gebelik testi yapmak için gün sayanlar

inşallah hamilesindir cnm nedir belirtilerr merak ettim şimdi kendimi yokluorum 3 gün kaldı ya

yorgunluk uyku cok yemek yeme bas agrısı karında genısleme akıntı goguslerde sıskınlık bel agrısı duygusallık sınırlılık falan hepsı var ama hayırlısı kuzum

herkeste olur mu bılmem ama kahverengımsı bı leke gelmesı gerekıyor bebısın tutundugu zaman ama dedıgım gıbı herkeste olurmu fıkrım yok kan degıl sadece lekenlenme ıc camasırına gececek kadar
bende yok şuan ya gelmedi henüz
hafif akıntım var okadar:S

beni ne sen sor ne ben söyliyim yetti gari..9 ay odu..bu zaman kadar olsaydı nur topu gibi bir bebişim olurdu..demek zamanımı değil nedir..Benim 4 haziran bat tarihim..inş. olmaz

ah canım benim nie öle diosunn benimde 10 ay oldu bak hala yok ikinci olucak bide olursa ve ilki ilk ayda olmuştu... geç olsunda güç olmasın tatlım deme öle sen yine nur topu gibi bi bebişin olur inşşallahh sorun nedir gittin mi doktora

ebrara kardes beklıyosunuz ben de ılk hamılelıgın olucak sandım canım yaa :) tecrubelısın yanııı :)

doktora ben gittim hormonlarım normal de eşim daha gitmedi..benim hiç olmadı o yüzden bilmiyoruz olup olmadığını..Kötü bir deneyim belki senin ama en azından olduğunu biliyorsun..Ben onu da bilmiyorum..Dertler çeşit çeşit arkadaşım yaa..

tatlım ya kıyamam sana.inşallah bebektir.bencede kullanma şimdi az daha bekle,kan baktır sonra.bende bundan korktuğum için gidemedim dr a,bekliycem az daha

yorgunluk uyku cok yemek yeme bas agrısı karında genısleme akıntı goguslerde sıskınlık bel agrısı duygusallık sınırlılık falan hepsı var ama hayırlısı kuzum

canım benim kızımda uykudan ve halsizlikten anlamıştım bide karnımı içime çekemiodum hayırlısı olsun tabii yinede sakin davran canımm umutsuzluk olursa üzülürsün sonra kaçıncı ay canım

bende yok şuan ya gelmedi henüz
hafif akıntım var okadar:S

herkeste olmuyodur canım o zaman bakalımm ya ayy varsa bellı etsınler ne nazlılarmıs yahu

canım benim kızımda uykudan ve halsizlikten anlamıştım bide karnımı içime çekemiodum hayırlısı olsun tabii yinede sakin davran canımm umutsuzluk olursa üzülürsün sonra kaçıncı ay canım

benım bu ıkıncı hamılelıgım canım ılk hamılelıgım ıkızlerımeydı evlendıkten 1 ay sonra hamıle kalmıstım karnımda öldüler sonra 3 ay korunma verdı doktorum bu ılk denememız bakalım artık

aynen ya
allah sağlıklısını ve hayırlısını versin tüm işstiyenler için..
ben çıkıyorum iyi geceler kızlar :)

ebrara kardes beklıyosunuz ben de ılk hamılelıgın olucak sandım canım yaa :) tecrubelısın yanııı :)

tecrübelimiyim bilmem canımm kızıma hemen kaldığım içinn ben bu konuları pek bilmezdimm 10 aydır incele araştır doktor gibi olduk valla bu ayda olmazsa tedaviye başlıcam artık randevumu bile aldım

tatlım ya kıyamam sana.inşallah bebektir.bencede kullanma şimdi az daha bekle,kan baktır sonra.bende bundan korktuğum için gidemedim dr a,bekliycem az daha

beklıyoruz bakalım canım ya ınsallah göbüşlerde vardır bebısler

canımm 1 sene olmadan zaten bişey yapmıolarr ama testlerinizi yaptırın sou işareti kalmaz en azındann inşallahta bişey çıkmaz tatlımm

nasıl cekemıyodun karnını ıcıne canım deneyecem de :))

şaşırıyorum biliyomusun benle aynı şeyleri hisseden başkalarıda var ya,harika bu! ben bekleyemiyorum,yerimde duramıyorum.sürekli canım bişeyler çekiyo,normalde böyle değilim üstelik.uyku uyku... midem bulanıyo arada,başım dönüyo... nasıl oluyo bunlar peki,psikolojik olarakmı yaşıyoruz bunların hepsini.geçen ay gebeyim sandım yıkıldım,bu ay adet geçeli kaç gün oldu.çok zor işler kızlar,rabbim sabır versin bize.zaman çabucak geçsinde hayırlı

canımm 1 sene olmadan zaten bişey yapmıolarr ama testlerinizi yaptırın sou işareti kalmaz en azındann inşallahta bişey çıkmaz tatlımm

bişeycikleri yok ben bılıyorum kalbım temızdır benım hepımız hamıleyıızzz hıssedıyorum kendı bebegımı hıssedıyodum sımdı hepınızınkını hıssedıyorum

sendede var bebecik senı de hıssettım prof oldum hahahah

evet doktorumda 1 sene bekle dedi ama berine bişey diyorsa doğrudur

tabi tecrubelı avradım ben gıtmedıgım doktor arastırmadıgım sey kalmadı bı dıplomam eksık bebek bıle dogurturum ben o kadar bılınclıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…