Hem ella kullanmissiniz hemde iliski uzerinden 20 gun gecmesine ragmen kam testiniz negatif cikmis. Hamile degilsinizdir.Adetten bir gün önce kan testim negatif çıktı fakat hala adet olamadım 3-4 gün geçti bugün tekrar kan testi verdim pozitif çıkma ihtimali var mı ? Sonuca güvenebilir miyim ? İlişkiden 20 gün geçti ve adetimden de dedigim gibi 3-4 gün geç döllenme falan olabilir mi ? Yoksa güvenilir mi sonuc . Tek birlikteligim var 20 gün önce oda. Fakat ella kullandım 12 saat için de daha önce de ella cok kullandım ama hiç gecikme yapmamıstı .
Usteki fotoda hafif var gibi adete yakin tekrar edersin cnmKızlar merhaba adetime 6 gün var sabah test yaptım böyle çıktı sizce varmı gebelik yorumlarsanız çok sevinirim Eki Görüntüle 2643504
Bugün kan testi yaptırdım canım değer 0.22 çıktıUsteki fotoda hafif var gibi adete yakin tekrar edersin cnm
canım ben sanmıyorum adetin gecikti mi ya da ilişkiden kaç gün olduKızlar cevaplarınızı bekliyorum
Adetime daha 2 gün var canımcanım ben sanmıyorum adetin gecikti mi ya da ilişkiden kaç gün oldu
Kusura bakma mesajını görmemişim ama durum nedir ?Adetime daha 2 gün var canım
Ella da 100 de 2 gebe kalma sansi varmis ama 100 de 2 seni vurur mu vururAdetten bir gün önce kan testim negatif çıktı fakat hala adet olamadım 3-4 gün geçti bugün tekrar kan testi verdim pozitif çıkma ihtimali var mı ? Sonuca güvenebilir miyim ? İlişkiden 20 gün geçti ve adetimden de dedigim gibi 3-4 gün geç döllenme falan olabilir mi ? Yoksa güvenilir mi sonuc . Tek birlikteligim var 20 gün önce oda. Fakat ella kullandım 12 saat için de daha önce de ella cok kullandım ama hiç gecikme yapmamıstı .
Pozitif ya la buAdet günümde test yaptım bu şekilde çıktı dün yaptım testi dün gece sol kasık ağrım beni uyutmadı arada belimde ağrıdı böyle olan varmı daha beta yaptırmadım kızlarEki Görüntüle 2645629
Adet günümde test yaptım bu şekilde çıktı dün yaptım testi dün gece sol kasık ağrım beni uyutmadı arada belimde ağrıdı böyle olan varmı daha beta yaptırmadım kızlarEki Görüntüle 2645629
Canım hamilesin net çıkmıs ikinci çizgi ama yine de dogrusunu kan testi söylerAdet günümde test yaptım bu şekilde çıktı dün yaptım testi dün gece sol kasık ağrım beni uyutmadı arada belimde ağrıdı böyle olan varmı daha beta yaptırmadım kızlarEki Görüntüle 2645629
Gecikmeli adet oldum 1 hafta kadar geciktim maalesef ama demek ki ella etkiliymişElla da 100 de 2 gebe kalma sansi varmis ama 100 de 2 seni vurur mu vururkan testinde cikar ama erken olabilir tabiki sonucu bekle mumkun yani
Negatif cikmis ancak cok erken yapmissinbirak gunun gecsin bi kac gun silik de ciksa vardir demektir bende de oyle cikmisti bi hafta gecmisti gunum ve silikti ama sonuc kizim kucagimda uyuyoKızlar merhaba adetime 6 gün var sabah test yaptım böyle çıktı sizce varmı gebelik yorumlarsanız çok sevinirim Eki Görüntüle 2643504
Gecikmeli adet oldum 1 hafta kadar geciktim maalesef ama demek ki ella etkiliymiş
Haaa gecikme de yapiomus tabii ama onu sene de 2 defa dan fazla icmek sikinti yaratiomus oyle duydumGecikmeli adet oldum 1 hafta kadar geciktim maalesef ama demek ki ella etkiliymiş
evet valla bilmiyordum aslındaHaaa gecikme de yapiomus tabii ama onu sene de 2 defa dan fazla icmek sikinti yaratiomus oyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?