gebelik testi yapmak için gün sayanlar

sasırma kuzum yalnız deılsın bız varız baak :))

tabi tecrubelı avradım ben gıtmedıgım doktor arastırmadıgım sey kalmadı bı dıplomam eksık bebek bıle dogurturum ben o kadar bılınclıyım

alemsin valla..inş. hamileyizdir...ben çıkıyorum yarın iş var malum herkese iyi akşamlar ve hayırlı kandiller...bol bol dua edicem ve bu topicteki herkese..

alemsin valla..inş. hamileyizdir...ben çıkıyorum yarın iş var malum herkese iyi akşamlar ve hayırlı kandiller...bol bol dua edicem ve bu topicteki herkese..

tamam canımm bende edıcem benım de yarın nöbetim var ama hala oturuyorum

ben seni anlıyorum arkadaşım.bende 1 kere küretaj oldum.kalbi durdu bebişimin.1 yıl izin vermediler hamile kalmama.yok şu tahlil yok bu tahlil...şimdi 3 ay oldu deniyorum ama hala yok.en azından 1 kere oldu diyorum.rabbim sanada yardım etsin inşallah.ben olucağına inanıyorum çok.sadece sabır istyrum,çok sabırsızlanıyrm çünkü.

sen bakma o doktorlara dengesızler ne bılıcekler.. veren de Allah alan da.. ben bılıyorum var bebek doktorlar da kırık oluyor ya ya da bana denk gelıyor

bişeycikleri yok ben bılıyorum kalbım temızdır benım hepımız hamıleyıızzz hıssedıyorum kendı bebegımı hıssedıyodum sımdı hepınızınkını hıssedıyorum

ay ben kendim için bunu düşünemiom canım 10 ay oldu test falan bile yapılmadı henüz bu ay inşallah yaptırıcaz bakalım hayırlısı olsunn inşallah sizler hamişsinizdir dualarım sizlerler :)))

ay ben kendim için bunu düşünemiom canım 10 ay oldu test falan bile yapılmadı henüz bu ay inşallah yaptırıcaz bakalım hayırlısı olsunn inşallah sizler hamişsinizdir dualarım sizlerler :)))

ayy yaptım cok hafıf bi sızı gibi göbek deliğimin ordan asagıya dogru bı acı hıssettım anaaaam :) canım gırmıssın ama namazdaydım Allah herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah

ay gece gece çok güldüm benim dr da keseyi kist sanmıştı kes ilaçları kist oluşmuş dedi sonraki gitmemde bebekmiş dedi :)şimdi 4 yaşında benim kistim

Son düzenleme:
ay gece gece çok güldüm benim dr da keseyi kist sanmıştı kes ilaçları kist oluşmuş dedi sonraki gitmemde bebekmiş dedi :)şimdi 4 yaşında benim kistim

slm canım hoşgeldin.. ya bana da oyle geldı kist dedi yawruma :))

benim sat'ım 5 mayısdı adetim normalde 28 günde bir oluyor fakat en son 26 gün sonra geldi acaba tekrar 28 dönermi merak ediyorum yoksa arada bir değişiklik olurmu? her ay olduğu gibi bu ayda belirtilerim var:) ama hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım...
evde yada dışarda farketmiyor adet olduğum an ağlamaya başlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…