Gebelik testi

erken gebelik testleri adet gününden 6 gün öncesine kadar doğru tahmin yapıyor. Bence adet gününüzü bekleyin derim ve stres yapmayın

Çatlatma iğnesinin 10. Günü bugün
yumurtalama günü olup yumurta döllendikten 9 gün sonra en erken idrar testine yansıyor hamilelik. geç döllenme ihtimalini ya da kişiden kişiye bünye değişebileceğini düşünürsek bir iki gün daha ekleyebilirsiniz. henüz idrara yansıması için erken sanki

Teşekkür ederim ilginize.

Benim yumurtlamadan 11 gün sonra erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkmıştı. Emin olmamıştım. 2 gün sonra normal gebelik testinde bariz oluşmuştu sabah idrarımda. İnşallah sizin de çıkar.
Fakat dünden beri sanki adet olacakmışım gibi belirtiler var. Kasıklarım da sızı var ve başım çok ağrıyor.
Kasık ağrısı aynı adet olacakmışım gibi oldu bende gebeliğimi öğrendikten sonra 3-4 hafta. Doktor çok normal demişti. Umarım vardır bebişiniz

Bende hemen kimyasaldan sonra hamile kaldım canım hayırlı olsun

Benim saatler sonra hayalet çizgi çıktı. Tabiki ümitlenmiyorum olursada süpriz olur. Fakat adet sıkıntılarına çok benziyor şuanki durumum. Özellikle baş ağrısı

Merhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 136
Doktor kese görüyormu peki gittginde testlerin hakkın dada gebelik var gözüküyor ama senin geçirdiğin sey kimyasal gebelik dusuk degil dusuk olsa kürtaj olurdun yada rahimnde yunurtla dolleniyir saglikli ilerlemiyor bunun en iyi yolu 3 ay gebelik dusunmeden folik asit kullancaksin ben ole yaptim hormonlarim b12 vs hepsi duzeldi bu kotu bi sey degil. Ama cerrahi yonden bir ihtyc olup olmadgni doktorun bilir. Kese konusunda bilgilendirrsen daha net bilgi verebilirim sana kuzum

En iyi cevanı hcg verir . Hamilelik var görünüyor. Kan testi neden yapmadınız?

Steroid kullandirmadı mi doktorun yada genetik tesler yapilmadı mı

Herşeye bakıldı herşeyi kullandım canım kortizonfalan 3. Yaşındayım zaten başımdan çok badireler geçti 4 tüp bebek falan filan ama nedense düşüyor inşallah bu durur
Rabbim sifanı versin.. benimde nedeni bulunmuyor 7 dusuk yaptim bende insallah rabbim insallahhh bizede anne baba olmayi tam bi aile olmayi nasip eder insallaaahhhh

Geçen ay kimyasal yaşadım bende cnm ve adetim 4/5 gun geldi benim de ve sonuç bu bu ay az önce yaptım daha hayırlı olsun RABBİM kucağına almayı nasip ettsin inşallah
Testi kaç günlük bir adet gecikmesinden sonra yaptınız acaba birde erken gebelik testi mi normal mi? Benim de adetim 3 gün geçti bugün test yaptım negatif çıktı fakat erken diyorlar henüz idrar testinde çıkması için normal gebelik testiydi birde benimkisi

Benim 13 gun varken erken gebelikte silik olarak çıktı ondan sonra adet gunume kadar yaptım bu adeten 10/15gun sonra benim grupta arkadaşlar için yapmıştım benim birde t çizgisinden önce çıkıyor bu şekil hormonlar cok yüksek herhalde o yüzden die düşünüyorum bir anlam veremiyorum Pazartesi dr dayız inşallah

Eklentiler

• 10E1908E-1686-4327-B681-F7E7C002BE6D.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 24316981-47CD-4ED6-A7B3-791461F87B64.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 80FA7FD2-2BC5-4542-B169-E6700CFEF77C.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…