gebelik testi yapmak için gün sayanlar

cok kotu bırsey evet Allah eslerımıze sabır versın cok zor gunler beklıyor onları ne yazık kii.. kızlar bıde sıgara kullanıyomusunuz ? ben kullanıyorum ne yazık ki (

bende sigara kullanıyorum malesef..hamile kalırsam bırakıcam adak adadm..

ya kızlar herkeste adet olmayınca kanama oluyormu ki ben de olmadı ama ?

herkeste olur mu bılmem ama kahverengımsı bı leke gelmesı gerekıyor bebısın tutundugu zaman ama dedıgım gıbı herkeste olurmu fıkrım yok kan degıl sadece lekenlenme ıc camasırına gececek kadar

ii ediosun canım :)) ee anlatınn sizin durum ne gelen giden varmıı kaç gün varr bata belli olan bişey vaRMII

valla canım daha bellı olan bısey yok bı kac belırtı dısın da

ii ediosun canım :)) ee anlatınn sizin durum ne gelen giden varmıı kaç gün varr bata belli olan bişey vaRMII

beni ne sen sor ne ben söyliyim yetti gari..9 ay odu..bu zaman kadar olsaydı nur topu gibi bir bebişim olurdu..demek zamanımı değil nedir..Benim 4 haziran bat tarihim..inş. olmaz

beni ne sen sor ne ben söyliyim yetti gari..9 ay odu..bu zaman kadar olsaydı nur topu gibi bir bebişim olurdu..demek zamanımı değil nedir..Benim 4 haziran bat tarihim..inş. olmaz

anne hazır baba hazır bebiş yok.. babasına cektıyse en zamansız anda gelır sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…