Gebelik testi

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
25
Adetten bir gün önce kan testim negatif çıktı fakat hala adet olamadım 3-4 gün geçti bugün tekrar kan testi verdim pozitif çıkma ihtimali var mı ? Sonuca güvenebilir miyim ? İlişkiden 20 gün geçti ve adetimden de dedigim gibi 3-4 gün geç döllenme falan olabilir mi ? Yoksa güvenilir mi sonuc . Tek birlikteligim var 20 gün önce oda. Fakat ella kullandım 12 saat için de daha önce de ella cok kullandım ama hiç gecikme yapmamıstı .

Gecikme dışında belirti yaşıyor musunuz.gec dollenmeyle testin pozitif çıkma ihtimali var. Ve çıkabilir. Ella hakkında bilgim yok malesef...sanırım gebelik istemiyorsunuz . Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Hem ella kullanmissiniz hemde iliski uzerinden 20 gun gecmesine ragmen kam testiniz negatif cikmis. Hamile degilsinizdir.

Ella kullandığınız zaman %99 hamile kalmıyorsunuz.. yani çok nadirdir kalan. Ella gecikme yapıyor hem de 1 hafta kadar

Kızlar merhaba adetime 6 gün var sabah test yaptım böyle çıktı sizce varmı gebelik yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200602_161101.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 141
Adet günümde test yaptım bu şekilde çıktı dün yaptım testi dün gece sol kasık ağrım beni uyutmadı arada belimde ağrıdı böyle olan varmı daha beta yaptırmadım kızlar

Ella da 100 de 2 gebe kalma sansi varmis ama 100 de 2 seni vurur mu vurur kan testinde cikar ama erken olabilir tabiki sonucu bekle mumkun yani

Canım hamilesin net çıkmıs ikinci çizgi ama yine de dogrusunu kan testi söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…