İnş.hamilesindir..Dikkat et yediklerine içtiklerine..[/QUOT
inş hamileyimdir ama benim ağrılarım geçtiğimiz pazar yaptığım temizlikten sonra başladı
canım eger temızlık yaparken agır kaldırıp cektıysen ne bılıyım koltukları falan belın o yuzden agrıyordur.. ama ınsan kendındekı degısıklıklerı bılır.. mesela ılk hamılelıgım de ben hıssetmıstım bısışer vardı ama emın olamıyordum.. hatta ben 1 ay hıc adet gormedım ve hamıle kaldım yumurtlamam bıle olmamıstı yanı doktorlar ımkansız dıyorlardı hatta dıs gebelık dedı keseyı goremıyorum dedı doktorun bırı bende aman be manyak adam ne bılıcek ben hıssedıyorum ıcımde o dıyodum esıme ama bırını hıssedıyordummeger ıkı taneymıs 1: kendındekı en ıyı degısıklıgı sen bılırsın ha her kadında aynı belırtıler olmaz mesela bende bulantı kusma yoktu bas donmesı olmazdı cok rahattım dıyorum ya sadece suphe hıc belırtım yoktu ılkınde
geçti yani..1 ay atladı ..adet görmüyosun..öyle mi?? doğru mu anladım...
evet canım doğru anladın.zaten pco liyim ama ilaç kullanıyorum ve hep 35 günde bir olurum.ama bu ay adetimden 8 gün geçti işte.ama ben kan testlerini adet günüme bi kaç gün kala ve 2 gün geçe yaptırdım.
evet canım doğru anladın.zaten pco liyim ama ilaç kullanıyorum ve hep 35 günde bir olurum.ama bu ay adetimden 8 gün geçti işte.ama ben kan testlerini adet günüme bi kaç gün kala ve 2 gün geçe yaptırdım.
canım eger temızlık yaparken agır kaldırıp cektıysen ne bılıyım koltukları falan belın o yuzden agrıyordur.. ama ınsan kendındekı degısıklıklerı bılır.. mesela ılk hamılelıgım de ben hıssetmıstım bısışer vardı ama emın olamıyordum.. hatta ben 1 ay hıc adet gormedım ve hamıle kaldım yumurtlamam bıle olmamıstı yanı doktorlar ımkansız dıyorlardı hatta dıs gebelık dedı keseyı goremıyorum dedı doktorun bırı bende aman be manyak adam ne bılıcek ben hıssedıyorum ıcımde o dıyodum esıme ama bırını hıssedıyordummeger ıkı taneymıs 1: kendındekı en ıyı degısıklıgı sen bılırsın ha her kadında aynı belırtıler olmaz mesela bende bulantı kusma yoktu bas donmesı olmazdı cok rahattım dıyorum ya sadece suphe hıc belırtım yoktu ılkınde
inş. bakalım hayırlısı..Görücez bu ay ...
bende de pco var canım ılac verdı ama ben kullanmıyorum cunku onu kullanırsam kanamamı baslatıcak ve bebgım varsa zarar verıcek dıye gıttıgım doktora hamıle olabılırım dedım test bıle yapmadı sadece kist var dedi yawrumu kist zannetti
offf yaaa..niye herkes hamile kalmıyor rahat rahat..ben böyle bilmezdim..Eşimle geçen gün konuşuyoruz bende o da herkes hemen hamile kalıyor zannediyoruz saf saf...
eminmisin peki..Tedavinede geçmeden zaman başla ..Git güzel bir muayene ol..bence tabi..
bazı kızlar hemen kalıyo hemde sevgılısınden anam ne ara yumurtluyonuz da ılkınde tutturuyonuz anlamıyorum :d
canım ben kurtaj oldugum ıcın 3 ay once kontrollerıme hep gıderım ve tertemız cıkar bu kez gıttıgım doktor farklıydı kendı doktorumun nobetıne denk gelmemıstı.. kıst falan yok yanı
aynen yaa...istemeyenler daha çabuk hamile kalıyor ben bunu anladım..Ama istediğim birşeye istemiyorum diyemiyorum..Bilinçaltım müsade etmiyor..
ben ben ben.sat 3 mayıs bugün yaptım negatif erken yaptım yaptım tabiki bekliyorum mecbur..
bu arada siz bilirsiniz FSH hormonum 5,27 çıktı ve doktorum diğer hormon değerlerime baktı ve sağlıklısın dedi..Başka bir foruma baktığımda 3'ün üstündekiler pcolu yazıyor..anlamadım..
doktorun saglıklı dedıyse bırsey yoktur canım benım de 5 cıvarı bana da korkulacak bırsey yok dedı hatta tuylenme varmı falan fılan sordu onemlı degıl yanı
ben ben ben.sat 3 mayıs bugün yaptım negatif erken yaptım yaptım tabiki bekliyorum mecbur..
saol canım..Burdan okuyorum ..sonrada düşünüyorum kara kara ..nerdeyse doktora bile güvenmicez..
bana sorarsan canım ben bı doktora muayene olma taraftarı degılım.. cunku ılkınde bırı dedı kese yok bırı dedı kalınlasma var dıs gebelık falan falan moralımı baya bozmuslardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?