Ona hiç şüphem yok elhamdülillah sağ salim kucağıma alırım inşallah çok dua edelim birbirimize7. Haftalarda kalp atisi duyuluyo 5. Hafta kese gorunur diye biliyorm ama keseyi gorup yine bekletecek kesenin ici dolumu diye sonra kalp atisi varmo diyecek bekletecek insallah cok guzel gecerbu surecte cok sakin gecorirsin insallah gunlerini hocbseye stres yapma cani veren Allah ona guven birak kendini sen dusunme olumsuz hicbisey
AminnnOna hiç şüphem yok elhamdülillah sağ salim kucağıma alırım inşallah çok dua edelim birbirimize
Merhabaaaa maşallah hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahMerhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Merhabaaaa maşallah hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahBelirtilerinizi merak ettim müsait olduğunuzda yazarsanız çok sevinirim
En soldakinde hafif görüyor canım ama bekledi de ondan mı bilemedim inşallahhh vardır yaaaaaBunlwrda innovita kızlar bunda görüyor musunuz 6 gün var gözüküyor du dün adetime ama 2 3 gün erken olurum ve adet olucak gibi agrım var gögüslerim çok acıyor gören var mı hiç ümidim yokEki Görüntüle 3299502
HEMEN YAPINCA ÇEKTİM DÜN BU GÖRSELİ CANIMEn soldakinde hafif görüyor canım ama bekledi de ondan mı bilemedim inşallahhh vardır yaaaaa
Acaba erken gebelik testi daha mı kesin gösterir, üstlerinde 6 gün öncesine kadar diye yazıyor ya …HEMEN YAPINCA ÇEKTİM DÜN BU GÖRSELİ CANIM
SİPARİŞ VERDİM BAKALIM NE ZAMAN GELİR ÜMİTLENİRSEM ÇOK ÜZÜLÜCEM O YÜZDEN ŞUANLIK SAKİNİMMAcaba erken gebelik testi daha mı kesin gösterir, üstlerinde 6 gün öncesine kadar diye yazıyor ya …
senin baya var hamilelik yani kan verdin miBen de ilk kez test yapıyorum, reglim 5 gün gecikti, daha idrarı damlatir damlatmaz 2.cizgiyi gördüm 5 dk içinde fotoğrafini cektigimde böyle idi, hemen 2.cizgi beliriyor mu böyle normalde
Canım merhaba innovita gebelik testim bu şekilde çıktı sabah, senin durumun nedir var mıydı pozitiftir inşallah ikimizinki de .. bat a 6 gün var .Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Canım benim sadece 1 gün geçmişti reglimden ve yapar yapmaz çift çizgiyi gördüm doktor 2 kere beta istedi iki katına çıktı elhamdülillah şuan 5+3 hafta gebeyimCanım merhaba innovita gebelik testim bu şekilde çıktı sabah, senin durumun nedir var mıydı pozitiftir inşallah ikimizinki de .. bat a 6 gün var .
Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?