sendede var bebecik senı de hıssettımprof oldum hahahah
şaşırıyorum biliyomusun benle aynı şeyleri hisseden başkalarıda var ya,harika bu! ben bekleyemiyorum,yerimde duramıyorum.sürekli canım bişeyler çekiyo,normalde böyle değilim üstelik.uyku uyku... midem bulanıyo arada,başım dönüyo... nasıl oluyo bunlar peki,psikolojik olarakmı yaşıyoruz bunların hepsini.geçen ay gebeyim sandım yıkıldım,bu ay adet geçeli kaç gün oldu.çok zor işler kızlar,rabbim sabır versin bize.zaman çabucak geçsinde hayırlı
tabi tecrubelı avradım bengıtmedıgım doktor arastırmadıgım sey kalmadı bı dıplomam eksık bebek bıle dogurturum ben o kadar bılınclıyım
güldürdün beni şirine
alemsin valla..inş. hamileyizdir...ben çıkıyorum yarın iş var malum herkese iyi akşamlar ve hayırlı kandiller...bol bol dua edicem ve bu topicteki herkese..
tamam canımm bende edıcem benım de yarın nöbetim var ama hala oturuyorum
ben seni anlıyorum arkadaşım.bende 1 kere küretaj oldum.kalbi durdu bebişimin.1 yıl izin vermediler hamile kalmama.yok şu tahlil yok bu tahlil...şimdi 3 ay oldu deniyorum ama hala yok.en azından 1 kere oldu diyorum.rabbim sanada yardım etsin inşallah.ben olucağına inanıyorum çok.sadece sabır istyrum,çok sabırsızlanıyrm çünkü.
ne iş yapıyosun berine nöbet yazmışsın ya.
emnıyet mensubuyum canım
ben namaza gidiyorum kızlar,hepimize dua edicem inşallah.çıkmayanlarla tekrar görüşürz:)
bende hemşireyim.nöbet diyince, sende sağlıkçısın zannettim.
nasıl cekemıyodun karnını ıcıne canım deneyecem de :))
bişeycikleri yok ben bılıyorum kalbım temızdır benım hepımız hamıleyıızzzhıssedıyorum kendı bebegımı hıssedıyodum sımdı hepınızınkını hıssedıyorum
ay ben kendim için bunu düşünemiom canım 10 ay oldu test falan bile yapılmadı henüz bu ay inşallah yaptırıcaz bakalım hayırlısı olsunn inşallah sizler hamişsinizdir dualarım sizlerler :)))
ay gece gece çok güldüm benim dr da keseyi kist sanmıştı kes ilaçları kist oluşmuş dedi sonraki gitmemde bebekmiş dedi :)şimdi 4 yaşında benim kistimbende de pco var canım ılac verdı ama ben kullanmıyorum cunku onu kullanırsam kanamamı baslatıcak ve bebgım varsa zarar verıcek dıye gıttıgım doktora hamıle olabılırım dedım test bıle yapmadı sadece kist var dedi yawrumu kist zannetti
ay gece gece çok güldüm benim dr da keseyi kist sanmıştı kes ilaçları kist oluşmuş dedi sonraki gitmemde bebekmiş dedi :)şimdi 4 yaşında benim kistim
slm canım hoşgeldin.. ya bana da oyle geldı kist dedi yawruma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?