Var tabıkı canım,hayırlı olsun gözün aydınMerhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Ayyy inşallah 7 aydır deniyoruzVar tabıkı canım,hayırlı olsun gözün aydın
Yerleşmede ağrılar normal canım hayırlı olsunAyyy inşallah 7 aydır deniyoruzama ara ara adet sancısı gibi sancıda vuruyo belime anlayamadım
Amin inşallah Rabbim isteyen gerkeain gönlüne göre versin inşallahBaya belirgin duruyor insallah en kisa zamanda guzel haberi alirsiniz
Amin inşallah Rabbim isteyen gerkeain gönlüne göre versin inşallahBaya belirgin duruyor insallah en kisa zamanda guzel haberi alirsiniz
Hastanede çalışıyorum zaten ilk işim gidip hemen vermek olucakHayırlı olsun canım kan ver netleştir hamilesin yüksek ihtimalle
Masallah canim evet baya belirgin hadi guzel haberler al bizede yazAmin inşallah Rabbim isteyen gerkeain gönlüne göre versin inşallahHatta dünde yapmıştım akşam sonuç yine belirgindi
Masallah canim evet baya belirgin hadi guzel haberler al bizede yaz
Evet canım maşallah hamilesinBen de ilk kez test yapıyorum, reglim 5 gün gecikti, daha idrarı damlatir damlatmaz 2.cizgiyi gördüm 5 dk içinde fotoğrafini cektigimde böyle idi, hemen 2.cizgi beliriyor mu böyle normalde
Hayırlı olsun sevindim sizin adınızaKızlar güncelliyorum beta verdim hastanede ve 600 çıktıı pazartesi tekrar istediler tekrar vericemRabbime çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤
Hayirli olsun masallah Rabbim saglikla kucagniza aldirsinKızlar güncelliyorum beta verdim hastanede ve 600 çıktıı pazartesi tekrar istediler tekrar vericemRabbime çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah ❤
Evet biraz yorucu süreç beni bekliyo 1 yılık evliyim ve 7 ay bekledik bu anı herşeyine katlanabilirim elhamdülillahHayirli olsun masallah Rabbim saglikla kucagniza aldirsinaslinda hamile kaldiktan snra simdi anlayacaksiniz kalana kadar ki surecte ugrasmamissiniz simdi basliyor hersey testler beklenen tarihler ultrasonlar oncekiler stres degilmis diyeceksiniz hersey gonlunuzce cok guzel olsun insallah okurken mesajlari gozlerim doldu Allah im isteyen herkese nasib etsin bu guzel haberi
7. Haftalarda kalp atisi duyuluyo 5. Hafta kese gorunur diye biliyorm ama keseyi gorup yine bekletecek kesenin ici dolumu diye sonra kalp atisi varmo diyecek bekletecek insallah cok guzel gecerEvet biraz yorucu süreç beni bekliyo 1 yılık evliyim ve 7 ay bekledik bu anı herşeyine katlanabilirim elhamdülillahBeta kaç olunca kese oluşur arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?