Geçen ay kimyasal yaşadım bende cnm ve adetim 4/5 gun geldi benim de ve sonuç bu bu ay az önce yaptım dahaKizlar ben 1 ekimde kimyasal gebeli adetle attim degerimde 350 iken 130 dusmustu adet 6 gun surdu bitti bu gun adetim 3 gun gecikti iki test yaptim sonuclar bole cikti smdi kimyasal gebelik g cirdim diye 1 ay gecmesine ragmen pozitif sonuç vermez yalandan degilmi ben baya baya 7 gun falan adetle attim cunku sonuclari atiyorum kizlar sabah yapmistim 12 gbi biri erken gebelik testi biri normal kaset
Yani canim gecen ay kimyasall gebelik yasadik diye bu ayki yaptığımız tes pozitif yalandan cikmaz degilmiGeçen ay kimyasal yaşadım bende cnm ve adetim 4/5 gun geldi benim de ve sonuç bu bu ay az önce yaptım dahahayırlı olsun RABBİM kucağına almayı nasip ettsin inşallah
Bu 1 ay önce kimyasall gebelik geçirdim diye bu ayki testim bole yalandan pozitif cikmaz degilmi kuzumKimyasal düsük veya kurtaj sonrası gebelik daha kolay olisuyor.. gebesin canım Allah insallah nasip eder bu sefer yarin bi kan testi yaptir bence
İnşallah kuzum onceki ay kimyasall gebelik geçirdim diye bu ayki TES pozitif ylandan cikmaz degilmi hala varmis gbiHayirli olsun gebesinizen yakin zamanda kan verin ☺ bizede dua edin bizimde bebisimiz olsun en kisa vakitte
Hayir hatta kimyasaldan sonra daha kolay gebe kaliniyormus oyle biliyorum.İnşallah kuzum onceki ay kimyasall gebelik geçirdim diye bu ayki TES pozitif ylandan cikmaz degilmi hala varmis gbi
Bence çıkmaz kuzum ama sen kan ver bence yarınYani canim gecen ay kimyasall gebelik yasadik diye bu ayki yaptığımız tes pozitif yalandan cikmaz degilmi
Peki yarin vercegim kan kimyasall dan dolayi etkilenirmi.kuzu ay cok endiseliyim bosa sevincem diye esime bile solemedimHayir hatta kimyasaldan sonra daha kolay gebe kaliniyormus oyle biliyorum.
Kimyasal dedigimiz olay zaten sagliksiz embriyonun vucuttan atilmasi. Siz sadece rabbime dua edin. Kimyasaldan sonra saglikli olmasi daha buyuk ihtimal bence. 2 gunde bir kan verin belli bir duzeye gelene kadar . Simdiden hayirli olsun bebisiniz insallah sonuna kadar sımsıkı sarilir size. Lutfen banada dua edin bende cok istiyorumPeki yarin vercegim kan kimyasall dan dolayi etkilenirmi.kuzu ay cok endiseliyim bosa sevincem diye esime bile solemedim
Hayir imkanı yok verdinizmi kan bakalimBu 1 ay önce kimyasall gebelik geçirdim diye bu ayki testim bole yalandan pozitif cikmaz degilmi kuzum
Ayy canim vallamiHayir imkanı yok verdinizmi kan bakalim
Sabha verdim yarin sonucu alicam smdi korkuyorum o 1 ay inceki kimyasal gebelik ten dolayi smdiki kan sonucumda etkilenir diyeHayir imkanı yok verdinizmi kan bakalim
Etkilenmez adet gordugunuzde o kimyasal kendiliginden dustugunde degerleriniz sifirlandi cunkuSabha verdim yarin sonucu alicam smdi korkuyorum o 1 ay inceki kimyasal gebelik ten dolayi smdiki kan sonucumda etkilenir diye
Net gozukmuyor ama siz gorebiliyormusunuz cizgiKızlar merhaba. Adetime iki gün var gebelik belirtilerini olunca sabah test yaptım sizce var mı yok mu?Eki Görüntüle 2543760 Eki Görüntüle 2543761
Sonradan sanki oluştu hafiften ama önemsemek istemedim yarın testi tekrarlayacağımNet gozukmuyor ama siz gorebiliyormusunuz cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?