cok kotu bırsey evet Allah eslerımıze sabır versın cok zor gunler beklıyor onları ne yazık kii.. kızlar bıde sıgara kullanıyomusunuz ? ben kullanıyorum ne yazık ki(
ultrasonda bişi göremedi ben pazar günü idrar testi yapacam ondan sonra özel doktora gideceğim
kesen cıkmamıs olabılır goremedıyse canım ınsallah vardır yaa en gec ben ogrenıcem aranızdahaksızlıııııkk
gel gel ttalım olmaz mıkaynatıyoruz kocaları yatırdık galıba
ultrasonda bişi göremedi ben pazar günü idrar testi yapacam ondan sonra özel doktora gideceğim
ayrıca henüz 1,5 ay olmamıştır hamileysem yeni 5.hafta olmuştur AMANNNNNN HAYIRLISI
ŞİMDİ DUA ZAMANI ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNNNNNNN GÖRÜŞÜRÜZZ
ya kızlar herkeste adet olmayınca kanama oluyormu ki ben de olmadı ama ?
kesen cıkmamıs olabılır goremedıyse canım ınsallah vardır yaa en gec ben ogrenıcem aranızdahaksızlıııııkk
çok umutlandım böyle alıştım yani bunlara hayırlısı
ayrıca henüz 1,5 ay olmamıştır hamileysem yeni 5.hafta olmuştur AMANNNNNN HAYIRLISI
ŞİMDİ DUA ZAMANI ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNNNNNNN GÖRÜŞÜRÜZZ
anam ne sert tepki verdin kız dövseydin bide18 nisan ya adetın basladıgı hamılelık hesaplanırken o gune gore hesaplanır kuzucumm
benim kociş henüz teşrif etmediler canım yaaa çalışıo
çok umutlandım böyle alıştım yani bunlara hayırlısı
çok umutlanma canım eger olmazsa hayal kırıklıgı yasarsın alıstırma kendını ama oyle bısey kı onu hıssedıyosun karnında genısleme var mı
bende sigara kullanıyorum malesef..hamile kalırsam bırakıcam adak adadm..
benim kocişde sabah gelıcektakılıyorum evde
anam ne sert tepki verdin kız dövseydin bide18 nisan ya adetın basladıgı hamılelık hesaplanırken o gune gore hesaplanır kuzucumm
sert tepki vermedim bence sen alındın hamile olabilirsin
otomatik hesaplayıcı sitelerden baktım şimdi dua zamanı sizin için de dua edicem kızlar
benim kocişde sabah gelıcektakılıyorum evde
ii ediosun canım :)) ee anlatınn sizin durum ne gelen giden varmıı kaç gün varr bata belli olan bişey vaRMII
ii ediosun canım :)) ee anlatınn sizin durum ne gelen giden varmıı kaç gün varr bata belli olan bişey vaRMII
sert tepki vermedim bence sen alındın hamile olabilirsin
otomatik hesaplayıcı sitelerden baktım şimdi dua zamanı sizin için de dua edicem kızlar
hay agzın bal yısın :) et kuzum bende edıcem ınsallah hepımız adına
çok umutlanma canım eger olmazsa hayal kırıklıgı yasarsın alıstırma kendını ama oyle bısey kı onu hıssedıyosun karnında genısleme var mı
karnım zaten genişşşşş :)) kiloluyum da
şişkinlik var
beni ne sen sor ne ben söyliyim yetti gari..9 ay odu..bu zaman kadar olsaydı nur topu gibi bir bebişim olurdu..demek zamanımı değil nedir..Benim 4 haziran bat tarihim..inş. olmaz
valla canım daha bellı olan bısey yok bı kac belırtı dısın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?