Gebelik testi yardımcı olurmusunuzzz

Ona hiç şüphem yok elhamdülillah sağ salim kucağıma alırım inşallah çok dua edelim birbirimize

Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Merhabaaaa maşallah hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Belirtilerinizi merak ettim müsait olduğunuzda yazarsanız çok sevinirim

İnanın çok belirtim yoktu regli gecikmesinden hariç bide ara ara kasıklarıma ağrı vuruyoru o kadar bugüğnde verdim beta ve 2 katına çıkmış elhamdülillah

Bunlwrda innovita kızlar bunda görüyor musunuz 6 gün var gözüküyor du dün adetime ama 2 3 gün erken olurum ve adet olucak gibi agrım var gögüslerim çok acıyor gören var mı hiç ümidim yok

Acaba erken gebelik testi daha mı kesin gösterir, üstlerinde 6 gün öncesine kadar diye yazıyor ya …
SİPARİŞ VERDİM BAKALIM NE ZAMAN GELİR ÜMİTLENİRSEM ÇOK ÜZÜLÜCEM O YÜZDEN ŞUANLIK SAKİNİMM

Ben de ilk kez test yapıyorum, reglim 5 gün gecikti, daha idrarı damlatir damlatmaz 2.cizgiyi gördüm 5 dk içinde fotoğrafini cektigimde böyle idi, hemen 2.cizgi beliriyor mu böyle normalde
senin baya var hamilelik yani kan verdin mi

Merhaba benim reglim 1 gün gecikti bende innovita gebelik testi yaptım 2 dakika bekledikten sonra böyle bi sonuç çıktı ve testi 2 kere tekrarladım yine aynısı gebelik var mı sizce? Yardımcı olabilirmisiniz?
Canım merhaba innovita gebelik testim bu şekilde çıktı sabah, senin durumun nedir var mıydı pozitiftir inşallah ikimizinki de .. bat a 6 gün var .

Canım merhaba innovita gebelik testim bu şekilde çıktı sabah, senin durumun nedir var mıydı pozitiftir inşallah ikimizinki de .. bat a 6 gün var .
Canım benim sadece 1 gün geçmişti reglimden ve yapar yapmaz çift çizgiyi gördüm doktor 2 kere beta istedi iki katına çıktı elhamdülillah şuan 5+3 hafta gebeyim Bence sende geçmesini bekle reglinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…