Çizgiyi 2 3 dakika içerisinde heöen fark ettim. İnşallah öyledir yaÇizgi kaç dk içinde çıktı. 5 dk içinde çıktıysa hamilesin. 2 gün sonra tekrarla
Bende yaşadım böyle bişey adetim 11 gün gecikmişti sonra testi tekrarladım negatif geldi birde kan vereyim dedim ondan negatif geldi sondan hasta oldum zaten. Şuan yine benzer durum yaşıyorum Rabbim sizi de beni de yanıltmasın inşallahÇizgiyi 2 3 dakika içerisinde heöen fark ettim. İnşallah öyledir ya
Canım var gibi gözüküyor bir kaç gün sonra tekrar yap benceArkadaşlar merhaba adetime 6 gün var bugün gebelik testi yaptım. Teste bi bakar mısınız gebelik var mı sizce ?
Canm var gibi görünüyor ikinci çizgi gorunebiliyor tekrarladin mi testiniArkadaşlar merhaba adetime 6 gün var bugün gebelik testi yaptım. Teste bi bakar mısınız gebelik var mı sizce ?
Canım benim de bu şekilde oldu şimdi birkaç gün geçmesini bekliyorum sen tekrarladın mı testini sonuç nedir umarım güzel haberi almışsındırArkadaşlar merhaba adetime 6 gün var bugün gebelik testi yaptım. Teste bi bakar mısınız gebelik var mı sizce ?
Tebrikler hamilesiniz kan testi yapıp netleştirinKızlar benimde adetim10gün gecikti bugün yaptım sizce?
Hala ihtimal veremiyorum ve çok korkuyorum ya değilsemTebrikler hamilesiniz kan testi yapıp netleştirin
Neden böyle düşünüyorsunuzHala ihtimal veremiyorum ve çok korkuyorum ya değilsem
Kan vermeden anlayamazsanız içinizin rahat etmesi için tekrar test yapın çift çizgi görürseniz kan verinHala ihtimal veremiyorum ve çok korkuyorum ya değilsem
3yıldır bebek istiyoruz ve hiç hamile kalmadım birde yarım rahimliyim yarın kan vercem bakalım inşallahNeden böyle düşünüyorsunuz
İnşallah hamilesinizdir. Rabbim gönlünüze göre versin3yıldır bebek istiyoruz ve hiç hamile kalmadım birde yarım rahimliyim yarın kan vercem bakalım inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah hamilesinizdir. Rabbim gönlünüze göre versin
Benimde aynı çıktı kan verdim sonuç bekliyorumKızlar benimde adetim10gün gecikti bugün yaptım sizce?
Merhaba sizin kan sonucunuz ne çıktı acabaBenimde aynı çıktı kan verdim sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?