inşallah hamilesindir cnm nedir belirtilerr merak ettim şimdi kendimi yokluorum 3 gün kaldı ya
bende yok şuan ya gelmedi henüzherkeste olur mu bılmem ama kahverengımsı bı leke gelmesı gerekıyor bebısın tutundugu zaman ama dedıgım gıbı herkeste olurmu fıkrım yok kan degıl sadece lekenlenme ıc camasırına gececek kadar
beni ne sen sor ne ben söyliyim yetti gari..9 ay odu..bu zaman kadar olsaydı nur topu gibi bir bebişim olurdu..demek zamanımı değil nedir..Benim 4 haziran bat tarihim..inş. olmaz
ah canım benim nie öle diosunn benimde 10 ay oldu bak hala yok ikinci olucak bide olursa ve ilki ilk ayda olmuştu... geç olsunda güç olmasın tatlım deme öle sen yine nur topu gibi bi bebişin olur inşşallahh sorun nedir gittin mi doktora
ah canım benim nie öle diosunn benimde 10 ay oldu bak hala yok ikinci olucak bide olursa ve ilki ilk ayda olmuştu... geç olsunda güç olmasın tatlım deme öle sen yine nur topu gibi bi bebişin olur inşşallahh sorun nedir gittin mi doktora
bende de pco var canım ılac verdı ama ben kullanmıyorum cunku onu kullanırsam kanamamı baslatıcak ve bebgım varsa zarar verıcek dıye gıttıgım doktora hamıle olabılırım dedım test bıle yapmadı sadece kist var dedi yawrumu kist zannetti
yorgunluk uyku cok yemek yeme bas agrısı karında genısleme akıntı goguslerde sıskınlık bel agrısı duygusallık sınırlılık falan hepsı var ama hayırlısı kuzum
bende yok şuan ya gelmedi henüz
hafif akıntım var okadar:S
canım benim kızımda uykudan ve halsizlikten anlamıştım bide karnımı içime çekemiodum hayırlısı olsun tabii yinede sakin davran canımm umutsuzluk olursa üzülürsün sonra kaçıncı ay canım
ebrara kardes beklıyosunuz ben de ılk hamılelıgın olucak sandım canım yaa :) tecrubelısın yanııı :)
tatlım ya kıyamam sana.inşallah bebektir.bencede kullanma şimdi az daha bekle,kan baktır sonra.bende bundan korktuğum için gidemedim dr a,bekliycem az daha
doktora ben gittim hormonlarım normal de eşim daha gitmedi..benim hiç olmadı o yüzden bilmiyoruz olup olmadığını..Kötü bir deneyim belki senin ama en azından olduğunu biliyorsun..Ben onu da bilmiyorum..Dertler çeşit çeşit arkadaşım yaa..
canım benim kızımda uykudan ve halsizlikten anlamıştım bide karnımı içime çekemiodum hayırlısı olsun tabii yinede sakin davran canımm umutsuzluk olursa üzülürsün sonra kaçıncı ay canım
ah kızlar ah beklemek çok zor beni en iyi siz anlarsınız..
valla kendimi öyle çok hamile hissediyorum ki doğru mu yoksa vücudum mu zihnim mi beni kandırıyor bilmiyorum.
zaman herşeyin ilacı ya sabrın sonu selamet beklicem napalım :S
canımm 1 sene olmadan zaten bişey yapmıolarr ama testlerinizi yaptırın sou işareti kalmaz en azındann inşallahta bişey çıkmaz tatlımm
şaşırıyorum biliyomusun benle aynı şeyleri hisseden başkalarıda var ya,harika bu! ben bekleyemiyorum,yerimde duramıyorum.sürekli canım bişeyler çekiyo,normalde böyle değilim üstelik.uyku uyku... midem bulanıyo arada,başım dönüyo... nasıl oluyo bunlar peki,psikolojik olarakmı yaşıyoruz bunların hepsini.geçen ay gebeyim sandım yıkıldım,bu ay adet geçeli kaç gün oldu.çok zor işler kızlar,rabbim sabır versin bize.zaman çabucak geçsinde hayırlı
evet doktorumda 1 sene bekle dedi ama berine bişey diyorsa doğrudurbişeycikleri yok ben bılıyorum kalbım temızdır benım hepımız hamıleyıızzzhıssedıyorum kendı bebegımı hıssedıyodum sımdı hepınızınkını hıssedıyorum
evet doktorumda 1 sene bekle dedi ama berine bişey diyorsa doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?