Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Hanımlar regle 4 gün kaldı bugün sabah test yaptım fakat 10 dk dan sonra çıkan silik bir çizgi var kuruma çizgisi olabilir diye su damlattim fakat gecmedi ümitlenmeli miyim sizce çizgi silik fakat görselde görünmüyor o yüzden atmadım resim

Canım bence 2 gün sonra tekrarla 2 gün kala daha net bir çizgi çıkıyor benimkiler böyleydi ya da erken gebelik ile yap

Eklentiler

• 2ABD4E1B-E463-416B-9EF5-09BD5FA2F883.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 44C7D2A1-6CF4-474C-BA42-9768E76FD0E0.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 68
Bence testi tekrarla canım inşallah vardır birde ilk idrarla yaptın değilmi testi

Bence testi tekrarla canım inşallah vardır birde ilk idrarla yaptın değilmi testi
Ben ilk idrarla yapmadım hattaa günün son idrarı ile yapmıştım 2 saat sıvı alımını kesmek yetiyor aslında

Aynen ilk idrarla dene istersen şansını canım belirti varmı sende
Yok ben zaten hamileyim konu sahibi değilim üstte de testlerimi attım o şekilde çıktı ilk idrar olmamasına rağmen onun için yazmıştım

İlk idrarla yaptım canım dün aksamda yapmıştım negatifti sabah baktım pembelesmis su damlattim onada çizgi rengi çok aşırı siliklesti duramadim bir test daha yaptım şu kaset testlerden 10 dk dan sonra çıkan çok dikkatli bakıldığında görünen bı çizgi var evet ama kuruma olabilirmi dedim yine su damlattim fakat çizgide bı değişiklik olmadı 8 aydır deniyoruz bekliyoruz bu ay klomen tedavisi görmüştüm yumurtlama günümü bilmiyorum doktor catlamak üzere demişti ama klomenden 5 gün sonra başlayan şiddetli bı kasık ağrım oldu yumurtlamadır diye düşündüm veya döllenme ağrısı diyenlerde oldu reglime 4 gün var ve hala o ağrılarım geçmedi normelde 2 3 gün kala ağrım olurdu o yüzden çok umitliyim eğer test yanıltırsa çok üzülcem

Canım bence 2 gün sonra tekrarla 2 gün kala daha net bir çizgi çıkıyor benimkiler böyleydi ya da erken gebelik ile yap
Yarın erken gebelik testi alıp yapcam inşallah çıkar dua edin benim için inşallah vardır ve üzülmem yine

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah vardır şu mübarek ayda seninde.yuzun güler dualarım seninle inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım biraz daha sabret 2 gün sonra testi tekrarla bakalım inşallah net görürsün iki çizgiyi burayada atmayı unutma bizde değerlendirelim

Allah razı olsun güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki eşim benden daha çok istiyor TV de görse gözleri doluyor olmuycak mi bizim diye belli etmemeye çalışıyor ama görüyorum bende çok istiyorum ama eşime bu güzel haberi vermek istiyorum artık

İnşallah canım elinizden geldiği kadar stres yapmayın stres çok etkileyen bir faktör

Belirtilerin var mıydı canım
Canım bende 6 aydır deniyordum valla artık umudum kalmamıştı doktora giderim diyordum ama çok şükür kalmışım Perşembe adet günümdü o hafta pazartesi inanılmaz bir bel ağrım oldu o ağrı sadece ilk adet gördüğüm an olurdu ondan şüphelendim birde çenemde sivilcelenme yaşadım stresten diye düşündüm o da bir belirtisiymiş yani adet olcam diye beklerken pozitifi gördüm şüphelenip denedim inşallah sende hamişsindir canım rabbim gönlüne göre versin olmazsa da üzülme her vücut biriciktir herşeyin zamanı var demek ki

Bende aynıydım eşim böyle bebek kıyafeti görünce bende istiyorum bizimde bebişimiz olsun felan diyordu o kadar üzülüyordum ki sanki suçlusu benmiş gibi halbuki öyle değil zamanı varmış

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım

Bende aynıydım eşim böyle bebek kıyafeti görünce bende istiyorum bizimde bebişimiz olsun felan diyordu o kadar üzülüyordum ki sanki suçlusu benmiş gibi halbuki öyle değil zamanı varmış
Rabbim bilir en doğru zamanı ama insan düşünmeden edemiyor tabi

benimde oyleydi bugun test yaptim tek cizgi cikti adetimde yarin dua ediyorum insallah adet olmam diye umarim sen hamilesindir

Birde bı tavsiyem olacak size kızlar bugün yuotobe gördüm hamile kalmak isteyenler için meditasyon var 21 gün geceleri dinleniyormus ben deneyecem belki sizde denemek istersiniz yapanların çoğu memnun inşallah bizde memun oluruz tez zamanda kavuşuruz evlatlarımiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…