime göre hesaplayınca 14 kasım görünüyor kısmet olursa
Bekliyoruzz canım, senin adınıda ekleriz 1.sayfada ki listeye

canımmmm ben dün test yaptırdım yaklaşık 4 haftalık hamişim
hadi beni de alın aranıza

Tsk ederim cnm allah ikinizde korusunn ins annelik duygusu bskabi duygu hamile klmadan bile insan o duyguyu ysamaya bsliyor

evet canım ben taa Kutsal topraklarda hissetmiştim:) Rabbim hepimizi koruusun,olmayanlara en kısa zmaanda versin.bu arada unuttum ya eski mesajalrı okumadım:) sen hangi ay anne olacaksın kısmetse:)

evet canım ben taa Kutsal topraklarda hissetmiştim:) Rabbim hepimizi koruusun,olmayanlara en kısa zmaanda versin.bu arada unuttum ya eski mesajalrı okumadım:) sen hangi ay anne olacaksın kısmetse:)

Cnm ben iki sene oldu dogum yapali birdaha dusunuyorum ama cesaret edemiyorum

yaşşşşş 26

aslen adana:) ama 5 yıldır istanbulda yaşıyorum yeni evliyim 7 nisanda 1 yıl olacak:)

Hayirli olsun memleketlim :) bana da dua edin ya tam 18 aydir bebeis askiyla yaniuorum Rabbimin bildigi is vakti zamani var ama biz kullari sabredemiyoruz bebeisin tekrar hayirli olsun canim

Hayirli olsun memleketlim :) bana da dua edin ya tam 18 aydir bebeis askiyla yaniuorum Rabbimin bildigi is vakti zamani var ama biz kullari sabredemiyoruz bebeisin tekrar hayirli olsun canim

saol hemşom:):) canım benim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin,herşeyin bir zamanı var dua ile her isteğe ulaşılıyor.yeter ki sabret ve dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…