Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahYeni 1 yil olduk canim 1 yil 2 ay oldu evleneli 10 ay dir istiyoruz
Ya caniim inanirmisin dunden beri kremimsi yapiskan bi akintim var baktigimda gebelikmis buAma içimden bir ses diyor ki sen hamilesin hayırlısı ile inşallah
Gebelik testin var mıYa caniim inanirmisin dunden beri kremimsi yapiskan bi akintim var baktigimda gebelikmis bu
Varsa yapsaydın keşke merak ettim şimdiGebelik testin var mı
Var bi tane kaldi 13 gun oldu yumurtlamamin ustunden kadina sordum cok erken yapmissin dedi 17 ci gun yapilcakmis ondan yapmicam hayirlisi olsun hersey rabbimdenGebelik testin var mı
Canim yapinca yazarim sanaVarsa yapsaydın keşke merak ettim şimdi
Negatif çıksa bile üzülmek yok yola devam olur inşallahCanim yapinca yazarim sanabende merak ediyorum ama inan negatif gormek yordu beni
InsAllah canim rabbim ikimixin kucaginida tez zamanda bebislerle doldursun❤Negatif çıksa bile üzülmek yok yola devam olur inşallah
Amin inşallah canım benim inşallahInsAllah canim rabbim ikimixin kucaginida tez zamanda bebislerle doldursun❤
Canim ben hasta oldum rabbim ol derse olur nasip degilmis bu ay senden guzel haber bekliyorumAmin inşallah canım benim inşallah
Catlama olmusmusudr sence yeni gordum attiklarini test yapmaya devam et benimde boyle siliklesti hictokyoktu 2 3 gun sonra yumurtladim 14cu gunBak en altta kine çok koyu olmadı bu da ondan sonra yaptığım
Ama yaptım bir daha silik çıktıCatlama olmusmusudr sence yeni gordum attiklarini test yapmaya devam et benimde boyle siliklesti hictokyoktu 2 3 gun sonra yumurtladim 14cu gun
Takma kafana canım benim olur elbet rabbimin yanın da çok sıkmayalım canımızı sen de devam et adet biter bitmez her ilişkiden sonra yüz üstü yatmayı da deneCanim ben hasta oldum rabbim ol derse olur nasip degilmis bu ay senden guzel haber bekliyorum
Sen butun testlerini at bana bakiyim benAma yaptım bir daha silik çıktı
Testlerim az kaldığı için adetten çok sonra yaptımSen butun testlerini at bana bakiyim ben
En altta ki koyu renkten sonra da son Bi tane yaptımTestlerim az kaldığı için adetten çok sonra yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?