Bugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım canımKusura bakma mesajını görmemişim ama durum nedir ?
İnşallah canım bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım henüz bakalım hayırlısıNegatif cikmis ancak cok erken yapmissinbirak gunun gecsin bi kac gun silik de ciksa vardir demektir bende de oyle cikmisti bi hafta gecmisti gunum ve silikti ama sonuc kizim kucagimda uyuyo
Hamilesin gözün aydın canımmAdet günümde test yaptım bu şekilde çıktı dün yaptım testi dün gece sol kasık ağrım beni uyutmadı arada belimde ağrıdı böyle olan varmı daha beta yaptırmadım kızlarEki Görüntüle 2645629
Cuma günü ne kadar bekleyip gidicem inşallahCanım hamilesin net çıkmıs ikinci çizgi ama yine de dogrusunu kan testi söyler
İnsallah gönlüne göre olurBugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım canım
Bekliyorum haberiniiiiiCuma günü ne kadar bekleyip gidicem inşallah ☺
Evet haklısınız birdaha asla zatenHamile değilsinizdir. Ella adet döngüsünde bozukluk yapar daha önce de çok kullandım demişsiniz ama bunu yapmayın lütfen çok zararlı . Bir yılda en fazla 2 kere alınabilir
Bekliyorum meraklaaDayanamıyorum yarın gidicem
Canım cok sevindimmmCanım doktordan geldim beta 217.49 çıktı hamilesin dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı muayene için ☺
Ama arada adet olck gibi kasıklarım ağrıyo akıntım da var normal mi bilmiyorumCanım cok sevindimmm ❤
Ben onu normal diye okumustum hiçbir sıkıntı yoktur merak etme stres olma yeter hayırlısıyla kucagına al insallahAma arada adet olck gibi kasıklarım ağrıyo akıntım da var normal mi bilmiyorum
Amin inşallah azaldı ağrım ama yine de korkuyorumBen onu normal diye okumustum hiçbir sıkıntı yoktur merak etme stres olma yeter hayırlısıyla kucagına al insallah
Nolduu yaaa kessin demi hamilesinBugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım canım
Bu nasil tirt bu sayfa mesajlarin tamamini goremiom hayrli olsun canm allah saglikla kucagina almayi nasip etsim tum kontrollerini yaptir aklinda hic bisi kalmasin bizimkine hic bisi dmeediler ayakalri yamuk dogdu simdi alciya alioz yanii sikinti. Ozele muhakkak git detayli baksinlar son aylara yakin kesin git bi sikinti olursa devlet bi bok soylemio *hiii bebek tersss sezeryan olcan *hiii ne yedin sen bebek iri şekerin var nie şeker yuklemesi yapmiosun.. dio yuklemeyi yapiosun ee anne baBa iri ise ondandir dio sonrada ... neysee yanii baska bisi yok bide erkek erkek dediler herseyi mavi oldu bana kizNolduu yaaa kessin demi hamilesin
Ben adetimden önce yaptım ama 3-4 gündür kaşık ağrısı ve bel ağrısı rahat vermiyor testinde bu bı bakarmisinizAdet günümde test yaptım bu şekilde çıktı dün yaptım testi dün gece sol kasık ağrım beni uyutmadı arada belimde ağrıdı böyle olan varmı daha beta yaptırmadım kızlarEki Görüntüle 2645629
ben silik bir çizgi görüyorum canım 2 gün sonra tekrar bir test yap.Ben adetimden önce yaptım ama 3-4 gündür kaşık ağrısı ve bel ağrısı rahat vermiyor testinde bu bı bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?