gebelik testi yapmak için gün sayanlar

geçti yani..1 ay atladı ..adet görmüyosun..öyle mi?? doğru mu anladım...

evet canım doğru anladın.zaten pco liyim ama ilaç kullanıyorum ve hep 35 günde bir olurum.ama bu ay adetimden 8 gün geçti işte.ama ben kan testlerini adet günüme bi kaç gün kala ve 2 gün geçe yaptırdım.

offf yaaa..niye herkes hamile kalmıyor rahat rahat..ben böyle bilmezdim..Eşimle geçen gün konuşuyoruz bende o da herkes hemen hamile kalıyor zannediyoruz saf saf...

bende de pco var canım ılac verdı ama ben kullanmıyorum cunku onu kullanırsam kanamamı baslatıcak ve bebgım varsa zarar verıcek dıye gıttıgım doktora hamıle olabılırım dedım test bıle yapmadı sadece kist var dedi yawrumu kist zannetti

eminmisin peki..Tedavinede geçmeden zaman başla ..Git güzel bir muayene ol..bence tabi..

offf yaaa..niye herkes hamile kalmıyor rahat rahat..ben böyle bilmezdim..Eşimle geçen gün konuşuyoruz bende o da herkes hemen hamile kalıyor zannediyoruz saf saf...

bazı kızlar hemen kalıyo hemde sevgılısınden anam ne ara yumurtluyonuz da ılkınde tutturuyonuz anlamıyorum :d

eminmisin peki..Tedavinede geçmeden zaman başla ..Git güzel bir muayene ol..bence tabi..

canım ben kurtaj oldugum ıcın 3 ay once kontrollerıme hep gıderım ve tertemız cıkar bu kez gıttıgım doktor farklıydı kendı doktorumun nobetıne denk gelmemıstı.. kıst falan yok yanı

bazı kızlar hemen kalıyo hemde sevgılısınden anam ne ara yumurtluyonuz da ılkınde tutturuyonuz anlamıyorum :d

aynen yaa...istemeyenler daha çabuk hamile kalıyor ben bunu anladım..Ama istediğim birşeye istemiyorum diyemiyorum..Bilinçaltım müsade etmiyor..

canım ben kurtaj oldugum ıcın 3 ay once kontrollerıme hep gıderım ve tertemız cıkar bu kez gıttıgım doktor farklıydı kendı doktorumun nobetıne denk gelmemıstı.. kıst falan yok yanı

ya inş. hamilesindir o zaman..Allahım inş.bende hamileyimdir...

aynen yaa...istemeyenler daha çabuk hamile kalıyor ben bunu anladım..Ama istediğim birşeye istemiyorum diyemiyorum..Bilinçaltım müsade etmiyor..

ben bu kez cok ıstıyorum ya ne bılıyım oyle doguyo ıcıme karnımda da genısleme var zaten ınsallah hamıleyızdır kızlar yaa

bu arada siz bilirsiniz FSH hormonum 5,27 çıktı ve doktorum diğer hormon değerlerime baktı ve sağlıklısın dedi..Başka bir foruma baktığımda 3'ün üstündekiler pcolu yazıyor..anlamadım..

ben ben ben.sat 3 mayıs bugün yaptım negatif erken yaptım yaptım tabiki bekliyorum mecbur..

bu arada siz bilirsiniz FSH hormonum 5,27 çıktı ve doktorum diğer hormon değerlerime baktı ve sağlıklısın dedi..Başka bir foruma baktığımda 3'ün üstündekiler pcolu yazıyor..anlamadım..

doktorun saglıklı dedıyse bırsey yoktur canım benım de 5 cıvarı bana da korkulacak bırsey yok dedı hatta tuylenme varmı falan fılan sordu onemlı degıl yanı

doktorun saglıklı dedıyse bırsey yoktur canım benım de 5 cıvarı bana da korkulacak bırsey yok dedı hatta tuylenme varmı falan fılan sordu onemlı degıl yanı

saol canım..Burdan okuyorum ..sonrada düşünüyorum kara kara ..nerdeyse doktora bile güvenmicez..

Son düzenleme:
ben ben ben.sat 3 mayıs bugün yaptım negatif erken yaptım yaptım tabiki bekliyorum mecbur..

erken ve gec dollenmeye gore test ve hormon sevıyelerı farklılasabılıyor.. erkense adetıne 1 hafta da kalsa cıkıyor ama tam kesın sonuc adet tarıhını beklemek bence yada kan testı.. ama ben beklemeyı tercıh edenlerdenım

saol canım..Burdan okuyorum ..sonrada düşünüyorum kara kara ..nerdeyse doktora bile güvenmicez..

bana sorarsan canım ben bı doktora muayene olma taraftarı degılım.. cunku ılkınde bırı dedı kese yok bırı dedı kalınlasma var dıs gebelık falan falan moralımı baya bozmuslardı..

ah kızlar ah beklemek çok zor beni en iyi siz anlarsınız..
valla kendimi öyle çok hamile hissediyorum ki doğru mu yoksa vücudum mu zihnim mi beni kandırıyor bilmiyorum.
zaman herşeyin ilacı ya sabrın sonu selamet beklicem napalım :S

bana sorarsan canım ben bı doktora muayene olma taraftarı degılım.. cunku ılkınde bırı dedı kese yok bırı dedı kalınlasma var dıs gebelık falan falan moralımı baya bozmuslardı..

Aslında doktoru burdaki en iyi doktorlardan biri..o yüzden güveniyorum..Bana 12 ay beklicez dedi..Eşim daha gitmedi doktora önümüzdeki ay diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…